Új design kanapé a Bonaldo-tól : Gossip - Desidea
Kedves Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy átalakítási munkák miatt bemutatótermünk augusztus 7-től szeptember 01-ig zárva tart. Megújult bemutatótermünk várható nyitása: 2019. szeptember 02. hétfő. Elérhetőségeinken állunk rendelkezésükre: +36 70 615 99 48, sales@desidea.hu.Üzenet bezárása

Kreativitás, minőség, innováció olaszul = Bonaldo

Az olasz Bonaldo gyár immár 80 éves múlttal és gyártói tapasztalattal rendelkezve, igazi olasz minőségű design bútorokat készít. Neves designerek  tervezik a gyártott bútorokat, melyeknek minden darabját Olaszországban készítik el, óriási precizitással és szakértelemmel. Eredeti eszméikhez mindig is hűek: kreativitás, minőség, innováció. Aki Bonaldo bútort birtokol, az autentikus olasz termék tulajdonosa.

Gossip az új design kanapé

gossip-kanapé

Az olasz Sergio Bicego által tervezett Gossip kanapé a mix&match (vagyis keverd & illeszd) rendszerének köszönhetően kiemelkedő a design kanapék körében. Egyedi igényeknek megfelelően kérhető extra támaszpárnás háttámlával, körbe kartámlával, a háttámlába beillesztett polcokkal vagy kisasztallal.


A fém háttámlákat kárpitozott bőr vagy műbőr huzattal látták el, míg az ülő és a háttámla párnák tollal béleltek és textil, bőr vagy műbőr huzattal kérhetők. Ezek ráadásul teljes mértékben eltávolíthatók, így könnyen tisztíthatók. Az alap fémből készült, mely különböző árnyalatokra festett.

Legyen jó a választás

Mivel a  kanapé a nappali egyik legfontosabb, központi bútora, mindenki a kanapéján ülve/heverve olvas, ezen ülve beszélget a barátaival, a kanapéról nézi a Tv-t, ezzel együtt a kanapé a nappalink hangulatát is nagyban meghatározza. Ezért a választás nem könnyű, rengeteg szempontot figyelembe kell venni, méretet, a nappali színvilágát, hányan fogjuk használni, mikre.

A Bonaldo Gossip kanapéja minden szempontból tökéletes választás, funkcióit, méretét és színét is teljesen egyénre tudjuk szabni.

Segítünk összeállítani a tökéletes kanapét. Forduljon hozzánk bizalommal!

gossip3-kanapé

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel is!

IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR