ÚJ!! Burkolatok a Desidea kínálatában - Desidea
Kedves Vásárlóink, Ügyfeleink! Bemutatótermünk újra a megszokott nyitvatartással: 10-20 óráig, vasárnap 19 óráig, várja Önöket! Üzenet bezárása
AMB-01_Soft-Brown_ingresso_HR

A tavalyi évben bővítettük termékpalettánkat, hogy már az alapoktól minden megtalálható legyen nálunk. Most már mindenféle hatású kőporcelán burkolatot, amivel a padlót, falat burkolhatjuk, megtalál kínálatunkban, bemutatótermünkben.

A meleg hatású faburkolat

A legmelegebb, legotthonosabb hatást keltő burkolat. A fa hatású kőporcelán burkolólapok gyönyörűen kiemelik a különböző színű fajtájú fák erezetét, mintázatát. Sőt! Olyan fa-hatású burkolatot is tudunk mutatni, ami kissé ódon -használt hatást kelt. A fa padlóburkolat jóvoltából meleg, kellemes és természetes hangulatú lesz a tér. A fali faburkolat felmelegíti a minimalista tereket, lágyságot kölcsönöz az egyébként éles vonalaknak is. A végső hatás: melegség és elegancia kombinációja.

burkolat-fa
fém hatású kőporcelán

A trendi fém hatású burkolat

Olyan, mintha fémlemezek borítanák a falat, vagy a padlót, látszik a fém eredeti csillogása, de használatból fakadó oxidáció és karcolások is.
A fém hatású burkolat városi elegáns stílust prezentál, amelyben a nagyvárosi és ipari légkör meleg, színes, hívogató szimbiózist alakít ki.

Az indusztriális beton burkolat

A loft lakások, az indusztriális és a minimál stílus népszerűsége egyre nagyobb teret ad a természetes anyagoknak és felületeknek, például betonpadlónak. Nagy előnye ráadásul, hogy bármilyen más anyaggal harmonikusan lehet vele kombinálni. Egy-egy enteriőr szépségét a beton-fém, beton-fa vagy beton-üveg együttes használata azonnal garantálhatja. A beton hatású kőporcelán olyan felület, amely bársonyosan sima az érintésre, ugyanakkor teljesen ellenálló és csúszásmentes. A beton ereje semleges megjelenésében és sokoldalúságában rejlik.

beton hatású kőporcelán burkolat
kő hatású kőporcelán burkolat

Kő burkolat a padlóra, vagy falra

A természetes és az idő szintézise. Természetes, mint a kő maga, mely az építészet történelmét írta, és idő, mert itt az idő a strukturális és esztétikai védelemre. Tapintható érzés, tökéletlenségek, durva textúrák: ezek a kőfejtőből kivont természetes kő lenyűgöző tulajdonságai, amelyek a greslapokat is meghatározzák. A kő mindig olyan szimbólum volt, amely képes átadni a tisztaságot, a szilárdságot és a szépséget. Tökéletes választás egy szerény és diszkrét designhoz, amely egyre karakteresebbé és egyedülállóbbá válik az idő múlásával.

A tégla falborítás

Nagy divat a retró stílus behozatala a lakberendezésben is. A különböző természetes tégla dekor falburkolatok a dekoráció kialakításában egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Minden lakberendezési stílusban jól alkalmazhatóak, minimál és klasszikus enteriőrökben is. A felületet úgy alakítják, hogy az igazi tégla struktúráját, akár az elhasználódásból eredő sérüléseit is megjelenítik benne. Viszont sokkal egyszerűbb az alkalmazása, s mivel nem olyan súlyos, akár gipszkarton felületekre is elhelyezhető.

kőporcelán burkolat kőporcelán burkolat tégla hatástégla
márvány hatásúkőporcelán

A ridegnek gondolt márvány burkolat

Régebben abszolút a klasszikus stílus velejárója volt a márvány használata, ma már szerencsére a modern, letisztult, akár minimalista otthonokban is előszeretettel használják, bárhol is találkozunk vele, az biztos, hogy elegánsnak találjuk majd.

Márványt beszerezni azonban meglehetősen nehézkes lehet, ezért fejlesztette kis sok burkolatgyártó is, és most mi is erre mutatunk példát, a márvány hatású kőporcelán lapokat, vagyis a greslapokat.

Többet a kínálatunkban lévő burkolatokról Tekintse meg Burkolat kínálatunkat!

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel is!

IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR