A Leolux bemutatja: Isolda fotel - Desidea
Kedves Vásárlóink, Ügyfeleink! Bemutatótermünk újra a megszokott nyitvatartással: 10-20 óráig, vasárnap 19 óráig, várja Önöket! Üzenet bezárása

Isolda - az innovatív fotel

Isolda

Innováció, luxus, kényelem, minőség, design. Ezekkel a szavakkal lehet jellemezni a holland Leolux cég modern kanapéit, foteljeit, étkezőasztalait, székeit, és kávézóasztalait. Egy 2016-os újdonságát szeretnénk bemutatni. A Leolux filozófija többek között az is, hogy egy kis segítséggel sokkal könnyebb és élvezetesebb lehet az élet! Az 50 éves holland Leolux gyár mindig olyan megoldásokat keres, melynek célja a kényelem személyes igényekre való igazítása, egy gyönyörű design köntösbe borítva. Ennek eléréséhez együttesen járulnak hozzá a magas lábszerkezet, az extra kemény párnák és az innovatív technikai megoldások.

Az Isolda egy forgó karosszék, Axel Enthoven tervező gyönyörű munkája, mely a design szerelmeseit is egész biztosan lázba hozza. Az elektromos “UP”- emelő funkció segítségével a fotel valamivel magasabban ülés lehetőségét biztosítja, ezen felül egy jól megérdemelt segítséget nyújt a fotelből kiszálláshoz. Emellett az innovatív segítségnyújtás mellett, a Leolux rendkívül nagy hangsúlyt fektetett ennél a gyönyörű design bútornál is a részletekre és a minőségi kárpitozásra. Lágy ívek, rejtett működtető rendszer és dekoratív varrások biztosítják, hogy ez a fokozat nélkül állítható design fotel mindig, minden helyzetben egy igazi szépség legyen.

isolda
isolda1

A könnyed felkelés ugyanolyan fontos, mint a kényelmes ücsörgés.

Az Izolda tehát egy minden kényelmi és design igényt kielégítő fotel, felkelést segítő mechanizmussal, természetesen enélkül az innovációs funkció nélkül is rendelhető, illetve kérhető hozzá extra fejpárna a még nagyobb kényelemért. Természetesen biztonsági megfontolásokból a fotel forgó funkciója blokkolva van, amikor a felkelés funkció működésben van..

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel is!

IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR