Szék és fotel újdonságok a Bonaldo-tól - Desidea
Kedves Vásárlóink, Ügyfeleink! Bemutatótermünk újra a megszokott nyitvatartással: 10-20 óráig, vasárnap 19 óráig, várja Önöket! Üzenet bezárása

Bonaldo a Milánói Bútorkiállításon

Mint minden évben, idén is ellátogattunk az év legfontosabb nemzetközi bútorkiállítására, a Milánói Bútorkiállításra (Salone del Mobile Milan). Igyekeztünk minden számunkra fontos gyártó újdonságát alaposan szemügyre venni. Ebben a bejegyzésünkben a 80 éves olasz gyár, a Bonaldo (ahol neves designerek által megálmodott bútorainak minden darabját Olaszországban készítik, óriási precizitással és szakértelemmel) szék és fotel újdonságait szeretnénk bemutatni.

Bahia szék

Mauro Lipparini tervezte ezt a grafikailag könnyed széket, mely már ránézésre is kényelmesen körbeöleli az ember hátát-derekát. Tökéletes harmóniát alkotnak a határozott vonalú lábak, a gömbölyded finom ülőrésszel.

Bonaldo-uj-szek-Bahia

Liry: nőiesen kecses vonalak

bonaldo-uj-szek-lyri

Gyönyörű nőies forma, ez a Liry, mely tökéletes magán lakásokban és közületekben, szállodákban egyaránt. Megkülönböztető jegye az egész vázat beborító kárpit, mely olyan, mint egy hölgy estélyi ruhában.

Lock: magába zró fotel

Nagy kedvencünk lett elsőre ez a szék/fotel, egyből szívünkbe zártuk (LOCK). Egyedi megjelenés, mely melegséget, kényelmet és védelmet sugároz. A szék megtervezésénél Alessandro Busana, a tervező, elsődleges célja az volt, hogy egy barátságos, kényelmes fotelt alkosson, melyben iztonságban érezhetjük magunkat, ami tökéletesen illeszkedik egy meleg otthonba.

bonaldo-szek-loc

A három testvér Muro Lipparinitől: Arno, Bodo, Bruno

bonald-fotel-arno

ARNO:

Mely egy újabb Mauro Lipparini remekmű, mely bármilyen stílusú nappaliba, dolgozószobába, akár lobbyba tökéletesen illeszkedik, legyen az modern, klasszikus, vagy akár retro.

Az Arno párja Mauro Lipparini repertoárjából, a Bodo. Ugyanúgy egy karakteres, impozáns fotel, mely egyaránt remekül illik egy lakás nappalijába, vagy egy szálloda halljába is.

bonaldo-fotel-bodo
bonaldo-fotel-bruno

BRUNO

Bruno a harmadik fotel Mauro Lipparini új szériájában, ahogy a másik két testvére, ez a fotel is rendkívül impozáns, gyönyörű részletes kidolgozással. Bármilyen stílusú nappali, vagy akár szálloda hall meghatározó bútora lehet.

EDGAR: stílus és elegancia

A geometriai vonalak és a puha párnázás adják a lényegét az EDGAR fotel design-jának. A fotel, épp úgy mint a lábtámasz, különböző formák találkozásából jött létre. Párhuzamos vonalak az ülő felületnél, a háttámlánál és karfáknál, valamint tölcsérforma a lábrésznél, melynek köszönhető a forgó képessége.

bonaldo-fotel-edgar

HERON: geometriai játék

bonaldo-szek-heron

A Heron egy geometriai játék voltaképpen, ha nézzük a kapcsolódási pontokat, a sarkokat, a lapos felületet, az éleket. A heron magasabb háttámlával is elérhető (Heron-up).

LIAS

A Lias szó jelentése szépen tükrözi a szék fő motívumát, a Lias szó a “lyers” egy dialektusban, mey réteget jelent, visszautalva a jura időben rétegződő földre. Ez a design végigmegy a szék egszén, az aljától a támláig és vissza. Fa és fém lábakkal egyaránt elérhető.

bonaldo-szek-lias

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel is!

IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR