Kandalló: lakásból meghitt otthont - Desidea
Kedves Vásárlóink, Ügyfeleink! Bemutatótermünk újra a megszokott nyitvatartással: 10-20 óráig, vasárnap 19 óráig, várja Önöket! Üzenet bezárása

Kandalló: lakásból meghitt otthont

Kétségtelen, hogy az embereknek különös kapcsolata van a tűzzel. Évezredek óta vonzódunk hozzá, sokunknak egyet jelent az otthonunkkal, a hellyel ahol élünk. Talán ezért is vált idővel a kandalló egyszerre hasznos, divatos, a modern életterek elengedhetetlen tartozékává.

Számtalan oka lehet annak, ha valaki kandallót szeretne otthonába. Akinek már van tudja, milyen meghitt, békés élmény egy szomorkás hideg napon a kandalló tüzét nézve, a melege mellett megnyugodni. Kicsit kikapcsolódni, átengedni magunkat az otthon nyugalmának. Akinek még nincs, az pedig talán éppen erre az élményre vágyik.

Tévhitek a kandallókról

tevhitek-a-kandallokrol

Vannak akiket – bár szeretnének kandallót – tévhitek tartanak vissza a megvásárlásától. Az a kép él bennük, hogy a kandalló drága. A kandalló nagy. Nehéz beépíteni. Nagy helyet foglal, sok – zajos, és koszos – munkával jár az, hogy ők is élvezhessék a nyugalmat, amit biztosít. Van akit pedig az tart vissza, hogy a kandallót nem tartja megfelelően biztonságosnak, vagy egyszerűen úgy véli, nem illik a modern otthonba. Talán nincsen kedve állandóan fát hordani bele. Kétségtelen, hogy az ilyen gondolatoknak van valóságalapjuk: a legtöbb beltéri kandalló nagy, elengedhetetlen tartozéka a kémény, és valóban fával vagy szénnel fűthetőek. Emellett léteznek kerti kandallók is – például esti sütögetéshez – melyekre szintén igazak lehetnek a fent leírtak. A kandallók harmadik nagy típusa a bio kandallók, melyek a kandallók új generációját képviselik. Kecses formavilágúak, tiszták, nem igényelnek kéményt (szabadon állóak) ezért oda helyezi otthonába, ahová Ön szerint legjobban illik.

A design kandallók

Ha üvegbútorokra gondolunk legtöbbünknek a klasszikus, üvegből készült bútorok jutnak eszünkbe elsősorban: az üveg vitrinek, az üvegből készült dohányzó asztalok, tükrök, kisebb szekrények, polcok, az üveg tévéállványok. Ezek az üvegbútorok a legtöbb modern lakásban, irodában, házban megtalálhatóak, mint különleges, praktikus, és esztétikus kiegészítői, vagy domináns tárgyai, alkotóelemei a térnek. A modern térrendezésben sokkal erőteljesebb hatásokat is elérhetünk, üvegből készült designbútorokkal.

Fiam Italia az üveghajlítás mesterei

Képzelje el, hogy tévét néz, és az ön előtti asztalon barátságos lánggal ég egy kandalló. Vagy képzelje el, hogy a kandallója egyszerűen a falon van, akár egy kép. Netán azt, hogy ahogy ég a kandallója fantasztikus illatok terjengnek otthonában, miközben a tűz még a levegőt is tisztítja.

design_kandallok

A Desidea design kandallói

desidea-kandallok

A mi kandallóink minden lakást otthonná varázsolnak. Csak neves, elismert kandallógyártó cégek válogatott alkotásait találja kínálatunkban: az Ön igényeit szem előtt tartva. Design kandallóink mindegyike letisztult formavezetésű: a legmagasabb esztétikai élményeket ötvözik a praktikummal, a felhasználhatósággal, és a biztonsággal, miközben pontosan azt az élményt adják, melyet elvárt. Kandallóink biztosan illenek otthonába, hiszen kínálatunkban éppúgy megtalálja a falra rögzíthető üvegkandallót, mint a sarokkandallót, vagy akár az asztali kandallót is. Az Ön, és családja biztonságát a hőálló üvegfelületek, és a mesterséges kövek garantálják. A design kandallóink bioetanollal működnek, ezért az égés 100 százalékos, és füstnek nyoma sincsen, sőt, hatalmas aromakínálatból is választhat, ezért égése közben kellemes illatot varázsol otthonába. Beépítésük egyszerűbb, mint gondolná, hiszen nem igényelnek semmilyen szaktudást.

Ismerkedjen meg a kandallók új generációjával.

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel is!

IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR