Élettereket alkotunk

modern lakberendezés,
design bútorokkal

Tekintse meg ágyainkat

Élettereket alkotunk 2

modern lakberendezés,
design bútorokkal

Amit rólunk mondtak

Számunkra az első az Ön elégedettsége..

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Dr. John Doe - Valamilyen HR Kft.
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.
Mrs. Jane Doe - Valamilyen HR Kft.

Hírek / Blog

Tekintse meg legutóbbi bejegyzésünket.

vilagitobutor3

Bútor, vagy világítás? Vagy bútor ÉS világítás!

Akinek van kertje, egész biztosan tudja, hogy annak a megvilágítását sem egyszerű megvalósítani. Rengeteg lehetőségünk van, állólámpák, falikarok, földbe szúrt égők, földre helyezett világítótestek, sőt még mennyezeti lámpák is. Vagy….válasszunk világító bútort!

Bővebben »
BONALDO 2008 VARENA 001b

Loft lakás: ipari stílus, luxus és design egyben?

Miről is beszélünk, ha loft lakást említünk? A loft lakás elterjedése Amerikából ered, biztos rengeteg amerikai filmben látott már Ön is ehhez hasonló lakást. Amerikában ez a lakástípus a hatvanas években jelent meg, mikor is a jellemzően nem túl jó módban élő művészek elhagyott gyárépületeket, üzemcsarnokokat kezdtek elfoglalni lakás céljára.

Bővebben »
keycucine-strip-konyha6

STRIP: 2021-es Key Cucine konyha újdonság

Key Cucine, avagy kulcs a konyhához, pontosabban az ideális konyhához! Ezen márkanév alatt kínálja olasz gyártónk gyönyörű, modern konyhabútorait.

Bővebben »

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!