Bioethanol design kandallók, a tűz melege - Desidea
Kedves Vásárlóink, Ügyfeleink! Bemutatótermünk újra a megszokott nyitvatartással: 10-20 óráig, vasárnap 19 óráig, várja Önöket! Üzenet bezárása

Bioethanol design kandallók, a tűz melege

Az embernek a tűzzel való kapcsolata az őskorra nyúlik vissza. Akkor még az élet elengedhetetlen hozzátartozója volt, a vonzódás a tűzhöz ugyan átalakult, de mindmáig megmaradt. Napjainkban a tűz már nem könnyebbé teszi az életünket, hanem annak meghittebbé tételéhez járul hozzá nagyban.

Tűz az otthonukban

fireline7

Szerencsére ma már bárki beviheti a házába, lakásába a tüzet, még akkor is, ha nem készült előre, és nem építtetett kéményt a házba. Így mindenki számára elérhető a tűz nyújtotta meghitt hangulat, melegség. Napjaink leginnovatívabb biokandallója, a Planika gyár Fireline3 automata kandallója. Köszönhetően a fejlett technológiának, mindenki füst, hamu, vagy kellemetlen szagok nélkül élvezheti az igazi tűzet.

fireline1

A kandalló alapja egy szabadalmaztatott üzemanyag adagoló rendszer (BEV Technology), ami miatt csak fűtött üzemanyag gőzök égnek, nem maga a bioetanol (mely elkülönített tartályban van) így optimalizálva a kandalló munkáját. Hiba esetén, a biztonsági érzékelők (például CO2 érzékelő vagy túlcsordulás érzékelő) kikapcsolják a készüléket.

A kandallóba be van szerelve egy elektronikus rendszer, amely lehetővé teszi, hogy tetszésünk szerint szabályozzuk a láng méretét és az égési időt. Az eszközt  egy LCD kijelzős vezérlőpanellel, vagy WIFI-n keresztül mobil eszközökkel is irányíthatjuk. Mi több, a Smart Home rendszerbe is remekül integrálható, így még több lehetőségünk lesz a kandallónkat irányítani.

A standard modell mérete 1190 mm, azonban a Planika bármilyen elképzeléshez alkalmazkodik, és teljesen személyre szabott igényeknek megfelelően gyártja  kandallóit. A Fireline Automata 3 mindenkinek tökéletes választás, mert minden igényhez alkalmazkodik, beépíthető falba, akár egy bútorba, elhelyezhető a földön, asztalon, polcon bárhol.

Egy tökéletes választás, ha a tűz melegénél szeretnénk estéinket meghitt hangulatban eltölteni.

fireline4

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel is!

IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR