Fekete-fehér, örök elegancia a lakberendezésben - Desidea
Kedves Vásárlóink, Ügyfeleink! Bemutatótermünk újra a megszokott nyitvatartással: 10-20 óráig, vasárnap 19 óráig, várja Önöket! Üzenet bezárása

Színek és lakberendezés

A lakásunk elrendezése, berendezése nagyon nehéz feladat, egyben nagyon fontos, hisz ez a mi kuckónk, ahol otthonosan, kényelemben szeretnénk magunkat érezni, s ehhez fontos, hogy az enteriőr a szemünknek is jól eső legyen.

Nem elég a tér jó kialakítása, a bútorok megválasztása, elrendezése,  a színvilág kiválasztása is egy fontos és nehéz feladat, jó érzék és tapasztalat kell hozzá.

Fekete-fehér, örök ellentét és egység

blackorwhite4

A fekete, a fehér és a fekete-fehér kombinációja időtlen klasszikus, mindig aktuális marad, ha lakberendezésről van szó.

Örök, nagy ellentéteket juttat eszünkbe ez a két szín, férfi-nő, fény-sötétség, élet és halál. Ez a két szín, pont, mint a hozzájuk kapcsolódó ellentétek, együtt kiadják az egész világegyetemet.  A fekete-fehér kombináció egymással szemben álló, de mégis egymást kiegészítő kozmikus erőket szimbolizál, amelyek megtalálhatóak a világegyetem összes jelenségében. Ellentétek ugyan, de egységet alkotnak.

Fekete-fehér: luxus és elegancia

A  fehér szín a biztonságot, egyszerűséget, tisztaságot, ártatlanságot , jóságot és tökéletességet szimbolizálja. A feketéhez ugyan hozzákapcsoljuk  a halált, a betegséget, a gonoszságot, ugyanakkor az erőt, eleganciát, formalitást is jelenti.  A fekete-fehér szín együttes használata éppen letisztultsága miatt önmagában is sokszor a luxus érzetét nyújtja.

Elegancia és letisztultság

blackorwhite2

A két színt megfelelő egyensúlyban és harmóniában felhasználva, a tökéletes elegancia és letisztultság fog érvényesülni a lakásunkban.

A két színt variálhatjuk, így nagyon izgalmas enteriőrt kaphatunk végeredményként.

Örök divat

A fekete és a fehér örökké divatban maradnak, így nem kell félnünk tőle, hogy az így berendezett lakásunk divatjamúlttá válna.

A fekete és a fehér bármilyen stílushoz jól alkalmazható, az eredmény mindenképp eleganciát sugall. Ez a két úgymond színtelen szín egyformán jól használható egy klasszikus stílusú lakásban, mint egy modern, minimál stílusú design házban.

fireline6

A két szín külön-külön és együtt is örök marad, soha nem lehet megunni, és soha nem megy ki a divatból. A design lakberendezésben, a neves gyártók design bútor kínálatában mindig megtalálhatók lesznek. Bármilyen bútort, legyen az egy design kanapé, vagy fotel, vagy akár csak egy komód, biztosan mindig megtalálunk e két színben, és egész biztosan jól be tudjuk illeszteni a már kialakított fehér-fekete enteriőrünkbe.

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel is!

IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR