Újabb design kanapé - újabb díj a holland Leolux-nál - Desidea
Kedves Vásárlóink, Ügyfeleink! Bemutatótermünk újra a megszokott nyitvatartással: 10-20 óráig, vasárnap 19 óráig, várja Önöket! Üzenet bezárása

Innováció, luxus, kényelem, minőség. Ezekkel a szavakkal lehet jellemezni a holland Leolux cég modern kanapéit, foteljeit, étkezőasztalait, székeit, és kávézóasztalait. A Leolux története példaértékű: egy családi vállalkozás, amely mintegy 80 éve meghatározza a trendeket a minőségi design bútorok területén.

Igazi minőség

ehnaton
Semmi nem mutatja jobban a Leolux elismertségét,minőségét, minthogy több olyan minőségi, trendteremtő bútort vezettek be a piacra (például az Echnaton fotelt, vagy a Papageno karosszéket) melyeket a mai napig „az áttörésnek” tekintenek. Ezen kívül számos alkalommal nyertek el komoly presztizzsel rendelkező designdíjakat mint például a Red Dot Design Award, mellyel nemzetközi szinten is kimagasló számban jutalmazták korukat rendre megelőző innovatív termékeiket.

Leolux - garancia a minőségre

A Leolux tudja, hogyan kell ötvözni a hagyományos értékeket a legújabb, modern technológiákkal. Ennek eredményei pedig olyan időtálló, gyönyörű és inspiráló luxus bútordarabok, amelyek nem véletlenül tudhatják magukénak a világ legrangosabb design díjait.

Guadalupe - a legújabb RED DOT díj

guadaloupe4

A Guadalupe kanapét a puha, kerek formák, a szépen kidolgozott részletek teszik igazán különlegessé. Mint egy színes sziget, a Guadalupe pont olyan meghatározója lesz a nappalinak. Akár filmet néz, az Internetet böngészi, vagy csak új úticélokra gondol, a Guadalupe ideális hely, a saját szigete.

Guadalupe: a páratlan szabadság érzése

A Guadalupe egyik fő jellemzője is a Leoluxtól megszokott moduláris kombináció, aminek köszönhetően úgy alakíthatjuk a kanapénkat, ahogy csak tetszik, és ahogy legjobban illeszkedik a terünkbe, az elrendezés lehet teljesen kört formáló, vagy akár egyenes is. A design lehetővé teszi, hogy a kanapé színvilágával is kifejezhesse Önmagát, a Leolux teljes kárpitkínálatából választhat, sőt mi több, kétféle szín kombinációjával még egyedibbé tehető ez a gyönyörű “sziget”.

Guadalupe modern design kanapé

Guadalupe - a személyre szabott sziget

Kanapéként és kiegészítő elemenként -bármilyen összeállításban- is megrendelhető, hozzá illeszkedő puffokkal együtt. Minden kanapé egy színben, vagy két szín kombinációjában kérhető. A gömbölyded formák biztosítják, hogy  színhatások remekül láthatók maradnak az elemek kapcsolódásánál.

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel is!

IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR