Nálunk forgalmazott márkák

Ahol az ízlés és a design találkozik!

Forgalmazott márkáink palettáját csakis minőségi, egyedi bútorokat, lámpákat, kandallókat, burkolatokat, szanitereket, kiegészítő termékeket gyártó neves, nemzetközileg elismert prémium kategóriájú lakberendezési tárgyakat gyártó cégek alkotják. Felsorolásuk hosszadalmas, oldalunkat folyamatosan frissítjük. Kérjük addig is forduljon bizalommal kollégáinkhoz! Kérjük elérhetőségeinken keressen minket!


kanapé, fotel Olaszország www.alberta.it/en-us
Az ALBERTA-t 1978-ban alapították, Olaszország északkeleti részén, egy olyan vidéken, amelyet a helyi emberek természetes kreativitása és a velencei művészet évszázados hagyománya jellemzi. A cég időtlen klasszikus vagy modern stílusú kanapékat és foteleket, valamint exkluzív belsőépítészeti kiegészítőket készít,mindezt rendkívül jó minőségű anyagokból. A társaság alapítója, Giuseppe Sbroggiò arra törekszik, hogy olyan darabokat tervezzen és készítsen, amelyek tökéletes egyensúlyt teremtenek a funkcionalitás és a stílus között. Tekintse meg Alberta termékeinket oldalunkon!
Mottójuk: „a szenvedély fontos dolog”. Így a Cattelan Italia-nál a szépség a funkció felett áll, azonban a funkciónak is nagy figyelmet szentelnek. Szenvedély jellemzi őket az egyes projektek és bútordarabok, az új ötletek és a nyersanyagok iránt. A cég 1979-ben alakult egy családi vállalkozásként, azóta világhírnévre tett szert. Már az elejétől kezdve foglalkoznak mindenféle lakberendezési tárggyal a fogastól a kanapékon keresztül, az étkezőasztalokon, székeken, lámpákon át a könyvespolcig. Tekintse meg Cattelan Italia termékeinket oldalunkon!
nappali bútor, hálószoba, polcrendszer, gardrób Olaszorzág www.dallagnese.it/en
AZ 1948-ban alapított olasz Dall'Agnese első volt Európában, aki elnyerte az ISO minősítést a bútorgyártók közt. A gyár elsődleges szempontjai, melyeket a tervezés és a gyártás során figyelembe vesz: fenntarthatóság, design, korszerűség, innováció, koherencia. A gyár kínálatában szerepelnek: nappali rendszerek, polcrendszerek, asztalok, tárolók, kanapék, székek, asztalok, könyvespolcok, gardróbok, ágyak, hálószoba bútorok. Tekintse meg Dall'Agnese termékeinket oldalunkon!
kőporcelán, burkolat, gres Olaszország www.emilgroup.it/en
Az olasz Emilceramica több mint 50 éve széles választékban és teljes palettával elégíti a fogyasztók igényeit világszerte a hideg burkolatok terén. Hatalmas méret, stílus és design kínálat jellemzi az általuk gyártott kőporcelán, más néven gres (gresz) fal és padlóburkolatokat. Filozófiája: korszerű és garantált minőség a legjobb olasz hagyományok szerint. AZ EMilCeramica 23 féle gres (gresz) / kőporcelán kollekciót kínál, melyek mindegyike magas minőségű, alkalmas közületi és magáncélokra, beltérre és kültérre is. Tekintse meg Emil Ceramica termékeinket oldalunkon!
lámpa, világítás www.fabbian.com/en
Hagyomány és minőség a kulcsszavaik az 1961-ben alakult Észak-Olaszország-i központú Fabbian-nak. A piaci igényekhez próbálnak meg alkalmazkodni; ezt folyamatos kutatásokkal és képzett szakemberek segítségével érik el. Meggyőződésük, hogy a kiváló minőségű és megbízható alkatrész elengedhetetlen feltétele a jó minőségű terméknek Gyártási szlogen: különleges technikák befogadása! Jellegzetes tapintású, egyedi dizájnnal rendelkező beltéri lámpáikkal nemzetközi elismerésre tettek szert. Tekintse meg Fabbian termékeinket oldalunkon!
üvegbútorok Olaszország www.fiamitalia.it/en
Az olasz Fiam egy ember üveg iránti szenvedélyéből született. A Fiam Italia gyárat Vittorio Livi alapította 1973-ban. A FIAM hajlított üvegből tervez, fejleszt és gyárt bútordarabokat , melyek kézműves munka és ipari folyamatok együttműködéséből születnek, így egyesítve a hagyományt és az innovációt, a kézművességet és a designt. Palettájuk széles: üvegasztalokon keresztül, üvegszékekig, tükrök, polcrendszerek is megtalálhatók benne Tekintse meg FIAM termékeinket oldalunkon!
kanapé, ágy, fotel Olaszország en.gurian.it/gurian
A "Made in Italy" a Gurian esetében nem pusztán földrajzi jelzésértkű, hanem minőségi mutató is, amely a kézműves minőség és a technológiai pontosság közötti tökéletes egyensúly eredménye. A technológia lehetővé teszi innovatív megoldások fejlesztését a kényelem és az ipari termelési folyamatok javítása érdekében. A speciális kézművesség pedig biztosítja az emberi érintés minőségét és a gondos ellenőrzést. A Gurian kínálatába kanapét, ágyakat, franciaágyakat, kanapéágyakat, fotelokat, illetve kisasztalokat találunk. Tekintse meg Gurian termékeinket oldalunkon!
szék, aztal, lámpa, polc, fotel, ajándéktárgy Olaszország
Az egyedi designjáról azonnal felismerhető ikonikus #Kartell gyönyörű és igazán jellegzetes bútoraival, tárgyaival mindegyik hangulat könnyedén megteremthető. Az 1949-ben alapított vezető formatervező cég, a Kartell, az olasz design világszimbóluma, egy igazi "Made in Italy" ikon. A Kartell a legrangosabb nemzetközi formatervezőkkel, mint pl Philippe Starck, együttműködve alkotja meg az azonnal felismerhető tárgyait, melyek egyedi designja, tartóssága és minősége vitathatatlan. Kreativitás és modern technológia, glamour és funkcionalitás, minőség és innováció: a tényezők rendkívüli kombinációja, járult hozzá a Kartell tartós sikeréhez. A Kartell, a design világ egyik meghatározó és vezető alakja, kollekciója egyedi, eredeti, változatos és egyedülálló. Tekintse meg Kartell termékeinket oldalunkon!
konyhabútor Olaszország www.keysbabo.com
Az 1978-ban alapított Sbabo Cucine Vicenza székhelyű vállalat, az elsők között, aki egyénre szabott konyhát kínál. Key Sbabo, gyönyörű minimál stílusú, design konyhabútorok gyártója. Náluk minden konyha egyedi, pontosan az adott enteriőrhöz, mérethez adaptálva. Konhya designjaik formailag modern és letisztultak, praktikus kiegészítőkkel, ergonómikus elrendezéssel, kicsiben és nagyban, kis és nagy alapterületre. Tekintse meg KeyCucine termékeinket oldalunkon!
Az olasz MAB-ot 1962-ben alapította 6 vállalkozó, elsősorba lakás bútorok, főként hálószobabútorok gyártására. A MAB ma az olasz kortárs stílusú bútorok legdinamikusabb gyártói közé tartozik. Az évek során a technológiai innováció és a részletekre való figyelem tette Olaszország egyik legismertebb hálószobabútor gyártójává. A MAB kínálatában ma már egyre hangsúlyosabb a gyermek hálószoba berendezések. Különös figyelmet fordítanak a minőségre, a biztonságra és a választékra. Az eredeti hálószobagyártó nemrégiben egy nagy ipari csoportba egyesült, amely nemzetközi gyártási kapacitással és know-how-val támogatja. A MAB modern bútorkínálata összhangban van az elvárásokkal és következetesen megfelel a piaci igényeknek. Termékeiket innovatív technológiák és folyamatosan képzett emberi erőforrások felhasználásával készítik, így garantálva a magas színvonalú szabványokat mind a gyártási, mind az értékesítési folyamatokban. Tekintse meg MAB termékeinket oldalunkon!
kőporcelán, burkolat Olaszország www.mirage.it/en
A Mirage porcelán kőagyag padlókat és burkolatot tervez és gyárt kereskedelmi, köz- és lakóépületekhez. Az olasz Mirage szilárd tapasztalat és "know-how" révén olyan kőporcelán ( más néven gres) falburkolat és padló burkolat megoldásokat kínál, amelyek bármilyen tervezési igényt kielégítenek, közületi és lakóépületek esetében egyaránt. A Mirage 45 éve van jelen a nemzetközi piacon, világszerte több mint 160 országban forgalmazza a termékeit. Nagy figyelmet fordítanak a legfrissebb trendekre és folyamatosan végeznek innovatív kutatásokat. Hatalmas kínálat: rengeteg méretű, mintázatú, hatású (fa, kő, beton, fém, tégla, márvány) kőporcelán fal és padlóburkolat. Tekintse meg Mirage termékeinket oldalunkon!
lámpa, világítás Hollandia www.moooi.com/en/collection/?c_category=Lighting
A holland MOOOI design cég neve nem véletlen választás, a "mooi" hollandul annyi jelent: gyönyörű. a 3. o betű az extra értéket képvileli a szépség és egyediség tekintetében. Exkluzív, merész, játékos, finom és azon a hiten alapszik, hogy a tervezés a szeretet kérdése. Ez a MOOOI. "Nem mondjuk meg a tervezőknek, hogy mit csináljanak, meghallgatjuk az elképzeléseiket,és megpróbáljuk megvalósítani álmaikat." - mondják a MOOOI alapítói, A Moooi a környezetet speciálisabbá teszi. MOOOI egyedi megjelenésű bútorokat, s lámpákat készít. Cégünk a lámpákat forgalmazza. Tekintse meg MOOOI termékeinket oldalunkon!
szék, asztal,lámpa, kültér, beltér Olaszország
Az olasz Pedrali már 1963 óta a nemzetközi bútorpiac fontos szereplője.A székek, bárszékek, asztalok, asztallapok, lámpák magánlakásokban és közületekben (irodában, szállodában) is tökéletesen használhatók. Termékeit rengeteg díjjal ismerték el a nemzetközi piacon. Beltérre és kültérre egyaránt készítenek bútorokat. Tekintse meg Pedrali termékeinket oldalunkon!
nappali bútor, kanapé, fotel Spanyolország sancal.com/en
1973-ban alapított spanyol bútorgyártó cég. Bútoraik tökéletes egyensúlyt alkotnak a retró érzet és a modern, letisztult, esetenként futurisztikus megjelenés között. Ennek köszönhetően a Sancal bútorok tökéletesen időtállók mind megjelenésükben, mind minőségükben. Termékei egyénre szabhatók, mivel tökéletesen tisztában vannak vele, hogy minden ember más, így minden igény is más. Modern, időtálló stílus, eklektikus elemekkel keveredve, céljuk olyan termékek megalkotása, melyek velünk együtt haladnak a korral, melyek értéket teremtenek, s melyekkel egyedi megjelenésű otthonokat, irodákat, enteriőröket lehet kialakítani. Termékpalettájukon megtalálhatók: Kanapé, kanapé-ágy, kis fotelek, székek, fotelek, padok, bárszékek, asztalok, kisasztalok, akusztikus panelek, valamint kiegészítő bútorok is. Tekintse meg Sancal termékeinket oldalunkon!
napali bútor, hálószoba berendezés Olaszország www.tomasella.it/en
Az 1948-ban alapított olasz bútorgyár célja az volt, hogy az olasz bútorgyártás vezető szereplője legyen. Ennek érdekében alapításuk óta szem előtt tartják az innovációt, a hagyományok megőrzésével. Ma már 100.000 négyzetméteren folyik a modern bútorok és kiegészítők gyártása. Folyamatos kutatás fejlesztés eredménye a modern technológiájú termékpaletta: nappali bútorok, polcrendszerek, kanapék, asztalok, székek, hálószoba berendezések, szekrények, gardróbok. Tekintse meg Tomasella termékeinket oldalunkon!
szék, asztal, kültér, beltér Olaszország www.tononitalia.com
A Tonon az egyik vezető vállalat design bútorok területén. Átfogó képet ad a sikeres termékekről, melyek hatékony prémium termékeknek minősülnek. Az egyik legmegbízhatóbb minőséget nyújtó olasz, főleg székeket és asztalokat gyártó cég. A céget 1926-ban alapították, azóta nemzedékről nemzedékre megtartották ugyanazt a hitvallást a családtagok. Tekintse meg Tonon termékeinket oldalunkon!

Kérjen személyes tanácsadást.. mi segítünk önnek!

Kérjen időpontot! Hívjon minket!