Pallone-Paradise új köntösben az ikonikus Leolux design fotel - Desidea
Kedves Vásárlóink, Ügyfeleink! Bemutatótermünk újra a megszokott nyitvatartással: 10-20 óráig, vasárnap 19 óráig, várja Önöket! Üzenet bezárása

Leolux egyet jelent a design bútorral

Az 80 éves múltra visszatekintő holland design bútor gyár filozófiájának fő kulcsszavai: innováció, luxus, kényelem, minőség, design. Ezekkel a szavakkal jellemezhető leginkább a cég minden egyes modern kanapéja, fotelje, étkezőasztala, széke, és kávézóasztala. A Leoluxnál arra törekszenek a bútorok tervezésénél, hogy azok egyedi, különleges stílusa miatt a lehető leginkább időtállóak is legyenek, akár egy életen át kitartsanak, a designjuk se veszítsen vonzó megjelenéséből.

Pallone - ikonikussá vált fotel

Leolux-pallone-design-fotel

Ilyen örökké divatos, extravagáns darab a Pallone fotel is, mely 27 évvel a megjelenése után még mindig modern, gyönyörű design fotel. Az “ülő labdát” 1989-ben tervezte Roy Scheemaker, kifejezetten oktatási céllal, a “Jövő házának”. Tervezése elején Scheemaker egy lebegő labda ülést szeretett volna alkotni, majd ehhez adott kislábakat és háttámlát, így született a Pallone. A fotel azóta is örzi futurisztikus, humoros design elemeit, a formája és a minősége is abszolút időtálló. S mivel a Leolux számára a szép, modern, egyedi design mellett a kényelem is ugyanolyan fontos, így a Pallone sem fog csalódást okozni.

Természet-es inspiráció

Mivel a Leouxnál a folytonos megújulást keresik, a Pallone-t új színkombinációjú kollekcióval ruházták fel. Ez az új színkombinációjú kollekció egy kimeríthetetlen inspirációs forrásból: a természetből származik.

Pallone - a madarak világában

pallone-paradis-madarak

Pontosabban 8 gyönyörű, szokatlan, különleges megjelenésű madár ihltte az új, gondosan megtervezett színösszeállításokat. A Leolux saját művésze, Olaf Hajek, megfestette ezeket a különlegesen szép madarakat, majd ezeket a festményeket fordította le a Leolux bútor nyelvre.

Leolux -Pallone design fotel: légykapó

palloe-legykapo
leolux-pallone-design-fotel

Leolux Pallone design fotel - afrikai törpepapagáj

torpepapagaj
leolux-pallone-design-fotel

Leolux Pallone design fotel - kardinális pinty

pallone
leolux-pallone-design fotel

Leolux Pallone design fotel - pápaszemes lombjáró

pallone-papaszemeslombjaro
leolux-pallone-design-fotel

Leolux Pallone design fotel - jégmadár

pallone-jegmadar
Leolux-Pallone-design-fotel

Leolux Pallone design fotel - carpadocus

pallone-carpadocus
Leolux-Pallone-design-fotel

Leolux Pallone design fotel - bababagoly

pallone-babybagoly
Leolux-Pallone-design-fotel

Leolux Pallone design fotel - álcsuszka

pallone-alcsuszka
Leolux-Pallone-design-fotel

Hogy teljes legyen a kényelem, a Pallone – paradicsom kollekciójához passzoló kisasztalt és puffot is lehet kérni. Ha többet szeretne tudni a Leolux-ról, kattintson gyártóinkat bemutató oldalunkra ! Ha a fotelről szeretne több technikai információhoz jutni, nézze meg a Pallone fotel oldalát !

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel is!

IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR