Gardrób - Desidea
Kedves Vásárlóink, Ügyfeleink! Bemutatótermünk újra a megszokott nyitvatartással: 10-20 óráig, vasárnap 19 óráig, várja Önöket! Üzenet bezárása
gardrob-min

GARDRÓB

A gardróbot, legyen az akár egy egész helyiség, egy leválasztott tér, vagy csak egy kisebb/nagyobb beépített szekrény, a ruháink, cipőink, ruházati kiegészítőink tárolásra használjuk. Hely méretétől függően tudunk ajánlani “átjárható” gardróbokat, illetve tolóajtós, vagy hagyományos nyíló ajtós megoldásokat is. Mindegyik esetben az Ön ízlésének megfelelően ki tudjuk választani a gardrób színeit és anyagait, melyek akár kombinálhatók is. Ez a külcsín, de gardróbról lévén szó, igen fontos a belbecs is.

A gardrób belsejének kialakításakor érdemes átgondolni, milyen típusú ruhákat, kiegészítőket hogy szeretünk tárolni(behajtva, függesztve, fiókban). Érdemes úgy megválasztani/összeállítani a gardrób belsejét, hogy ott minden praktikusan tárolva elférjen, és jól Ön jól átláthassa a dolgait. Válasszon lenti kínálatunkból! Vagy keressen minket, az itt bemutatott bútorokon kívül is tudunk még jó néhány a tarsolyunkban.

Rengeteg stílusú, méretű, formájú, anyagú gardróbbal (hozzá számos praktikus funkcióval) állunk rendelkezésére, találjuk meg együtt a legmegfelelőbbet.

IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR