Modern design lakberendezés, modern bútorokkal

Burkolattól a kanapén át a lámpáig

Lakásunk, házunk kialakítása nehéz feladat. Optimális esetben komoly tervező munka előzi meg. Mi mindig azt javasoljuk, hogy vegye igénybe szakember, egy belsőépítész/lakberendező segítségét. S nem azért, mert Önnek nem jó az ízlése, hanem mert a szakember jobban átlátja a teret, tudja milyen megoldások léteznek, s hogy lehet egy adott enteriőrből kihozni a maximumot úgy, hogy az esztétikájában, minőségében és funkcionalitásában is a legtöbbet adja.  A jó belsőépítész/lakberendező az Ön igényeit maximálisan figyelembe véve, Önnel együtt alakítja a teret.

 

Mi segítünk, hogy a kialakításhoz, berendezéshez szükséges alapanyagokat, burkolatokat, szanitereket, bútorokat, lámpákat nagyon széles választékban, csakis magas minőségben, olasz, spanyol, német, holland, francia gyártóktól kínáljuk Önnek. Ha igényli, segítünk a tervezésben, és a választásban is. Legtöbb esetben ezek a modern bútorok teljes mértékben személyre, az Ön igényeire szabhatók, méretben, kialakításban, színben, anyagban. Kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal segítik Önt a megfelelő lakberendezési tárgyak kiválasztásában.


Kérjen személyes tanácsadást.. mi segítünk önnek!

Kérjen időpontot! Hívjon minket!

Bútorokról bővebben

Hogyan rendezzük be nappalinkat

Tanácsok a témához kapcsolódóan

Függetlenül attól, hogy az Ön stílusa hagyományos vagy modern, relaxáló vagy formális, merész vagy visszafogott, - a nappalit mindenképp olyan helynek kell kialakítani, ahol kényelmesen érezheti, elengedheti magát, és minőségi időt tölthet barátaival, családjával vagy csak egymagában. Nem könnyű feladat a tökéletes összhang megtalálása a nappalink kialakításakor, egy belsőépítész, vagy lakberendező nagyon nagy segítséget jelent, de azért vannak szempontok, amelyek figyelembe vételével saját maga is kialakíthat egy kellemes enteriőrt. A legfontosabb szempont, hogy olyan nappalink legyen, amelyet mind a vendégek, mind a család nemcsak csodálhat, hanem valóban élvezhet is. Szerintünk mindenképp érdemes szakember segítségét is kérni, de azelőtt gondolja át a következő tanácsokat!

Hogyan rendezzük be nappalinkat

Tanácsok a témához kapcsolódóan

1. Nézegesse magazinok fotóit, válogasson kedvére, válassza ki az Önnek leginkább tetsző stílust, dekorációt, berendezést! Gyűjtsön ötleteket, inspirálódjon, nem baj, ha egyes ötletekből csak néhány részlet ragadja meg a fantáziáját!

Cikk folytatása a blogban