Desidea - modern design bútor a lakás minden pontjára
Kedves Vásárlóink, Ügyfeleink! Bemutatótermünk újra a megszokott nyitvatartással: 10-20 óráig, vasárnap 19 óráig, várja Önöket! Üzenet bezárása
modern-design-butor

MODERN DESIGN BÚTOR

20 éves tapasztalattal segítünk Önnek egy harmonikus otthon kialakításában. Modern, letisztult formavilágú, minőségi, design bútorokat talál kínáltunkban. A lakás minden helyiségébe megtalálja nálunk a szükséges bútordarabokat, kiegészítőket. Nálunk megtalál minden bútort, amire a nappalijában, étkezőjében, konyhájában, hálószobájában, a kertben, a gyerekek szobájában, vagy akár csak az előszobában szüksége lehet. Segítünk berendezni Önnel együtt az egsz lakását, ugyanakkor modern bútor kínálatunkból szívesen válogatunk Önnel akkor is, ha a bútor kínálatból csak egy fotelre , vagy lámpára lenne szüksége. Kínálatunkban nemzetközileg elismert olasz, német, holland gyárak egyedi, minőségi bútorait találja. Nálunk akkor találja meg, amit keres, ha fontos Önnek a minőség, az exkluzív megjelenés. A bútorok nagy része teljesen az Ön igényeire szabható, színben, összeállításban. Kérjük válasszon  a lenti a kategóriák közül!

Ha bizonytalan, szeretné, hogy segítsünk a szükséges bútordarabok kiválasztásában, keressen minket bemutatótermünkben, vagy telefonon! Készséggel és szakmai tudással állunk rendelkezésére.

IDŐPONT FOGLALÁS

Kérjük adja meg adatait időpont egyeztetés céljából:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

BEZÁR