Élettereket alkotunk

modern lakberendezés,
design bútorokkal

Tekintse meg ágyainkat

Élettereket alkotunk 2

modern lakberendezés,
design bútorokkal

Amit rólunk mondtak

Számunkra az első az Ön elégedettsége..

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Dr. John Doe - Valamilyen HR Kft.
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.
Mrs. Jane Doe - Valamilyen HR Kft.

Hírek / Blog

Tekintse meg legutóbbi bejegyzésünket.

bemutatoterem

Nézzen körül nálunk!

Sétáljon körbe virtuálisan nálunk! Ha tetszik, amit lát, várjuk szeretettel. Gépen a billentyűzet nyilaival, vagy a fehér karikákra kattintva, érintőképernyőn a fehér karikákra, vagy tárgyakra kattintva tud haladni. Burkolataink a fekete kapu mögött találhatók, az üzlet hátsó traktusában.  

Bővebben »
level-marmi-marvany-koporcelan-calacatta-paonazzo1

Emilceramica: Level Marmi hatalmas gres márványlapok

Márvány hatású kőporcelán padló illetve falburkolat felhasználásával gyönyörű, stílusos belső teret varázsolhatunk. Elegancia és természetes ragyogás, a kifinomult, elegáns, mégis egyszerű enteriőr kialakításához.

Bővebben »
mirage_wanderlust_marvany-koporcelan-burkolat20

Meghökkentő szépségű, óriási márvány gres

Régebben abszolút a klasszikus elegáns stílus velejárója volt a márvány használata, ma már szerencsére a modern, letisztult, akár minimalista otthonokban is előszeretettel használják, bárhol is találkozunk vele, az biztos, hogy elegánsnak találjuk majd.

Bővebben »

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!