Fekete-fehér, örök ellentét és egység

fekete-fehér design

A fekete, a fehér és a fekete-fehér kombinációja időtlen klasszikus, mindig aktuális marad, ha lakberendezésről van szó. Örök, nagy ellentéteket juttat eszünkbe ez a két szín, férfi-nő, fény-sötétség, élet és halál. Ez a két szín, pont, mint a hozzájuk kapcsolódó ellentétek, együtt kiadják az egész világegyetemet.

A fekete-fehér kombináció egymással szemben álló, de mégis egymást kiegészítő kozmikus erőket szimbolizál, amelyek megtalálhatóak a világegyetem összes jelenségében. Ellentétek ugyan, de egységet alkotnak.

 

Fekete-fehér: luxus és elegancia

A  fehér szín a biztonságot, egyszerűséget, tisztaságot, ártatlanságot , jóságot és tökéletességet szimbolizálja. A feketéhez ugyan hozzákapcsoljuk  a halált, a betegséget, a gonoszságot, ugyanakkor az erőt, eleganciát, formalitást is jelenti.  A fekete-fehér szín együttes használata éppen letisztultsága miatt önmagában is sokszor a luxus érzetét nyújtja.

 

Elegancia és letisztultság

frkete-fehér

 

A két színt megfelelő egyensúlyban és harmóniában felhasználva, a tökéletes elegancia és letisztultság fog érvényesülni a lakásunkban.

A két színt variálhatjuk, így nagyon izgalmas enteriőrt kaphatunk végeredményként.

 

Örök divat

A fekete és a fehér örökké divatban maradnak, így nem kell félnünk tőle, hogy az így berendezett lakásunk divatjamúlttá válna.

A fekete és a fehér bármilyen stílushoz jól alkalmazható, az eredmény mindenképp eleganciát sugall. Ez a két úgymond színtelen szín egyformán jól használható egy klasszikus stílusú lakásban, mint egy modern, minimál stílusú design házban.

fekete-fehér design

 

A két szín külön-külön és együtt is örök marad, soha nem lehet megunni, és soha nem megy ki a divatból. A design lakberendezésben, a neves gyártók design bútor kínálatában mindig megtalálhatók lesznek. Bármilyen bútort, legyen az egy design kanapé, vagy fotel, vagy akár csak egy komód, biztosan mindig megtalálunk e két színben, és egész biztosan jól be tudjuk illeszteni a már kialakított fehér-fekete enteriőrünkbe.