Modern lakberendezés otthona

Stílusos lakberendezési tanácsok több mint 20 éve

DESIDEA, 25 éve a modern design lakberendezés meghatározó szereplői

 

A Desidea neve, több, mint két évtizede egyet jelent a megbízhatósággal, a profizmussal, az innovációval, a részletekre való odafigyeléssel. Számunkra a sikert ügyfeleink elégedettsége jelenti.

Mindenki más és más. Eltérőek az igényeink, mások az elképzeléseink, más a stílusunk, másképp éljük az életünket, különböznek a szokásaink és az is , hogy mit tartunk fontosnak, hiszen mindenki egy önálló egyéniség. Ezért mi, a Desidea csapata, a személyre szabott terekben hiszünk. Abban, hogy a térnek, ki kell szolgálnia Önt, alkalmazkodnia kell Önhöz, az Ön igényeihez. Számunkra a design lakberendezés egy szoros együttműködés végeredménye.

 

Engedje meg, hogy bevezessük az európai formakultúra krémjének a világába. Elhozzuk és megmutatjuk Önnek az elismert de itthon talán még kevésbé ismert európai designer cégek széles termékválasztékát: burkolatokkal kezdve, a hálószoba, a gardrób, a nappali bútoroktól a kanapékon át, egészen a konyha és étkezőbútorokig, az ezekhez kapcsolódó világítási megoldásokkal együtt, sőt kínálatunkban akkor is kedvére válogathat, ha iroda, kávézó, netán egy egész étterem vagy szálloda berendezését tervezi.

Stúdiónkban tapasztalt szakembereink készséggel állnak rendelkezésére abban, hogy az Önt körülvevő teret az Ön elképzelései szerint az Önnek leginkább megfelelővé varázsoljuk. A lakberendezés egy összetett folyamat, melyben szorosan együtt kell működnie a szakembernek és Önnek.

Lépjen be velünk a Desidea világába. Tekintse meg egyedülálló választékunkat, alkossa saját kedvére a teret, most. Termékeink>>

Tekintse meg rövid videónkat, mely a MaxCitybe való költözésünkkor készült a trendekről. Interjú Varga Józseffel, a Desidea tulajdonosával


Bemutatkozik a Desidea megálmodója

Varga József Cégvezető
Immár több, mint 25 évvel ezelőtt gyakornokként kezdtem főiskola mellett pályafutásom, egy akkor Magyarországon szinte egyedüli design bútorokat forgalmazó és belső építész vállalkozásnál. Nem volt nehéz beleszeretni a gyönyörű tárgyakba, bútorokba, terekbe, melyek körülvettek. Emellett az sem tartott sokáig, hogy rájöjjek, a saját elképzeléseim szerint szeretnék tovább foglalkozni gyönyörű, ízléses, igényes enteriőrök kialakításával. Úgy éreztem, ha magam csinálom, jobban oda tudok figyelni az ügyfelek személyes igényeire, jobban át tudom érezni ízlésvilágukat, igényeiket, elképzeléseiket, és ennek ismeretében, velük közösen tudjuk kialakítani a számukra legmegfelelőbb belső teret, legyen szó akár csak 1-1 szobáról lakásról, házról, irodáról vagy akár szállodáról.


Ekkor született meg az álmom, hogy legyen egy önmagáért beszélő lakberendezési/belsőépítészeti design bútorokat bemutató és forgalmazó stúdiónk egy gyönyörű bemutató teremmel. A stúdióval indultunk, kezdetekben csak egy picurka kis irodából katalógusokból árultunk a környezetükre igényes ügyfeleknek szebbnél szebb design bútorokat, célunk az volt, és ez mind a mai napig megmaradt, hogy aki hozzánk fordul, azt teljes körűen ki tudjuk szolgálni, a padlótól a plafonig (burkolatoktól elkezdve, konyhabútoron, nappali, háló, gyerekbútoron keresztül a világítási megoldásokig) minden szükséges berendezési tárgyat tudjunk biztosítani.


Kérjen személyes tanácsadást.. mi segítünk önnek!

Kérjen időpontot! Hívjon minket!

Lakberendezéssel kapcsolatos filozófiánk

Hogyan rendezzük be nappalinkat

Tanácsok a témához kapcsolódóan

Függetlenül attól, hogy az Ön stílusa hagyományos vagy modern, relaxáló vagy formális, merész vagy visszafogott, - az otthonát, főként a közösségi tereket, nappalit mindenképp olyan helynek kell kialakítani, ahol kényelmesen érezheti, elengedheti magát, és minőségi időt tölthet barátaival, családjával vagy csak egymagában. Nem könnyű feladat a tökéletes összhang megtalálása a nappalink kialakításakor, egy belsőépítész, vagy lakberendező nagyon nagy segítséget jelent, de azért vannak szempontok, amelyek figyelembe vételével saját maga is kialakíthat egy kellemes enteriőrt.

A legfontosabb szempont, hogy olyan nappalink legyen, amelyet mind a vendégek, mind a család nemcsak csodálhat, hanem valóban élvezhet is. Szerintünk mindenképp érdemes szakember segítségét is kérni, és együt megtalálni az optimális megoldásokat!

Véleményünk szerint a jó lakberendező a megrendelő igényeit helyezi előtérbe, és azok kapcsolatára épít, nem önmagát valósítja meg, nem magát megvalósító képzőművész, hanem az ügyfél által alkalmazott művész, aki az ügyfél igényeinek és lehetőségeinek megfelelően próbálja kihozni a legjobbat a hely adottságaiból.

E filozófia részeként munkatársaink minden, a belsőépítészettel, a lakberendezéssel és a világítástechnikával kapcsolatban felmerülő kérdésre választ tudnak adni. Teljes mélységben tudnak foglalkozni, bármilyen tér tervezésével, megvilágításával, berendezésével és kiviteleztetésével.
nem önmagát valósítja meg, nem magát megvalósító képzőművész, hanem az ügyfél által alkamazott művész, aki az ügyfél igényeinek és lehetőségeinek megfelelően próbálja kihozni a legjobbat a hely adottságaiból.

További ötletek a Blogban