2016-os fotel újdonság a spanyol Sancal kínálatában - Desidea
Kedves Vásárlóink, Ügyfeleink! Bemutatótermünk újra a megszokott nyitvatartással: 10-20 óráig, vasárnap 19 óráig, várja Önöket! Üzenet bezárása

Spanyol modern bútor, egy időtálló design fotel

A Sancal egy 1973-ban alapított spanyol bútorgyártó cég. Fő célkitűzésük már a kezdetek óta az volt, hogy az általuk késztett design bútorok, kanapék, fotelek, modernek, egyben tökéletesen időtállók legyenek mind megjelenésükben, mind minőségükben. Pontosan tudják, hogy mindenki más, más és más igénye, ezért bútoraikat úgy alkotják meg, hogy azok az egyén igényeire, ízlésére szabhatók legyenek. Amennyiben többet szeretne tudni a gyárról kattintson a gyártóikat bemutató oldalra: http://desidea.hu/gyartoink/

Modern, időtálló stílus, eklektikus elemekkel keveredve: egy tökéletes fotel

tortuga-spanyol-design-fotel

A fotelt a Nadadora Stúdió álmodta meg a Sancal számára 2016-ban. A fő inspirációt a “Tortuga”, spanyolul teknős adta, hisz csodálatraméltó a lassú, kiegyensúlyozott, nyugodt mozgása, mely egész hosszú életét meghatározza, s melyet mi csak irigyelhetünk. A fotelt pont olyannyira terveztük időtállónak, amennyire egy teknős is szinte örök és soha nem idejemúlt.

Az inspiráló teknős: spanyolul Tortuga

Az alapötletet a teknős páncélja adta, hogy nekünk is lehessen egy kis zugunk, ahova kényelmesen, nyugodtan visszahúzódhatunk kedvenc könyvünkkel vagy egy kis szunyókálásra. Bár a fotel formai egyszerűsége nyugalmat sugároz, a kárpitok választásával, azok kombinálásával egy ellentmondásos izgalmas megjelenést adhatunk neki.

Kényelem, melegség, trendi: a fő jellemzők

tortuga-spanyol-modern-fotel

Mivel a teknős magával hordozza a házát, s ha már ezt a nevet választották a fotelnek, ezért maga a fotel is olyan, mint egy meleg otthon, barátságos, lágy, kényelmes, saját személyiségjegyeinket tükrözi. A kényelmet fokozandó, a fotel még forog is.

Teljes Tortuga kollekció

A Tortuga kollekció nem csak egy fotelt tartalmaz, de a teljesség kedvéért megtalálható benne kisasztal, puff és fejtámlás fotel változat is.

A fejtámlás Tortuga fotel kárpitjának kiválasztásakor igazán egyedit is alkothatunk maguknak, az ülőfelület és a felső fejtámla rész különbötő kárpitokkal is rendelhető.

tortuga-modern-design-fotel

Ha többet szeretne megtudni a spanyol Sancal gyárról, tekintse meg Gyártóinkat bemutató oldalunkat!

Ha a kínálatunkban található fotelokra kíváncsi, kattintson a foteljainkat bemutató oldalunkra!

Amennyiben több Sancal terméket szeretne látni, kérjük kattintson a Sancal termékeiért!

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel is!

IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR