Nálunk forgalmazott márkák

Ahol az ízlés és a design találkozik!

Forgalmazott márkáink palettáját csakis minőségi, egyedi bútorokat, lámpákat, kandallókat, burkolatokat, szanitereket, kiegészítő termékeket gyártó neves, nemzetközileg elismert prémium kategóriájú lakberendezési tárgyakat gyártó cégek alkotják. Felsorolásuk hosszadalmas, oldalunkat folyamatosan frissítjük. A lista még nem teljes. Az oldalon még nem szerepel minden forgalmazott gyártónk! Ha egy keresett márkát nem talál meg itt, ne adja fel, forduljon bizalommal kollégáinkhoz! Kérjük elérhetőségeinken keressen minket!


kanapé, fotel Olaszország www.alberta.it/en-us
Az ALBERTA-t 1978-ban alapították, Olaszország északkeleti részén, egy olyan vidéken, amelyet a helyi emberek természetes kreativitása és a velencei művészet évszázados hagyománya jellemzi. A cég időtlen klasszikus vagy modern stílusú kanapékat és foteleket, valamint exkluzív belsőépítészeti kiegészítőket készít,mindezt rendkívül jó minőségű anyagokból. A társaság alapítója, Giuseppe Sbroggiò arra törekszik, hogy olyan darabokat tervezzen és készítsen, amelyek tökéletes egyensúlyt teremtenek a funkcionalitás és a stílus között. Tekintse meg Alberta termékeinket oldalunkon!
modern konyhabútro Olaszország antarescucine.it/en
Az Antares-t 1973-ban alapították Veneto-ban. A több, mint 45 éves tapasztalat valamint a know-how és a kézművesség kombinálása tette lehetővé számukra a szaktudás és a technika tökéletes szintézisét. A szaktudás és a megbízhatóság a garanciája a minőségi, egyedi termékek gyártásának. Minden konyhát önálló projektként kezelnek, figyelembe véve a különféle követelményeket, így minden alkalommal egy egyedi, olasz gyártmányú remekművet készítenek. Az óriási anyag- és kivitel-választék lehetővé teszi, hogy mindegyik modellt egyedi és exkluzív változatban kínálják: minden igényhez más és más stílust fejlesztenek ki. Tekintse meg Antares termékeinket oldalunkon!
konyhabútor Olaszország www.arrital.com
Az Arrital több mint 35 éve a modern konyhai tervezés szektorában dolgozik, egyre inkább képviselve a modern tervezés, a kutatás értékeit, valamint a sikeres megoldások és minőségi termékek tervezésének és gyártásának képességét. A termelő létesítmények Fontanafredda (PN) területén találhatók, a vállalat központjával és az általános vezetéssel együtt. Az elmúlt 10 évben a márka elismertségre tett szert, és világszerte több mint 40 országban értékesítik. Tekintse meg Arrital termékeinket oldalunkon!
kültési bútor, kerti szék, kerti asztal, kültéri kanapé, napozóágy Olaszország www.atmospheraitaly.com
Az Atmosphera, miközben üzleti tevékenységét fejleszti, alapvető értéknek, és tiszteletben tartja a környezetvédelmet, az áruk előállítása során. A kültéri kollekcióikban használt összes anyag alkalmas kültéri használatra. Ellenállnak a széles hőmérsékleti tartománynak, az UV sugaraknak, a víznek, a sónak és az összes légköri körülményeknek. Tekintse meg Athmosphera termékeinket oldalunkon!

Atmosphera

kültéri szék, kültéri kanapé, kültéri nyugágy, kültéri asztal, kültéri bútorok Olaszország www.atmospheraitaly.com
Az olasz kültéri bútorokat gyártó Atmosphera miközben üzleti tevékenységét fejleszti, alapvető értéknek és tiszteletben tartja a környezetvédelmet, tiszteletben tartva az áruk előállításának különböző országaiban érvényes szabályozásokat. A kültéri kollekcióikban használt összes anyag alkalmas kültéri használatra. Ellenállnak a széles hőmérsékleti tartománynak, az UV sugaraknak, a víznek, a sónak és az összes légköri körülménynek. Tekintse meg Atmosphera termékeinket oldalunkon!
nagyobbítható asztal Olaszország www.bauline.it/en
Az olasz Bauline kiváló minőségű nagyobbítható asztalok gyártására szakosodott, alumínium mechanizmusokkal, amelyek figyelemre méltó nagyobbíthatóságot és kiváló stabilitást tesznek lehetővé. Dinamikus felületek és térfogatok, amelyek megfelelnek a kisebb helyek tényleges igényeinek. Az ötlet tíz évvel ezelőtt született abból az intuícióból, hogy a piac új bútormegoldásokat igényel, amelyek képesek a kis lakóterek kényelmesebbé tenni. Így születtek a mozgásban lévő Bauline asztalok, konzolok vagy kis dohányzóasztalok, amelyek könnyen széles étkezőasztalokká alakulnak. Tekintse meg Bauline termékeinket oldalunkon!
Bútor, Ágy, Kanapé, Fotel, Szék, Étkezőasztal, Kiegészítők Olaszország www.bonaldo.com
A szenvedély, a kutatás és a minőség története a Bonaldonál 1936-ban kezdődött. A Bonaldo, az Olaszországban és világszerte sikeres, elegáns bútorokat és dizájner kiegészítőket gyártó vállalat a design iránti nagy szenvedélyből indult ki. Az asztalok, székek, kiegészítők, kanapék és ágyak kizárólag Olaszországban készülnek, és a világ minden tájára exportálnak, a legmodernebb technológiák és a legfinomabb, gondosan kiválasztott és eredetiséget igazoló tanúsítványokkal ellátott anyagok felhasználásával. A széles termékkínálatot eklektikus, dinamikus és egyedi stílus jellemzi. A mai napig a Bonaldo legreprezentatívabb terméke, amely világszerte stílusikonná vált, egyértelműen a Big Table, amelyet 2009-ben Alain Gilles tervezett. Ma már több mint 700 változatot gyártanak ebből az asztalból (különböző méretekben, színekben és anyagokban), és ez a tény mutatja a siker tényleges jelentőségét, amely nem múlik el. A Bonaldo-nak 80 év alatt sikerült megteremtenie saját, egyedi stílusát, amely bizonyos nagyon jellegzetes elemekre épül, mint például a színek, a formák és vonalak harmóniája, a funkcionalitás és a kényelem. A Bonaldo a legmodernebbtől a legfinomabb és legelegánsabb termékekig terjedő kínálatával minden lakberendezési igényre megtalálja a megfelelő választ, köszönhetően a személyiség, a dinamizmus és a részletekre való odafigyelés által jellemzett változatos és minőségi kínálatának. Tekintse meg Bonaldo termékeinket oldalunkon!
Bútor, Ágy, Fotel, Szék, Étkezőasztal, Kiegészítők www.cattelanitalia.com
Mottójuk: „a szenvedély fontos dolog”. Így a Cattelan Italia-nál a szépség a funkció felett áll, azonban a funkciónak is nagy figyelmet szentelnek. Szenvedély jellemzi őket az egyes projektek és bútordarabok, az új ötletek és a nyersanyagok iránt. A cég 1979-ben alakult egy családi vállalkozásként, azóta világhírnévre tett szert. Már az elejétől kezdve foglalkoznak mindenféle lakberendezési tárggyal a fogastól a kanapékon keresztül, az étkezőasztalokon, székeken, lámpákon át a könyvespolcig. Tekintse meg Cattelan Italia termékeinket oldalunkon!

Ceramiche Keope

márványhatású, kőhatású, fahatású, kőhatású kerámia burkolat Olaszország www.keope.com/en/homepage
A Ceramiche Keope-t 1995-ben alapították, a Concorde csoport tagjaként. Kőporcelán burkolataival a világ minden részén megtalálható. Folyamatos innováció és a környezetvédelem jegyében készíti kőporcelán / gres burkolatait. Kínálatában megtalálhatók: márványhatású, fahatású, betonhatású és kőhatású kerámia burkolatok széles kínálata. Tekintse meg Ceramiche Keope termékeinket oldalunkon!
nappali bútor, hálószoba, polcrendszer, gardrób Olaszorzág www.dallagnese.it/en
AZ 1948-ban alapított olasz Dall'Agnese első volt Európában, aki elnyerte az ISO minősítést a bútorgyártók közt. A gyár elsődleges szempontjai, melyeket a tervezés és a gyártás során figyelembe vesz: fenntarthatóság, design, korszerűség, innováció, koherencia. A gyár kínálatában szerepelnek: nappali rendszerek, polcrendszerek, asztalok, tárolók, kanapék, székek, asztalok, könyvespolcok, gardróbok, ágyak, hálószoba bútorok. Tekintse meg Dall'Agnese termékeinket oldalunkon!
kőporcelán, burkolat, gres Olaszország www.emilgroup.com/collections/tiles-emilceramica
Az olasz Emilceramica több mint 50 éve széles választékban és teljes palettával elégíti a fogyasztók igényeit világszerte a hideg burkolatok terén. Hatalmas méret, stílus és design kínálat jellemzi az általuk gyártott kőporcelán, más néven gres (gresz) fal és padlóburkolatokat. Filozófiája: korszerű és garantált minőség a legjobb olasz hagyományok szerint. AZ EMILCeramica 23 féle gres (gresz) / kőporcelán kollekciót kínál, melyek mindegyike magas minőségű, alkalmas közületi és magáncélokra, beltérre és kültérre is. Az EMILceramica az EMILGROUP tagja. Tekintse meg Emilceramica termékeinket oldalunkon!
kőporcelán burkolat, kőhatású, fahatású, fémhatású kerámia lapok Olaszország www.emilgroup.com
1961-es alapítása óta az Emilgroup a kerámiafelületek (kőporcelán, vagy más néven gres) iparának egyik vezető vállalata. Olaszországi székhelyén öt kereskedelmi márka kerámialapjait tervezi, fejleszti, gyártja és forgalmazza: Emilceramica, Ergon, Provenza és Viva, Level. Az Emilgroup Olaszországban több mint 9 millió négyzetméteres éves kapacitással rendelkező gyártóüzemekkel rendelkezik. Több mint 6500 terméket gyárt, amelyeket világszerte forgalmaznak. A belső K+F részleg "kreatív műhelyként" működik, ahol az ötleteket és tapasztalatokat a legújabb technológiákkal kombinálják. Ez az alkímia lehetővé teszi az Emilgroup számára, hogy olyan kollekciókat hozzon létre, amelyek minden évben nyomot hagynak maguk után. Az Emilgroup több mint 70 országban működik, 5500 értékesítési ponttal. Tekintse meg Emilgroup termékeinket oldalunkon!
kőporcelán, burkolat, gres Olaszország www.emilgroup.com/ergon
Az Ergon az olasz Emilgroup család tagja, egy márka, amely leginkább a technikai tényezőkre és az építészetre irányul. Kortárs kerámia szuperlatív technikai jellemzőkkel. Az Ergon folyamatos innovációval nyújt burkolat megoldásokat a legnagyobb kihívást jelentő építészeti projektek számára is, immár 1991 óta. Állandó innováció, amelynek alapja az aprólékos, mélyreható és folyamatos kutatás, olyan anyagok kifejlesztése, amelyek a lehető leghatékonyabb, legnagyobb teljesítményű megoldásokat kínálják a legnagyobb kihívást jelentő építészeti projektek igényeinek kielégítésére. Magas minőségű, egyedi kőporcelán burkolatok. Tekintse meg Ergon termékeinket oldalunkon!
lámpa, világítás www.fabbian.com/en
Hagyomány és minőség a kulcsszavaik az 1961-ben alakult Észak-Olaszország-i központú Fabbian-nak. A piaci igényekhez próbálnak meg alkalmazkodni; ezt folyamatos kutatásokkal és képzett szakemberek segítségével érik el. Meggyőződésük, hogy a kiváló minőségű és megbízható alkatrész elengedhetetlen feltétele a jó minőségű terméknek Gyártási szlogen: különleges technikák befogadása! Jellegzetes tapintású, egyedi dizájnnal rendelkező beltéri lámpáikkal nemzetközi elismerésre tettek szert. Tekintse meg Fabbian termékeinket oldalunkon!
kőporcelán burkolat, kőhatású, fahatású, fémhatású kerámia lapok Olaszország www.fapceramiche.com/en
A FAP Ceramiche a szépséget, a designt és a technológiát képviseli. A kerámia saját történetét meséli el, amely beteljesült vágyakból, innovációból és kutatásból áll. A FAP Ceramiche által gyártott kőporcelán burkolatok a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készülnek, egy eredeti, mindig aktuális stílust követve, amely a belsőépítészet, az építészet, a divat és az életstílus jövőbeli trendjeinek folyamatos és szenvedélyes kutatásának eredménye. A FAP Ceramiche célja olyan kőporcelán burkolatok létrehozása, amelyek egymás mellett használhatók, és lehetővé teszik a különböző anyagok által inspirált, különböző árnyalatokkal és kontrasztokkal rendelkező kerámiák kombinálását, ezáltal eredeti és merészen személyre szabott belső terek létrehozását. A FAP Ceramiche gyárát a 60-as években alapították, majd 1997 óta a Concorde csoport tagja. Termékei: kőporcelán burkolatok kültérre és beltérre. Tekintse meg FAP Ceramiche termékeinket oldalunkon!
kanapé, fotel, ágy, kiegészítő Olaszország www.felis.it/en
1990 óta a Felis kiváló minőségű párnázott, kárpitos bútorokat gyárt a piac számára, amely mindig a naprakész és esztétikus ízléssel jellemzett modelleket keresi, megfelelő ár-minőség arány mellett. Több száz különböző modellt számlál a kanapék, a fotelek és az ágyak között. Mindegyikük végtelenül testreszabható. Szintén több száz anyag közül választható a kárpitozás. Tekintse meg Felis termékeinket oldalunkon!
üvegbútorok Olaszország www.fiamitalia.it/en
Az olasz Fiam egy ember üveg iránti szenvedélyéből született. A Fiam Italia gyárat Vittorio Livi alapította 1973-ban. A FIAM hajlított üvegből tervez, fejleszt és gyárt bútordarabokat , melyek kézműves munka és ipari folyamatok együttműködéséből születnek, így egyesítve a hagyományt és az innovációt, a kézművességet és a designt. Palettájuk széles: üvegasztalokon keresztül, üvegszékekig, tükrök, polcrendszerek is megtalálhatók benne Tekintse meg FIAM termékeinket oldalunkon!
kandalló, biokandalló, elektromos kandalló, gáz kandalló Portugália www.glammfire.com/en
Exkluzív kandallók Portugáliából. A GlammFire-t 2008 szeptemberében alapították Portugália északi részén, azzal a céllal, hogy exkluzív kandallókat fejlesszen és gyártasson. Hatékonyság, egyediség, ökológia iránti tisztelet jelen van a GlammFire ​​termékek minden részletében. A GlammFactorynál minden GlammFire ​​kandallót kézzel építenek. Az összeszerelés után minden kandalló szigorú tesztek és minőség-ellenőrzési sorozaton megy keresztül, mielőtt készen állna a szállításra. Tekintse meg GlammFire termékeinket oldalunkon!
kanapé, ágy, fotel Olaszország en.gurian.it/gurian
A "Made in Italy" a Gurian esetében nem pusztán földrajzi jelzésértkű, hanem minőségi mutató is, amely a kézműves minőség és a technológiai pontosság közötti tökéletes egyensúly eredménye. A technológia lehetővé teszi innovatív megoldások fejlesztését a kényelem és az ipari termelési folyamatok javítása érdekében. A speciális kézművesség pedig biztosítja az emberi érintés minőségét és a gondos ellenőrzést. A Gurian kínálatába kanapét, ágyakat, franciaágyakat, kanapéágyakat, fotelokat, illetve kisasztalokat találunk. Tekintse meg Gurian termékeinket oldalunkon!
kanapé, fotel, asztal, szék, ágy, irodabútor Olaszország www.i4mariani.com
Családi vállalkozás, kézműves hagyományok, folyamatos kutatás, amely a formák lényegességére és az anyagok minőségére irányul, valamint a gyártás minden szakaszának teljes ellenőrzése. A Fratelli Mariani di Valerio vállalatot 1957-ben alapították. 1983-ban a vállalat neve i 4 Mariani inc. néven változik; a második generáció kezd csatlakozni a vállalathoz: Esther, Isa, Marina, Assunta, Samuele, Ambrogio, Valerio, Stefano, az új vezetői réteg továbbviszi a négy Mariani testvér által közvetített értékeket. Munka, család, innováció és hagyomány. Kínálatukban: kanapé, fotel, íróasztal, étkezőasztal, szék ágy, irodai bútorok, kiegészítők. Tekintse meg i 4 MARIANI termékeinket oldalunkon!
szék, aztal, lámpa, polc, fotel, ajándéktárgy Olaszország
Az egyedi designjáról azonnal felismerhető ikonikus #Kartell gyönyörű és igazán jellegzetes bútoraival, tárgyaival mindegyik hangulat könnyedén megteremthető. Az 1949-ben alapított vezető formatervező cég, a Kartell, az olasz design világszimbóluma, egy igazi "Made in Italy" ikon. A Kartell a legrangosabb nemzetközi formatervezőkkel, mint pl Philippe Starck, együttműködve alkotja meg az azonnal felismerhető tárgyait, melyek egyedi designja, tartóssága és minősége vitathatatlan. Kreativitás és modern technológia, glamour és funkcionalitás, minőség és innováció: a tényezők rendkívüli kombinációja, járult hozzá a Kartell tartós sikeréhez. A Kartell, a design világ egyik meghatározó és vezető alakja, kollekciója egyedi, eredeti, változatos és egyedülálló. Tekintse meg Kartell termékeinket oldalunkon!
konyhabútor Olaszország www.keysbabo.com
Az 1978-ban alapított Sbabo Cucine Vicenza székhelyű vállalat, az elsők között, aki egyénre szabott konyhát kínál. Key Sbabo, gyönyörű minimál stílusú, design konyhabútorok gyártója. Náluk minden konyha egyedi, pontosan az adott enteriőrhöz, mérethez adaptálva. Konhya designjaik formailag modern és letisztultak, praktikus kiegészítőkkel, ergonómikus elrendezéssel, kicsiben és nagyban, kis és nagy alapterületre. Tekintse meg Key Cucine termékeinket oldalunkon!
kőporcelán, burkolat, gres Olaszország www.emilgroup.com/level
A Level, az EMilgroup / Emilceramica csoport tagja. A nagy felületek szépsége. A Level termékei a nagy kerámia lapokban jelennek meg. A Level lehetőséget ad olyan terek kialakítására, ahol nem szeretnénk illesztéseket látni a burkolaton. Mindenekelőtt tervezőknek és építészeknek szánt márka, amely kiváló minőségű, natív képlékeny kerámia anyagot kínál számukra, rendkívül nagy teljesítményű képességekkel, hogy a tervezési ötleteket tovább fejlesszék, a részletek, sokoldalúság és testreszabás szempontjából korábban elképzelhetetlen lehetőségekkel. Fő jellemző: hatalmas méretű kőporcelán lapok. Tekintse meg Level termékeinket oldalunkon!
lámpa, világítás, Olaszország www.lodes.com/en
A korábban Studio Italia Design néven ismert Lodes 2020 júniusában - 70. évfordulója alkalmából - márkaújítást végzett, amely az új logó és márkaarculat bevezetésével ért véget. A Lodes a kortárs designt ötvözi a vállalat gyártási know-how-jával, és a Made in Italy magas minőséget képvisel. Egyedi stílusú lámpáik világszerte ismertek. A Lodes olyan fényforrások létrehozásával foglalkozik, amelyek a kortárs dizájnt és az innovatív technológiát a legmagasabb minőségű, a legjobb feldolgozási technikákkal lelkiismeretesen kifejlesztett anyagokkal ötvözik. Lámpáikra intelligens funkcionális megoldások, valamint kiemelkedő dekoratív elemek a függesztett lámpákhoz vagy falikarokhoz jellemzők. Tekintse meg Lodes - Studio Italia termékeinket oldalunkon!
világítás, állólámpa, függesztett lámpa, falikar Olaszország www.luceplan.com
"Made in Italy" design lámpák, a fény világában végzett finomított kutatási és innovációs folyamaton alapul. A Luceplan világítótestei a szépség, a funkcionális minőség és a fenntarthatóság tökéletes szintézise. Az 1978-ban alapított Luceplan három építész, Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto és Sandra Severi ötletét ötvözi, akik szerették volna megszilárdítani a Gino Sarfattival, az Arteluce alapítójával hosszú ideje folytatott együttműködésük során kialakult tapasztalatokat. Gino Safratti kísérletező és elismert újító volt a világítótestek szektorában. A Luceplan filozófiáját a következők jellemzik: kísérletezés, kutatás és minőség, „szép tárgyak alkotása a nagyközönség számára”. A Luceplan a világítótestek teljes spektrumát lefedi: állólámpák, függesztett lámpák, asztali lámpák, falikarok, mennyezeti lámpák színes skáláját gyártják. Kínálatukban sok lámpacsalád is található, melyekben a különböző funkciójú lámpák ugyanazt a dizájnt viszi. A Luceplan kínálatában még akusztikus, zajelnyelő lámpákat is találunk. Tekintse meg Luceplan termékeinket oldalunkon!
szék, asztal, kültér, beltér Olaszország www.magisdesign.com
A Magist 1976-ban alapították Észak-Olaszországban, és azóta fejlesztik magunkat , mára világszinten elismert szereplője a design iparnak. Folyamatosan keresik az új ötleteket, új tervezési irányelveket és innovatív gyártási módszereket. Következésképpen termékskálájuk széles skálája van, az egyszerű és az expresszív között. Egyesek szerint a Magis eklektikus. mivel a kompromisszumok nélküli tervezés szabadságot igényel. A Magis terméknek szépnek és funkcionálisnak kell lennie, és erős ötletet kell megvalósítania. Tervezők, akikkel együtt dolgoznak: Jasper Morrison, Konstantin Grcic, Philippe Starck, Ronan & Erwan Bouroullec és Jerszy Seymour. Tekintse meg Magis termékeinket oldalunkon!
világítás, függesztett lámpa, mennyezeti lámpa, falikar, asztali lámpa, kültéri lámpa Olaszország martinelliluce.it/en/home
A Martinelli Luce az olasz formatervezés történetének szinonimája. Az ikonikus termékek létrehozása közel 70 éves múltra tekint vissza. Neves nemzetközi tervezőkkel való együttműködésük remekműveit csodálhatjuk. Küldetésük: lényeges és kreatív nyomot hagyni azon márkák között, amelyek az olasz stílust szerte a világon szerethetővé tették. Egyedi sítlusú, sokszor már ikonikussá vált lámpáik tökéletesen képrviselik az olasz designt és minőséget. Termékeik között megtalálhatók a függesztett lámpák, mennyezeti lámpák, asztali lámpák, állólámpák, falikarok, valamint kültéri lámpák egyaránt. Tekintse meg Martinelli Luce termékeinket oldalunkon!
világítás, függesztett lámpa, mennyezeti lámpa, csillár, falikar, állólámpa Olaszország www.masierogroup.com/en
Az olasz Masiero egy világszerte elismert lámpagyártó cég. Kollekciói tökéletes egyensúlyt teremtenek a technikai know-how és a kifinomult esztétika között, a klasszikus termékektől a kortárs darabokig, belső és külső terekbe egyaránt. Kizárólag Made in Italy gyártás, kiváló minőségű anyagok, a személyre szabott megoldások kifejlesztésének technikai képessége, a technológia és a design iránti szenvedély: ezek azok az elemek, amelyek együttesen teszik egyedivé a Masiero-t. A Masiero több mint negyven éves családi vállalkozással rendelkező, magas színvonalú dekoratív világítóeszközöket, lámpákat gyárt, különös figyelmet fordítva a fémmegmunkálási folyamatra. A kézműves gyártás és a gyártási folyamat belső irányítása lehetővé teszi, hogy minden egyes darabot személyre szabjanak, a vevő igényeihez igazítva. A hagyományos velencei csillárok jelentik a kiindulópontot a koncepcionális innovációkhoz, amelyek a Masierót új távlatok felé vezették, közel az építészeti világításhoz. A vállalat nemzetközi hivatástudattal rendelkezik, mivel több mint 80 országba exportál, a különböző igényeknek és ízléseknek megfelelő termékek széles választékával. Tekintse meg Masiero termékeinket oldalunkon!
szék, asztal, bárszék, kültér, beltér Olaszország www.midj.com
A Midj 1987 óta Olaszországban gyárt kiváló minőségű székeket, bárszékeket és asztalokat kültérre és beltérre egyaránt, híres olasz és nemzetközi tervezők együttműködésével. Harminc éves munka során Midjnek sikerült átvinnie a kézműves termelés gondozását ipari dimenzióba. Ez azt jelenti, hogy a kivitelezés tipikus tulajdonságai garantálva vannak még a nagyméretű gyártás során is. Tekintse meg Midj termékeinket oldalunkon!
lámpa, világítás Hollandia www.moooi.com/en/collection/?c_category=Lighting
A holland MOOOI design cég neve nem véletlen választás, a "mooi" hollandul annyi jelent: gyönyörű. a 3. o betű az extra értéket képvileli a szépség és egyediség tekintetében. Exkluzív, merész, játékos, finom és azon a hiten alapszik, hogy a tervezés a szeretet kérdése. Ez a MOOOI. "Nem mondjuk meg a tervezőknek, hogy mit csináljanak, meghallgatjuk az elképzeléseiket,és megpróbáljuk megvalósítani álmaikat." - mondják a MOOOI alapítói, A Moooi a környezetet speciálisabbá teszi. MOOOI egyedi megjelenésű bútorokat, s lámpákat készít. Cégünk a lámpákat forgalmazza. Tekintse meg MOOOI termékeinket oldalunkon!
nyitható étkezőasztal, bővíthető üveg asztal, nyitható kávézóasztal Olaszország www.naos.net/index.php?lan=en
NAOS: A KNOW-HOW MŰVÉSZETE TÖBB MINT 40 ÉVE A Naos Action Design az eredeti, a mozgás gondolatából született ipari formatervezési projektből kiindulva az évek során a nemzetközi piacokon kitűnt a magas színvonalú gyártással, valamint a folyamatos kutatással és innovációval. A nyolcvanas évek közepén Olaszországban a design teljes kibontakozásban volt. Az egész világon elismerték és utánozták az olasz designt. Mario Morbidelli (a Naos alapítója) egy új forgatókönyvet képzelt el: egy tervezőcsoporttal együtt kutatni, megvalósítani és javasolni egy olyan lakberendezési kiegészítőkből álló kollekciót, amelynek közös vonása a mozgás. Ez a Naos eredete. Fő profil: kihúzható asztal és dohányzóasztal, amelyek eredeti mozgó mechanizmusok segítségével képesek átalakítani a formájukat. A Naos volt az első a világon, aki kifejlesztette és szabadalmaztatta a távirányítóval nyitható asztalokat. Minden szigorúan és büszkén Made in Italy. Tekintse meg NAOS termékeinket oldalunkon!
szék, asztal, kiegészítők Olaszország www.natisa.it/en
A Natisa a Made in Italy nagykövete. A Natisa egy valóban olasz vállalat, amely rendelkezik a szükséges szakértelemmel és tapasztalattal ahhoz, hogy a nemzetközi piacnak magas minőségű, technológiailag fejlett részletekkel rendelkező terméket kínáljon. Az innováció a történelemben gyökerezik. A NATISA egy magas színvonalú gyártási tapasztalat eredménye, amely fokozatosan fejlődött egy olyan területen, amely a famegmunkálásra és a székgyártásra specializálódott. A NATISA ezt a mélyen gyökerező kézműves hagyományt ötvözi a technológiai innovációval és a formatervezéssel, a fa melegségéből és természetes eleganciájából merítve ihletet az otthoni és irodai bútorok, valamint most már a szerződéses bútorszektor számára is új formatervek kifejlesztéséhez. Ma a NATISA egy nemzetközi márka, amely asztal- és székkollekciójának 90%-át exportálja, és amelynek stílusa ötvözi az eleganciát és a minimalizmust, a tartalmat és a kifinomultságot. A FA TERMÉSZETES ELEGANCIÁJA Bükk, kőris, tölgy és olasz dió: Melegség, karakter és érzékszervi érzékelés: minden Natisa termék az európai fák legjobb esszenciáit ragadja meg, és a legmodernebb technológia és a formatervezési kutatás kombinálásával adja kifejezésre. Termékpalettájában székek, asztalok, kiegészítők találhatók. Tekintse meg Natisa termékeinket oldalunkon!
világítás, állólámpa, függesztett lámpa, falikar Olaszország nemolighting.com/home
Az olasz világítástervező cég. A Nemo, amelyet 1993-ban Milánóban alapított Franco Cassina, egy referencia név, amelynek gyökerei az innováció történelmében rejlenek, amely mindig is inspirálta az olasz dizájnt. A Nemo 2012 óta Federico Palazzari tulajdonában van. A The Masters kollekció egyedülálló választékot kínál a lámpákból, amelyeket olyan huszadik századi mesterek terveztek, mint Le Corbusier, Charlotte Perriand, Vico Magistretti, Franco Albini és Kazuhide Takahama. E projektek mellett a Nemo a kortárs ikonok létrehozásának is szenteli magát, együttműködve olyan tervezőkkel, mint Mario Bellini, Jean Nouvel, Andrea Branzi, Bernhard Osann és Arihiro Miyake. 2020-ban, a történelmi torinói Ilti Luce világítótársaság megvásárlásával életre kel a Nemo Stúdió. Ma a milánói központú, franciaországi és egyesült államokbeli kirendeltségekkel rendelkező Nemo több mint 40 országban rendelkezik kereskedelmi hálózattal. Tekintse meg Nemo termékeinket oldalunkon!

Nieto Light

lámpa, világítás Magyarország www.nietolight.com
A Nieto Light termékei - design lámpa - funkciójukat és megjelenésüket tekintve is innovatívak, dinamikusak - letisztult, mégis merész formái időtállóak, hosszú távú felhasználásra vannak tervezve. A design terén újító szellemiségű megoldásokra törekszünk, melyek minőség tekintetében sem jelentenek kompromisszumot. Tekintse meg Nieto Light termékeinket oldalunkon!
bővíthető asztal, étkezőasztal, Sideboard, Szék, Fotel, Bárszék, Konzol, Multifunkcionális asztal Olaszország ozzio.com/?lang=en
Az Ozzio Italia története 1961-ben kezdődött, az olasz design számos kiválóságának bölcsőjében: a Milánótól északra fekvő Brianza kerületben. A Pozzoli család első kézműves műhelyében a minőség volt az első érték: ezzel a filozófiával és a hazájához való erős kötődéssel a vállalat addig fejlődött, amíg mára nemzetközi márkává vált, amely jelenleg öt kontinensen érhető el. Az OZZIO kollekciót a kortárs életstílus sajátos értelmezése jellemzi, egy olyan látásmód gyümölcse, amely az egész világból merít ihletet, és azt összetéveszthetetlenül olasz design javaslatokká alakítja át. Az Ozzio Italia modern bútor megoldásai annyira innovatívak, hogy a gyártási módszerek is egyedülállóak: egy exkluzív know-how, ahol a technológia a kézműves műhely gyökereivel együtt működik. Két szempont, mindkettő része az Ozzio Italia minden magasan képzett dolgozójának, akik kézzel készítik el a kollekció minden részletét. Tekintse meg Ozzio Italia termékeinket oldalunkon!
szék, asztal, kanapé, szőnyeg, kültér, beltér Olaszorzág www.paolalenti.it/en
Az 1994-ben Meda-ban alapított, a bútorok tervezésére szakosodott Paola Lenti egy olyan vállalkozás, amelynek pontos célja nem csupán egyszerű berendezési tárgyak, hanem teljes lakóterek létrehozása, a hagyomány és a technológia egyensúlyával. Időtálló megoldásokat kínál kültérre és beltérre egyaránt. Modern, egyedi, saját fejlesztésű bútorszöveteket használnak. Kültéri, beltéri bútorokat, valamint szőnyeget gyárt. Tekintse meg Paola Lenti termékeinket oldalunkon!
szék, asztal,lámpa, kültér, beltér Olaszország
Az olasz Pedrali már 1963 óta a nemzetközi bútorpiac fontos szereplője.A székek, bárszékek, asztalok, asztallapok, lámpák magánlakásokban és közületekben (irodában, szállodában) is tökéletesen használhatók. Termékeit rengeteg díjjal ismerték el a nemzetközi piacon. Beltérre és kültérre egyaránt készítenek bútorokat. Tekintse meg Pedrali termékeinket oldalunkon!
kültéri bútor, világító bútor, műanyag bútor Olaszország www.plust.it/en
A PLUST Collection 2007-ben jött létre az Euro 3 Plast SpA design márkaként, a hagyományos edények vezető gyártójaként, amelyet az egész világon forgalmaznak, tanúsított gyártással és teljes egészében Made in Italy. A PLust projekt a műanyag széles körű felhasználásával készíti egyedi kültérre és beltérre egyaránt alkalmas bútorait kiegészítőit. Termékpalettájukban az óriás cserepektől kezdve, megtalálhatjuk a műanyag székeket, fotelokat, bárpultokat, kanapékat, bárszékeket, lámpákat. Ha egy kis extravagánsabb megoldásra vágyunk a világító bútoraik közül válogathatunk. A gyártási minőség, az új technológiák és a környezet tiszteletben tartása a termék életciklusának minden fázisában látható: Az Euro 3 Plast valójában a legjobb magas szintű biztonsági és védelmi szabványokkal rendelkezik, valamint az innovatív gyártási rendszerek elismerését is elnyerte. Tekintse meg PLUSt termékeinket oldalunkon!
asztal, étkezőasztal, szék, lámpa Magyarország plydesign.eu
A Plydesign egy magyar bútorgyártó cég, melyet 2014-ben alapítottak. Célja: hogy kiváló bútordarabokat hozzon létre. A márka tervezési attitűdjét megalakulása óta az odafigyelés, tudatosság és kíváncsiság jellemzi. A technológia és anyagok fúziójának eredményeként valósággá válnak elképzeléseik. A Plydesign termékek egyaránt jól illenek otthoni környezetbe vagy közületekbe, mivel teljes mértékben megfelelnek az összes vonatkozó stabilitási és biztonsági, valamint felületi ellenállást biztosító szabványnak. Tekintse meg Plydesign termékeinket oldalunkon!
kőporcelán burkolat, gres, kermia Némétország www.porcelaingres.com
A Porcelaingres kőporcelán burkolat gyártó cég az olasz IRIS CERAMICA csoportnak a tagja, és Németországban a kőporcelán legnagyobb gyártói közé tartoznak. A Brandenburg tartományban, Vetschauban található üzemükben Európa egyik legmodernebb gyártósorán exkluzív műszaki kerámialapokat gyártanak padlók és falak számára. A különböző felületek és számos dekoráció révén a kerámialapok a legkülönfélébb projektekhez használhatók, és mindenféle stílusigényt kielégítenek. A Porcelaingres a legmagasabb ökológiai szabványok szerint dolgozik, és számos környezetvédelmi tanúsítványt kapott. - Az esővizet visszanyerik és a gyártás során használják fel; - A felhasznált nyersanyagok akár 40%-a újrahasznosított anyagból származik. A kőporcelán burkolatok gyártási folyamatait robotika segítségével pontosan felügyelik, hogy mindig a legmagasabb minőségű és szilárdságú kerámialapok jöjjenek létre. Tekintse meg Porcelaingres termékeinket oldalunkon!
kőporcelán, burkolat, gres Olaszország www.emilgroup.com/provenza
A csempe, kerámia művészete. A Provenza az Emilgroup / Emilceramica-n belül az a márka, amelyet a kerámia burkolatok presztízsének növelésére hoztak létre, a legkiválóbb, legkifinomultabb kézműves hagyományok ismereteire támaszkodva. Provenza nemességet kölcsönöz a legexkluzívabb építészeti belső tereknek, tökéletes burkolatokkal, ahol minden apró részlet tökéletes. Erős kreatív és néha művészi érzékkel a legfinomabb kézimunkával teljesíti küldetését. Olyan márka, amely főleg termékeinek részleteire összpontosít, mert ezeknek a szempontoknak a rendkívüli, alapos gondozása a kizárólagos, luxus státuszának középpontjában áll. Tekintse meg Provenza termékeinket oldalunkon!
kőporcelán burkolat, gres, kermia Olaszország www.refin-ceramic-tiles.com
A Refin Ceramiche 1962 óta van jelen a nemzetközi piacon a lakó- és közületi ügyfelek számára kínált kőporcelán (más néven GRES) burkolat széles választékával. A Refin a Gruppo Concorde része, amely világszinten vezető kerámia burkolatot gyártó cégcsoport. A Refin házon belül és kizárólag Olaszországban tervez és gyárt kőporcelán, gres burkolatot, és egy olyan vállalatot működtet, amely a minőségre való törekvésen és a környezet tiszteletben tartásán alapul. A Refin évente több mint 7 millió m² kőporcelán burkolatot gyárt, amelyet a felületi grafikák és az utólagos gyártási folyamatok létrehozására szolgáló avantgárd gépek támogatnak. A gyártási folyamat minden fázisát szigorú minőségellenőrzési eljárásoknak vetik alá, és termékeik kiváló minőségi színvonalát a legfontosabb nemzetközi tanúsítványok igazolják. Gres, kőporcelán hidegburkolat Tekintse meg Refin Ceramiche termékeinket oldalunkon!
kanapé, ágy, fotel, tükör, szék, asztal Olaszország www.reflexangelo.com/EN
Az olasz Reflex Angelo az 1940es években üvegtermékek gyártásával lépett a piacra, csakis kézműves termékekkel. Ők voltak az elsők a piacon, akik elsőként használtak muránói üveget asztalok lapjának készítéséhez. Azóta a gyár kinőtte magát, még mindig jelentős számú üvegterméke van, még mindig sok kézimunkával készítve, de termékpalettájukban már kanapék, asztalok, lámpák, székek, fotelok, ágyak, konzolok, polcok is megtalálhatók. Tekintse meg Reflex Angelo termékeinket oldalunkon!
étkezőasztal, kávézóasztal, étkezőszék, lámpa, tükör Olaszország riflessi.it
Az olasz Riflessi, egy sikertörténet: a tervezés iránti elhivatottság az emlékezetünkben gyökerezik, és az esztétika, a funkció és a kézművesség tökéletes keverékévé fejlődik. A Riflessi a szépség, az elegancia, a kifinomultság és a funkcionalitás ötvözésével modern lakberendezést hoz létre a modern ember számára. A Riflessi tapasztalatát a folyamatos innovációra alapozza, és saját termékeket hoz létre, a legjobb Made in Italy design eredményét. A "Made in Italy" a lélegzetelállító dizájnt, a kiváló minőséget és a legmodernebb technológiákat jelenti. A bútoraikban megtalálható elegáns stílus és minőségi kivitelezés hűen tükrözi az olasz lelket, valamint az olasz történelemhez és örökséghez való szoros kötődést. Az olasz stílus és kézművesség világszerte híres a részletekre való aprólékos odafigyelésről, és ez alól cégünk sem kivétel. Büszkén gyártanak olasz design bútorokat: asztalokat, tükröket, székeket, lámpákat. Az olasz dizájnbútorok teljes választékát Olaszországban fejlesztik ki és gyártják. Bútoraik olasz belsőépítészek, építészek és mérnökök ötletei. Tekintse meg Riflessi termékeinket oldalunkon!
nappali bútor, kanapé, fotel Spanyolország sancal.com/en
1973-ban alapított spanyol bútorgyártó cég. Bútoraik tökéletes egyensúlyt alkotnak a retró érzet és a modern, letisztult, esetenként futurisztikus megjelenés között. Ennek köszönhetően a Sancal bútorok tökéletesen időtállók mind megjelenésükben, mind minőségükben. Termékei egyénre szabhatók, mivel tökéletesen tisztában vannak vele, hogy minden ember más, így minden igény is más. Modern, időtálló stílus, eklektikus elemekkel keveredve, céljuk olyan termékek megalkotása, melyek velünk együtt haladnak a korral, melyek értéket teremtenek, s melyekkel egyedi megjelenésű otthonokat, irodákat, enteriőröket lehet kialakítani. Termékpalettájukon megtalálhatók: Kanapé, kanapé-ágy, kis fotelek, székek, fotelek, padok, bárszékek, asztalok, kisasztalok, akusztikus panelek, valamint kiegészítő bútorok is. Tekintse meg Sancal termékeinket oldalunkon!
nappali bútor, gardrób, ágy, szék, asztal, Olaszország www.msg.it/en
Olaszország egyik vezető lakberendező gyára, 1968 óta a piacon. A Sangiacomo folyamatosan követi a trendeket, az újításokat, mindig naprakész termékekkel látja el vásárlóit. Kutatás, minőség, design, testre-szabhatóság, ezek a Sangiacomo kínálatának kulcsfogalmai. A kínálata igen széleskörű, lefedi a lakás minden szegletét: ágyak, nappali bútorok, TV állványok, szekrények, hálószoba bútorok, gardróbok, asztalok, székek. Tekintse meg SANGIACOMO termékeinket oldalunkon!
lámpa, világítás Olaszország www.teamitaliailluminazione.it
A TeamItalia egy fiatal és dinamikus vállalat, amelynek székhelye Veronában található, és amely a nyolcvanas évek vége óta a világítástechnikai piacon tevékenykedik. Kizárólag Olaszországban, Verona melletti gyárukban gyártanak modern és kortárs dizájnnal rendelkező lámpákat, a legújabb technológiák, például a LED-ek felhasználásával. A TeamItalia egy folyamatosan fejlődő gyár. Fiatal és képzett világítástechnikai tervezői innovatív világítási megoldásokat fejlesztenek, figyelmet fordítva az emberi jólétre, az energiahatékonyságra, az építészetbe való integrálásra, valamint a maximális minőségre és hosszú élettartamra. Tekintse meg Team Italia termékeinket oldalunkon!
napali bútor, hálószoba berendezés Olaszország www.tomasella.it/en
Az 1948-ban alapított olasz bútorgyár célja az volt, hogy az olasz bútorgyártás vezető szereplője legyen. Ennek érdekében alapításuk óta szem előtt tartják az innovációt, a hagyományok megőrzésével. Ma már 100.000 négyzetméteren folyik a modern bútorok és kiegészítők gyártása. Folyamatos kutatás fejlesztés eredménye a modern technológiájú termékpaletta: nappali bútorok, polcrendszerek, kanapék, asztalok, székek, hálószoba berendezések, szekrények, gardróbok. Tekintse meg Tomasella termékeinket oldalunkon!
szék, asztal, kültér, beltér Olaszország www.tononitalia.com
A Tonon az egyik vezető vállalat design bútorok területén. Átfogó képet ad a sikeres termékekről, melyek hatékony prémium termékeknek minősülnek. Az egyik legmegbízhatóbb minőséget nyújtó olasz, főleg székeket és asztalokat gyártó cég. A céget 1926-ban alapították, azóta nemzedékről nemzedékre megtartották ugyanazt a hitvallást a családtagok. Tekintse meg Tonon termékeinket oldalunkon!
kültéri szék, kültéri kanapé, kültéri nyugágy, kültéri asztal, kültéri bútorok Olaszország varaschin.it
A Varaschin olasz cég kültéri bútorokat, pergolákat és napernyőket gyárt. A Varaschinnál a design találkozik a kézművességgel, így teremtenek egyedi termékeket az egyedi terekhez, a medence mellé, a kertbe, a raverandán, a teraszra, a tenger mellé vagy a hegyekbe. A Varaschin termékek természetes módon illeszkednek bármilyen környezetbe. A gyár szabadtér iránti szeretetét meggyőzően fejezi ki a vállalat kültéri terápiának szentelt része, amely a sportot és a szabadtéri tevékenységeket képviseli az egészséges életmód részeként. Ugo Varaschin 1969-ben alapította a céget, fonott és rattan technikával kezdte a kültéri bútorok gyártását. Amikor nehézkessé vált az egzotikus nád beszerzése, alternatív anyagok után kezdett kutatni. Ma a Varaschin bútorait elsősorban szintetikus anyagokból állítja elő, lehetővé téve a márka hagyományos szövési folyamatának fenntartását, azzal az előnnyel, hogy ellenállóbb és jobban teljesítő termékeket kap, mint az 1970-es években. A szintetikus anyagok lehetővé teszik a hosszú élettartamú, minden időjárási viszonyoknak ellenálló fotelek, kanapék és ágyak létrehozását. A részletekre, a minőségi alapanyagokra, az eredetiségre és az esztétikára való odafigyelés csak egy része a márkának, amely szenvedéllyel és odaadással működik. Tekintse meg Varaschin termékeinket oldalunkon!
kőporcelán, burkolat, gres Olaszország www.emilgroup.com/viva
A Viva az Emilgroup, Emilceramica család brandje. A Viva egy kerámia stílus, másképp mondva trendet meghatározó kerámia. A Viva az a márka, amely a leginnovatívabb, legélénkebb kortárs design trendeket új kőporcelán burkolatokká alakítja át. A Viva a legeredetibb tervezési stílusokat innovatív felületekké alakítja a kifinomult belső terek díszítésére: olyan helyekre, ahol a jelen teljes mértékben megélhető, határozott szemmel a jövőre nézve. Folyamatosan ráhangolódik mindenre, ami az új trendek világában zajlik, megdöbbentő képességgel rendelkezik, hogy kiválassza és népszerűsítse azokat, akiknek a legnagyobb a stilisztikai potenciálja, és döntő szerepet játszik fontosságuk megállapításában. Olyan márka, amely mindenekelőtt a termékek megjelenésére és az esztétikai jellemzőkre összpontosít, hogy vonzza a leginkább stílus- és trendtudatos vásárlókat, és ennek megfelelően irányítsa vásárlási döntéseiket. Tekintse meg Viva termékeinket oldalunkon!
kültéri bútor, kültéri fotel, kültéri kanapé, kültéri asztal www.vondom.com/#
A spanyol Vondom nemzetközi szinten ismert és elismert, kültéri bútorokat gyártó vállalat. Jelenleg két zászlóshajó üzletük, tíz márkás bemutatóterem és számos üzletük van szerte a világon. A Vondom esszencia a világ több mint 80 országában megtalálható. Életmód, létmód. Ez a Vondom. A Vanguard In & Out bútorok szenvedéllyel készültek. Dinamikus emberek, újítók, kíváncsi típusok, akik szeretik a divatot és a trendeket, és mindenben a legjobb minőséget követelik meg. Céljuk: összhangot teremteni a környezet és a forma között. A Vondom dizájnbútorok a legegyszerűbb teret varázslatos, egyedi és rendkívüli hangulattá varázsolják. A Vondom kültéri bútorokkal olyan légkört tudunk teremteni, ahol megragadhatjuk az életet, és érezhetjük, hogy azért vagyunk itt, hogy megéljük, élvezzük és szépséggel vegyük körül magunkat. Tekintse meg Vondom termékeinket oldalunkon!

Kérjen személyes tanácsadást.. mi segítünk önnek!

Kérjen időpontot! Hívjon minket!