Ágyazható kanapé

ággyá alalkítható, kinyitható, ágyazható kanapé

Váratlan vendég a háznál? Nyitható kanapé!

Ki ne járt volna már úgy, hogy a vendége, vagy a gyerek vendége kicsit tovább maradt a kelleténél, s szívesebben maradt volna éjszakára. Mi legyen a megoldás? Földön egy felfújható matrac? Hááát, köszönjük szépen…, inkább nem.
Válasszunk inkább egy 2in1 megoldást,
vegyünk egy kényelmes kanapét, amit aztán pillanatok alatt kinyithatunk, és kényelmes ággyá alakíthatunk.
Gondot jelenthet, ha esetleg nincs elég nagy hely, ahova egy nagyobb méretű kanapét elhelyezhetünk a gyerekszobába, vagy a nappaliba.
Szerencsére számos minimális helyigényű nyitható, ággyá alakítható kanapé található már a bútorpiacon. Ezek a kisebb helyen elférő ágyazható kanapék is egy-két egyszerű mozdulattal teljes értékű, kényelmes ággyá alakíthatók át. A nyitható kanapéból akár egy franciaágy méretű ágyat varázsolhatunk. Azonban, ha még ennél is kisebb helyünk van, nyugodtan választhatunk egy fotel méretű (70 cm széles) mini-kanapét is, amin kinyitva szintén kényelmesen elfér egy felnőtt.
Idén vettük fel termékpalettánkra az olasz Felis gyár termékeit, melyek kiváló minőségű párnázott, kárpitos bútorok. FŐ csapás náluk az ágyazható kanapé. Kanapéi mindig naprakészek és esztétikusak, megfelelő ár-minőség arány mellett. Rengeteg különböző modellt számlál a nyitható kanapék között is. Mindegyikük végtelenül testreszabható. Választhatunk olyan kanapét, ami mindkét oldalán karfás, vagy olyat, hogy karfa csak az egyik oldalon van.
Kiegészíthetjük kanapé összeállításunkat egy tárolórekeszel is ellátott chaise-long-gal, így pedig akár három fő számára alkalmas nyitható, ágyazható kanapét kapunk.
Ráadásul mindegyik ággyá alakítható kanapénak van valami kis hozzáadott értéke, jellemzője, ami megkülönbözteti a többitől. Van, amelyikhez plusz magasított, dönthető fejtámla kérhető, van amelyiknek a karfájába tároló rekeszt rejtettek el, van amelyiknek a kartámlája dönthető.
Ami pedig a színeket illeti…? Biztos nem tud olyan színt kérni, amit a széles színpalettában ne találnánk meg, több száz anyag, szín közül választható a kárpitozás.
Illetve tekintse meg az olasz Felis termékeit!