Bellavita – modern kanapé

Gyártó: Alberta

Bellavita – modern kanapé

ALBERTA ORANGE COLLECTION

Fő jellemvonását a puhaság és a lekerekített vonalak adják, pont olyan, mint egy nagy, puha párna. Miközben az ülések, a háttámlák és a kartámaszok a tűzött varratoknak (is)köszönhetően modern megjelenést biztosítanak a “BELLAVITANAK”.

Beszédes név, nem nagyon kell magyarázni a jelentését, és valóban, a kanapéra, fotelra, ágyra nézve, teljesen egyetértünk az elnevezéssel, ennél találóbb nem lehetne. Szép, életvidám, modern, feldobja az ember hangulatát, már a látvány is.

Nagyon sokoldalú, nagyszerű moduláris bútor: MIX and MATCH, vagyis keverd és illeszd össze. keverd össze és illeszd össze a két különböző hátsó magasságot és a különböző szélességű ülést, így bármilyen kombinációt létre hozhatsz, melyeket akármelyik oldalon kiegészíthetsz puffokkal és kartámaszokkal. Rejtett lábainak köszönhetően ráadásul az egész olybá tűnik, mintha lebegne. A bútorcsaládot fotel és ágy teszi teljessé.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!