Wanderlust Libeccio Antico WA 02 márvány hatású kőporcelán burkolat

Gyártó: Mirage
PDF letöltés

A kőporcelán, vagy más néven gres (néhány helyen kerámia burkolat néven emlegetett) burkolat, egy kompakt, ellenálló anyag, gyakorlatilag nulla porozitással (és ezért szinte nem vesz fel vizet).

A Mirage Wanderlust márvány hatású kerámia burkolat sorozata 10 különféle mintázattal, egy 2020-as újdonság.  A Wanderlust kőporcelán burkolat a márvány hatású burkolatok körébe tartozik. A természetben található legrangosabb, legkülönlegesebb,  és legexkluzívabb márvány-és kőbányáiból gyűjtötték a Mirage tervezői az inspirációt.
Olaszországból Franciaországba, Brazíliától Mexikóig, Madagaszkárig, egy utazás, amely még tovább vezette a tervezőket, hogy felfedezzenek új és értékes mintákat, amelyeket egybegyűjtöttek, és az eredmény egyedi, értékes márványok új kollekciójában.

A Wanderlust Libeccio Antico márvány hatású kőporcelán burkolat az igazi antik hatású márványt imitálja.

Tudjon meg többet a kőporcelán burkolatról.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!