Village konyhabútor

Gyártó: Arrital
  • Anyag: kőrisfa
  • Méret: Egyedi megoldások, személyre szabott konyha, egyedi méretek.
  • Szín: egyedi tervezés szerint, anyagminta alapján
  • Kategória: Konyhabútorok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
PDF letöltés

Arrital Village konyhabútora: egy gyönyörű, modern konyhabútor, vidéki stílusban.
A fő jellemző a tömör kőrisfa keretes ajtó, a Village konyhára jellemző speciális, személyre szabható elemekkel kombinálva. A rácsos ajtó finom dupla bemetszése, sima változatban is kapható, a kompozíció kiegészíthető különböző vastagságú burkolatokkal, keretekkel vagy befejező oldallemezekkel, mindez 7 színben kapható. A konyha örök varázsa.
A Village hatalmas modularitása, csakúgy, mint az összes Arrital kollekció, gondos tervezése lehetővé teszi a kiegészítők, a színek, a munkalapok és a tárolóhelyek maximális személyre szabását, a rendszert bármilyen enteriőrhöz igazítva, stílusától függetlenül.
A Village projektek testreszabásának további lehetőségei megtalálhatók a különféle típusú fogantyúkban vagy különféle felső burkolatokban, például a munkaterület Vintage rozsdamentes acéljában, ahol a mosogató és a főzőlap egyetlen felületre épül. Különösen az acélkezelés vonzó „kopott” megjelenést kínál, jól passzol a vidéki és a modern-retró stílusaihoz egyaránt.

 

3D konyha látványtervet szívesen elkészítjük Önnek ingyen, vagy csak segítünk összeállítani, megtervezni konyháját.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!