Gardróbot mindenkinek

sangiacomo-bellavista-gardrob

A kiegyensúlyozott reggelek titka: egy jó gardrób. Pakolás-pakolás, de nem mindegy hogyan! Ki ne találkozott volna az örök pakolási problémával: Hol a piros szoknyám, hova tűnt a kék csíkos pulóverem, hova pakoltad el a zöld kockás ingemet?  Ha szerencsések vagyunk és sok ruhánk, cipőnk, kiegészítőnk van, érdemes mindenképp egy gardróbszekrényt, vagy ha még helyünk is van hozzá, egy átjárható gardróbhelyiséget kialakítanunk.

Bővebben »

Antares, ha konyha, csakis olasz

antares-ak14-modern-konyhabutor6

Az olasz konyha fogalom, legyen szó az ételről, vagy a konyhabútorról. Mi a másodikban, az olasz konyhabútorok terén mozgunk otthonosan. Az olasz konyhabútor pont olyan, mint az olasz konyha: kifinomult, egyszerű, mégis összetett, ízléses és kifejezetten egyedi. Egyik kedvenc olasz konyhabútor gyártó cégünk, az Antares, amit 1973-ban alapítottak Veneto-ban.

Bővebben »

Loft lakás: ipari stílus, luxus és design egyben?

BONALDO 2008 VARENA 001b

Miről is beszélünk, ha loft lakást említünk? A loft lakás elterjedése Amerikából ered, biztos rengeteg amerikai filmben látott már Ön is ehhez hasonló lakást. Amerikában ez a lakástípus a hatvanas években jelent meg, mikor is a jellemzően nem túl jó módban élő művészek elhagyott gyárépületeket, üzemcsarnokokat kezdtek elfoglalni lakás céljára.

Bővebben »

Nézzen körül nálunk!

bemutatoterem

Sétáljon körbe virtuálisan nálunk! Ha tetszik, amit lát, várjuk szeretettel. Gépen a billentyűzet nyilaival, vagy a fehér karikákra kattintva, érintőképernyőn a fehér karikákra, vagy tárgyakra kattintva tud haladni. Burkolataink a fekete kapu mögött találhatók, az üzlet hátsó traktusában.  

Bővebben »

Emilceramica: Level Marmi hatalmas gres márványlapok

level-marmi-marvany-koporcelan-calacatta-paonazzo1

Márvány hatású kőporcelán padló illetve falburkolat felhasználásával gyönyörű, stílusos belső teret varázsolhatunk. Elegancia és természetes ragyogás, a kifinomult, elegáns, mégis egyszerű enteriőr kialakításához.

Bővebben »

Nemo Crown lámpa promóció

crown-major

Az olasz Nemo gyár Crown lámpacsaládjának minden típusára van egy jó ajánlatunk!!! Rendelje meg a lámpacsalád bármely tagját december 16.-ig, és a bordázott búrákat ajándékba adjuk hozzá.

Bővebben »

Arrital, exkluzív olasz konyhabútor a DESIDEA-nál

arrital-ak05-konyha7

2020 novemberétől a DESIDEA kínálatában a 41 éves múltú neves, nemzetközileg is elismert, olasz Arrital, exkluzív konyhabútor kínálata. Az Arrital több mint 35 éve a modern konyhai tervezés szektorában dolgozik,

Bővebben »

Fények az otthonunkban

luceplan-csalad1

Egy lakás berendezésénél, az enteriőr kialakításánál a tér elrendezése és a bútorok kiválasztása mellett, nagyon fontos hangsúlyt kell fektetnünk a fények megtervezésére is, mivel a természetes fény mellett szükségünk van mesterséges világításra is.

Bővebben »