Hajózzunk stílusosan! - biokandalló a yachton? - Desidea
Kedves Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy átalakítási munkák miatt bemutatótermünk augusztus 7-től szeptember 01-ig zárva tart. Megújult bemutatótermünk várható nyitása: 2019. szeptember 02. hétfő. Elérhetőségeinken állunk rendelkezésükre: +36 70 615 99 48, sales@desidea.hu.Üzenet bezárása

Biokandalló és hajó?

A világszínvonalú biokandallókat gyártó és forgalmazó Planika, újabb mérföldkőhöz érkezett, yacht-ra telepítették egyik csúcsmodelljét, az automata FLA3 nevű bioethanollal működő kandallót. A történelem során először élvezhetik a tengereken-óceánokon e yachttal utazók a kandallóban lobogó tűz melegét és meghitt hangulatát hajózásuk során.

Legmodernebb technológia

yacht2

A “Fire Line Automatic” (FLA) a világon létező legkorszerűbb és legbiztonságosabb etanollal működő biokandalló. A szabadalmazott technológia és a biztonsági érzékelők biztosítják a zavartalan működést és kényelmet, melyre vitorlázás során mindenki vágyik.

A legkorszerűbb biokandalló

A tiszta égésnek és az egyszerű használatnak köszönhetően, a FLA 3 egy tökéletes megoldás, ha valaki az előkészítés, karbantartás fárasztó macerája nélkül szeretné élvezni a tűz adta melegséget és hangulatot. A kandallóban a tűz füstmentesen és szagmentesen ég, ráadásul hamu sem keletkezik, csak egy kis vízpára!

Ha még többet szeretne a Planika biokandallóiról megtudni, olvassa el a következő cikkünket!

Modern biokandallók

Amennyiben látni szeretné, hogy még milyen biokandallókat forgalmazunk, tekintse meg kínálatunkat itt: Beltéri biokandallók , vagy keressen minket a MaxCityben található bemutatótermünkben: Kapcsolat

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel is!

IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR