Újdonságok a Leolux kínálatában - Desidea
Kedves Vásárlóink, Ügyfeleink! Bemutatótermünk újra a megszokott nyitvatartással: 10-20 óráig, vasárnap 19 óráig, várja Önöket! Üzenet bezárása

2017-es bútor trendek Leolux módra

A 80 éves Leolux 2017-es újdonságait szeretnénk bemutatni, melyekkel a holland gyár ismét hű maradt filozófiájához, melyet az innováció, design, kényelem, minőség jellemeznek.

 

Edward van Vliet kollekció, tökéleteskiegészítők egy tökéletes nappaliba

Leolux-prismo-kavezoasztal

Először ejtsünk néhány szót a kiegészítőkről, melyeket Edward van Vliet tervezett.

Az új Prismo kávézóasztal egy izgalmas optikai illúziót előidéző megoldás, a kerek lap és a szögletes talp / vagy pont fordítva/ kombinálásával:-). Modern és elegáns, egyben időtálló forma.

Van Vliet Amulet sorozata

Edward van Vliet Amulet sorozata: egy alakjának és arányainak köszönhetően, szemet gyönyörködtető nyolcszögletű puff, mely nélkülözhetetlen a mindennapi használatban. A nyolcszögletű zsámoly amellett, hogy remek lábtartó, egy extra ülőfelületet biztosíthat, illetve ha úgy hozza a szükség, praktikusan egy kisasztalként is használhatjuk, hisz két masszív, lapos felülete van. Két méreten belül további változata van, egy szögletesebb és egy lekerekített tetejű.

Van Vliet új szőnyegei

leolux-szonyeg

Edward van Vliet sorozatának 2 szőnyeg is részét képezi, ezek a Girisha és Izem névre lettek keresztelve.

A Girisha egy szőnyeg, mely évekig megbecsült érték lesz. Kiváló minőségű gyapjú felhasználásával készítik Indiában a Leolux szőnyegét. A gyönyörű kézzel szőtt szőnyegeknek mélységet ad a háromszögmintázat alacsonyabb szövése. A szőnyeg téglalakp és kerek formában is elérhető.

Izem névre keresztelt szőnyeg jellemzői a klasszikus színkombinációk és a vintage hangulat. Edward van Vliet mindig a harmóniára és az egyensúlyra törekszik munkája során. Nála a színek, a formák és az anyaghasználat midig egyensúlyban/harmóniában vannak, és tökéletes kiegészítői egymásnak. Izem egy gyönyörű gépi szövésű szőnyeg a lágy pasztell árnyalatában “krém” olíva-zöld kockákkal, vagy mély meleg kékes-szürke, bordó kockákkal.

Párnák Leolux / Edward van Vliet módra

A hagyományos szövési technikák ihlették van Vliet Polaris párnagyűjteményét. A finom Polaris jacquard szövetet speciálisan van Vliet maga tervezte, ezzel adta meg az elegáns párnacsalád alapját. A kifinomult geometriai minták a jégkristályokra emlékeztetnek, mey hatást a szövet fénye tovább erősíti. A párnát kiegészíti a kollekcióban egy ugyanezzel a jégkristály motívummal készített takaró is.

Az újdonságok között találhatunk még egy párnát, mely szintén Edward van Vliet munkásságát dicséri. A párna a Topsy Turvy fantázianévre hallgat, mely kifejezést Angliában a fejjel lefelé, kifordított, kívül-belül, feje-tetejére-állított dolgokra használják. Tökéletesen kifejezi azt, amit Edward van Vliet szándéka volt, amikor kifejlesztette ezt a szokatlan kiegészítőt. A párnának a szó szoros értelmében két arca van: egyik oldalán szövet, másik oldalán pedig bőr. A Tupsy Turvy használható széthajtva, lazán átfektetve a kanapénk karfájnt, így a kisebbeknek is kényelmet biztosít az ülés során, vagy a hátulján lévő fa gombokkal összegombolva klasszikus elegáns párnaként.

leolux-parna

A leginteligensebb design kanapé

Térjünk át a nagyobb bútorokra, rögtön egy gyönyörű, innovatív, kényelmes és tökéletesen variálható moduláris (elemes) design kanapét hozott a kínálatába 2017 elején a Leolux, ez a Bellice. az idei év újdonságai közül az abszolút sztár a Bellice bútorcsalád, mely egy moduláris kanapé program: a valaha létező a legteljesebb és legintelligensebb Leolux program. A Bellice teljesen, és láthatatlanul moduláris. Lehet egy szerény, kompakt kanapé, vagy akár egy terjedelmes, összetett nappali bútor. 50 különböző elemből tudja összeállítani álmai kanapéját. És ahogy azt a Leoluxnál már jól megszokhattuk, a kanapé külső megjelenése teljes mértékben az egyéni kívánságokhoz igazítható. Ha szeretné jobban megismerni a Bellice kanapét, olvassa el blog bejegyzésünket a Bellice kanapéról!

Az év új klubfotelja

Leolux rajongók talán első ránézésre megérzik a hasonlóságot az új klub-fotel: Cantate és a már díjakkal is jutalmazott Caruzzo és Callas fotel között. Nem meglepő, hisz a Cantate is Frans Schrofer design, így a hátulján szintén megtalálható a már hagyományosnak tekinthető kézműves, díszítő öltéssor. A forgó-fotel visszaáll alaphelyzetbe, amint kiszállunk belőle, és természetesen a Leoluxtól megszokott kárpitkínálatból választhatjuk ki a színeket, anyagokat.

leolux-cantate-klubfotel

Egy új, természetességet sugárzó kisasztal

leoluxuj-iduna

Az Iduna kisasztallal az az érzésünk, hogy visszatérünk a természethez. A felhasznált természetes anyagok és természetes formák nyugalmat és meghittséget sugároznak, ezzel kellemes hangulatot teremtve az enteriőrben, a nappaliban. A finom vonalú kúpos lábak tartják a lágy vonalú tömör tölgy vagy márvány asztallapot. Kicsi-nagy, alacsony-magas…kinek milyen kombináció illik a nappalijába.

Étkező újdonságok

Végül de nem utolsósorban mutatjuk a 3 újdonságot az étkezőbe.

Yama, Ditte és Didore

Yama egy gyönyörű különböző méretekben, vagy akár hosszabbítható verzióban kérhető tömör tölgy vagy dió étkezőasztal. Méretei lehetnek: 100 cm széles és 160, 190, 220 vagy 240 cm hosszú. A kihúzható asztal méretei 190 (260) 220 (290), illetve 240 (310) cm. A kihúzható asztalt egy akár egy kézzel, könnyedén alakíthatjuk hosszabbá.

Ditte és Didore

Tökéletes kiegészítői a Yama étkezőasztalnak. A Didore az első étkező kanapé a Leolux kínálatában . Könnyed és áttetsző design, kényelmes és aktív ülési pozíciót biztosítva. A Didore étkezőszék pedig a Ditte kistestvére, ugyanazon vidám design elemekkel.

Tekintse meg galériánkat!

leolux-etkezo

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel is!

IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR