Leolux Horatio: forgó támlás design kanapé - Desidea
Kedves Vásárlóink, Ügyfeleink! Bemutatótermünk újra a megszokott nyitvatartással: 10-20 óráig, vasárnap 19 óráig, várja Önöket! Üzenet bezárása

Leolux - a design kanapék királya

A holland Leolux 80 éve készít minden igényt kielégítő, modern, innovatív, exkluzív design kanapékat. Egy Leolux kanapé minden modern enteriőrbe remekül illeszkedik. Egy Leolux kanapé egyben szemet gyönyörködtet és menedék is az egész család számára.

Mivel a kényelem fontos helyet foglal el a Leolux filozófiájában, ezértszinte minden Leolux design kanapé rendelkezik valamilyen plusz kényelmi funkcióval, pl: állítható háttámla és ülések, magasabb lábak, kemény vagy lágy párnák.

Leolux kanapé: egy életre szól

Leolux-Horatio-kanapé

Válassza ki a saját kényelmének leginkább megfelelőmodellt, úgy hogy a színek és a kárpit is leginkább illeszkedjen az Ön igényeihez. Döntse el, hogy bőr kanapét szeretne, vagy inkább szövetet? Akár még a varrás színét is kiválaszthatja a Leolux széles kínálatából.

Horatio: könnyedség és kényelem tökéletes harmóniában

Egy alacsony háttámlájú kanapé gyönyörű, elegáns és exkluzív hatást kelt, azonban nehezen éri el azt a kényelmet, amit egy ilyen design kanapétól elvárnánk. Erre találta meg a megoldást Cuno Frommherz tervező, a Horatio-nál bevezetett forgatható háttámlával, mely gyönyörűen megmunkált alumínium elemekkel van a támlákhoz rögzítve. Ezzel az extra funkcióval, hogy a magasabb háttámlát ide-oda forgathatjuk, a háttámlát úgy is elforgathatjuk, hogy ezáltal a kanapénkat egy kényelmes chaise-longgá alakítjuk.

Horatio jellemvonásai

Leolux - Horatio kanapé

A Horatio kanapé rengeteg verzióban elérhető, két vagy háromüléses kanapé formájában, vagy moduláris kanapé formájában, sarokkanapéként is akár. Lábtámlákkal és párnákkal lehet a kényelmet fokozni. Azokon a helyeken, ahol nincs funkciója (ahol nincs sarok vagy könyöklő), a háttámla nem forgatható, hanem fixen rögzített. Extra komfortként az ülés magasság 2 cm-rel magasabbra kérhető.

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel is!

IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR