Beltéri világítások – az optimális fényviszonyok megteremtése

ESPIRAL 692615G9 – MENNYEZETI LÁMPA

A beltéri világítás minősége, a minket érő fény hatással van a közérzetünkre, hiszen meg tudja változtatni az adott térben a látóhatárt, a helyiség atmoszféráját és mindennapi hangulatát. A jól megválasztott és megfelelően elhelyezett világítás segíthet megteremteni az egyedi légkört bármelyik szobában. Például egy nappaliban általában lazítani szeretnénk, ezért itt érdemes olyan beltéri világítást választani, ami nem túl erős, és inkább meleg színű fényt bocsát ki. Míg ha otthon dolgozunk és a koncentráció és a hatékonyság a cél, akkor a világítás legyen inkább hideg színű és világosabb.

Bővebben »

Minőségi ágyazható kanapék

Felis Aston ágyazható kanapé

Minőségi ágyazható kanapék – a látvány és komfortérzet maximalizálása jegyében A kanapék a végtelen kényelem bútordarabjai. A tökéletes ülő- és alvóalkalmatosságok megválasztásával megteremthetjük otthonunk és irodánk harmóniáját is. A kanapéágy kettős funkcionalitásának köszönhetően ezt az összhangot ennek az egyetlen bútordarabnak a beszerzésével meg is tudjuk valósítani.

Bővebben »

Kőporcelán lapok – a burkolatok szuperhősei

Kőporcelán lapok - a burkolatok szuperhősei

A kőporcelán lap, más néven gres lap, egy olyan különleges burkolat, amely általában mészkőből, fehér agyagból, illetve egyéb összetevőkből készül, és számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Többek között hosszú ideig marad tartósan kiváló állapotban és könnyen illeszthető a különböző belsőépítészeti stílusokhoz.

Bővebben »

Alberta és Gurian fotelek – design bútorok

Alberta és Gurian fotelek - design székek

A lakberendezés fontos eleme a szék, fotel. Lehet klasszikus kialakítású, modern, esetleg meghökkentő. Kényelmes, mutatós, süppedő. Kisebb méretű, vagy terjedelmesebb. Meghatározó jelentőségűek, az már biztos. És persze, lehet a fotel szemkápráztatóan gyönyörű ülőalkalmatosság is. A design, az emberi, tervezői zsenialitás, kretivitás itt is megjelenik. Néhány, egész különleges darabot szeretnénk megmutatni jelen cikkünkben.

Bővebben »

Tele di Marmo Selection, márvány ihlette kőporcelán burkolat

Tele di Marmo Selection fekete fehér márvány burkolat - desidea.hu

A Tele di Marmo Selection, az Emilceramica  – emil tele di marmo – új kőporcelán burkolata, a legkitűnőbb kőnek szentelt kollekciója, a márvány időtlen eleganciáját ötvözi a természetben fellelhető gyönyörű geometrikus mintákkal. A klasszikus márvány erezetminták a virágok világa által inspirált pompás dekorokkal ötvöződnek, így egy teljes, hatalmas kifejezőerővel bíró projekt jön létre. A kontrasztok, a fekete és fehér finom egyensúlyán alapuló merész kollekció, amely erős konnotációjú, műalkotásként egyedülálló belső terek kialakítására szolgál.

Bővebben »

Padlócserét tervez? Váltson fahatású burkolatra!

padlócsere, fahatású burkolat

Új padlót fontolgat, de nehézségekbe ütközött a fa és a kerámia közötti döntés meghozatalában? A fapadló a lakástulajdonosok klasszikus választása, hiszen a természetes anyagok divatos és tartós megoldást kínálnak otthonodba. A laminált és a vinil mellett a fahatású padló is népszerű választás. A fahatású burkolat egyre népszerűbb manapság, mivel az emberek megjegyzik tartósságukat és kevés karbantartást igénylő megjelenésüket. A fahatású burkolatok népszerűsége az utóbbi időben jelentősen megnőtt, és egyre több ember választja őket padlócsere esetén. Ennek több előnye is van:

Bővebben »

Csinosítsd otthonod függesztett lámpákkal!

függesztett lámpa - desidea.hu

Egy lakás akkor igazán hangulatos, és nevezhető otthonnak, ha a tulajdonosa otthonosan érzi magát benne. Komfortosan el tud helyezkedni, nem érez kényszert a távozásra, és a nyugalom érzése minden téren hatalmába tudja keríteni. Ezt legtöbbször szeretett tárgyakkal lehet elérni, de az otthon elrendezésén és berendezésén is nagyon sok múlik. Ha csupa olyan tárgy veszi körbe, melyekhez nem csak valamilyen emlék fűzi, de kifejezetten Ön választotta, akkor a lakás hangulata sokkal otthonosabb lesz!

Bővebben »

Étkezőszékek – különböző formákban

etkezoszekek_desidea_0

Egy finom reggelit, ebédet vagy vacsorát még jobb kényelmesen elfogyasztani! Az étkezőszéknek nem a legfontosabb funkciója a kényelem, mivel nem az étkezőben töltjük időnk nagy részét, viszont azért számít, hogy puha vagy kemény felületen ülünk-e abban az 1-2 órában. Ha viszont központi helyet tölt be számunkra vagy családunk számára az étkező, esetleg sok családi társasjáték zajlik az asztal körül, vagy onnan dolgozik, akkor már nagyon is számít a kényelem!

Bővebben »

Cattelan Italia modern étkezőasztalok

Cattelan Italia modern étkezőasztal - Desidea

Az étkezők a társasági események színhelye már nagyon régóta. Az étkezőasztalnál beszéli meg a család a nap történéseit, eseményeit, itt tervezik a kirándulásokat, nyaralásokat, illetve a vendéget is ide ültetik le elsőnek, és kávéval, teával, süteménnyel kínálják. Fontos központi szerepet tölt be mai napig a háztartásokban, ezért fontos, hogy az étkezőasztal ne csak praktikus legyen, de stílusos és strapabíró is, amivel szívesen büszkélkedhet mások előtt.

Bővebben »

Leolux fotelek – A stílus és divat előhírnökei!

Leolux fotelek – A stílus és divat előhírnökei

Ha már az erkélyünket és teraszunkat berendeztük, és elláttuk világítással is, akkor jöhet a belső terek megújítása, kiegészítése! Még csak tervezi a kültér átalakítását? Akkor inspirálódjon előző cikkeinkből: MÉG TÖBB FÉNYT – VILÁGÍTÓ BÚTOROK! VIGYÜNK FÉNYT A „TERMÉSZETES” SÖTÉTSÉGBE! De most lássuk, hogyan tudjuk egy-egy fotellel kényelmesebbé és stílusosabbá varázsolni otthonunkat!

Bővebben »

Még több fényt – világító bútorok!

még több fényt! Világító bútorok - desidea.hu

Előző cikkünkben a kinti világítást mutattuk be, hogyan varázsolja sötét udvarát hanglatossá. Viszont ezt nem csak lámpákkal lehet kivitelezni! Miért ne világíthatnánk bútorokkal, ha adott erre a lehetőség? Így nem csak modern és egyedi megjelenést kapna a kültéri pihenőrész, de a fény megoldásával sem kell bajlódni!

Bővebben »