System: a rejtőzködő konyha

key-konyha-system

Key Cucine System

A „láthatatlan” modern konyha, Innovatív bújócskát játszó konyhabútor az olasz Key Cucine kínálatában.

Key Cucine, avagy kulcs a konyhához, pontosabban az ideális konyhához! Ezen márkanév alatt kínálja olasz gyártónk gyönyörű konyhabútorait.

Mi is a kulcs a konyhához? Különböző alapanyagok finom összhangja, történjen a séfek ízérzéke vagy a designerek ízlésvilága szerint. A legkülönbözőbb felületek kreatív játéka modern formákkal, praktikus kiegészítőkkel, ergonómikus elrendezésben.

A SYSTEM a Key Cucine „eltűnő” projektje, amelyben a modern konyha főtestét, fő elemeit függőleges oszlopokban fejlesztették ki, és azokat oxidált folyékony fém acélhatású összecsukható ajtókkal rejtették el.

Az ajtók kinyílnak, hogy felfedjék a Fenix ​​NTM® munkalapot és a lakkozott belsőt, és bezáródnak, hogy egyetlen blokká alakuljon a konyhánk, így elérve a maximális esztétikai hatást.  A szépség kihangsúlyozását, annak elrejtésével éri el a System konyha.

Ennek a különleges helytakarékos rendszernek köszönhetően a konyha csak akkor állítható elő, ha csak szükség van rá, és egyébként rejtve marad az ipari stílusú festett alumínium héjában.

A Sytem konyhával aKey Cucine kihasznmaximálisan kihasználja a rendelkezésre álló teret, így optimalizálva egy esetlegesen kisebb enteriőr adotságait. Funkcionalitás, esztétika és a design összefonódik, hogy elképzelhetetlen, mégis nagy hatású megoldást hozzanak létre.

Tekintse meg további konyhabútor kínálatunkat!