Élettereket alkotunk

modern lakberendezés,
design bútorokkal

Tekintse meg ágyainkat

Élettereket alkotunk 2

modern lakberendezés,
design bútorokkal

Amit rólunk mondtak

Számunkra az első az Ön elégedettsége..

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Dr. John Doe - Valamilyen HR Kft.
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.
Mrs. Jane Doe - Valamilyen HR Kft.

Hírek / Blog

Tekintse meg legutóbbi bejegyzésünket.

bonaldo-kanape-aliante1

Aliante: új moduláris kanapé a Bonaldotól

Az Aliante kollekció standard kanapéként is kapható, de számos modul, például sarokegységek, puffok és chaise-long kombinálásával saját, testre szabott kanapékompozíciót is létrehozhatunk.

Bővebben »
leolux-bellice-fresh-bellice

Bellice: szépség és észszerűség egy kanapé-ban

Végre egy kanapé az Ön életstílusához igazítva.  A Bellice kétségtelenül az egyik legsokoldalúbb és legösszetettebb kanapé a Leolux kínálatában. A struktúra megadja a szabadságot, hogy szinte bármilyen formátumot választhat. A nagyon szerénytől a nagyon pazarig.

Bővebben »
sangiacomo-bellavista-gardrob

Gardróbot mindenkinek

A kiegyensúlyozott reggelek titka: egy jó gardrób. Pakolás-pakolás, de nem mindegy hogyan! Ki ne találkozott volna az örök pakolási problémával: Hol a piros szoknyám, hova tűnt a kék csíkos pulóverem, hova pakoltad el a zöld kockás ingemet?  Ha szerencsések vagyunk és sok ruhánk, cipőnk, kiegészítőnk van, érdemes mindenképp egy gardróbszekrényt, vagy ha még helyünk is van hozzá, egy átjárható gardróbhelyiséget kialakítanunk.

Bővebben »

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!