Kandalló a modern otthonokban

Kellemes meleg, családias meghitt hangulat, magával ragadó kifinomult design és tökéletes harmónia. Ezt teszi otthonával egy modern biokandalló, akár modern stílusú, akár klasszikus stílusú az otthona.

A modern lakberendezés

A modern belsőépítészet az egyik legkedveltebb trend a kortárs lakóterek kialakítása során. Mivel a dekorációs megoldások folyamatosan változnak, nagyon fontos, hogy tisztában legyünk az építészet új tendenciáival. Az évszázadok során számos különleges stílus született, és a múlt stílusainak bizonyos elemei a modern elrendezésekben is megtalálhatók.
Az építészek és a belsőépítészek folyamatosan keresik az új ötleteket, melyekkel az otthonokat nem csak széppé és egyedülállóvá, hanem kényelmesen élhetővé is tehetik.

Meghitt modern otthonok

 

 

Általános meggyőződés, hogy a modern belsőépítészet minimalista, hideg és rideg, de szerintünk ennél sokkal több. Az egyszerűség, a kifinomultság, a letisztultság és a határozottság a legjobb kifejezések, melyekkel a mai dekoráció trendejeit jellemezhetjük. És, ami időtlen idők óta mindig jelen van az életünkben, és az otthonunkban is, az a tűz.

Kellemes meleg, családias meghitt hangulat, magával ragadó kifinomult design és tökéletes harmónia. Ezt teszi otthonával egy modern biokandalló, akár modern stílusú, akár klasszikus stílusú az otthona.

Ember és tűz kapcsolata

Az embernek a tűzzel való kapcsolata az őskorra nyúlik vissza, az embereknek különös kapcsolata van a tűzzel. Évezredek óta vonzódunk hozzá, noha a funkciója az idők folyamán sokat változott. Manapság már sokunknak egyet jelent az otthonunkkal, a hellyel ahol élünk. Talán ezért is vált idővel a kandalló egyszerre hasznos, divatos, a modern életterek elengedhetetlen tartozékává. Napjainkban a tűz már nem könnyebbé teszi az életünket, hanem annak meghittebbé tételéhez járul hozzá nagyban.

 

biokandalló

Kandallót mindenhova

 

Biokandalló

 

A Planika biokandallói tökéletesen illeszkednek a modern minimalista, vagy akár a modern, de klasszikus stílusú otthonokba is. Ráadásul ezek a csúcsminőségű biokandallók semmilyen különleges térrendezést nem igényelnek a térbe illesztésükhöz, az elhelyezésnél és kialakításnál egyetlen határ csak, a saját képzelőerőnk. A lakás bármely helyiségébe, azon belül bármely szegletébe elhelyezhető. Legyen az a könyvespolc alatt, vagy akár a franciaágyunk mellett. Ezek a biokandallók akár a falba is beépíthetők, vagy mondjuk egy már kiépített kandalló-helyre is betehető utólag, illetőleg mobilan egyik helyiségből a másikba is tehetjük, ha éppen úgy tartja kedvünk.

A Planika modern kandallói közül van olyan is, amely tökéletesen integrálható akár egy “Smart Home” rendszerbe is, így az okos telefonunkkal a kandallót is kedvünkre irányíthatjuk a rendszeren belül.

 

Nincs többé aggódás a hamu és a füst miatt

 

Nyugodtan sutba hajíthatjuk a kandallóépítéstől való félelmeinket, miszerint a kandallót előre be kell építeni kéménnyel együtt (ma már bárhova utólag beépíthető, vagy egyszerűen elhelyezhető, nem kell hozzá kémény), a kandalló sok káros anyagot bocsát ki (a bioethanol egyetlen égésterméke a vízpára), koszos sok hamut csinál (semmi piszok nem képződik a bioethanol kandallóknál), bonyolult a használata (egy gombnyomással indítható, némely verziója akár távirányítóval be is programozható), veszélyes a használata (100%-osan biztonságos a beépített szenzoroknak köszönhetően).

 

Tudjon meg többet a kandallóinkról!