Mirage fahatású kerámialapjai

mirage-fahatasu-keramia-noon1

Az olasz Mirage cég kőporcelán, kerámia, vagy más néven: gres padló és falburkolatot tervez és gyárt kereskedelmi, köz- és lakóépületekhez.

Az olasz Mirage szilárd tapasztalat és „know-how” révén olyan kőporcelán ( más néven gres, kerámia) falburkolat és padló burkolat megoldásokat kínál, amelyek bármilyen tervezési igényt kielégítenek, közületi és lakóépületek esetében egyaránt. A Mirage 45 éve van jelen a nemzetközi piacon, világszerte több mint 160 országban forgalmazza a termékeit. Nagy figyelmet fordítanak a legfrissebb trendekre és folyamatosan végeznek innovatív kutatásokat.

Hatalmas kínálat: rengeteg méretű, mintázatú, hatású (fa, kő, beton, fém, tégla, márvány) kőporcelán fal és padlóburkolat.

Cikkünkben a Mirage fahatású kerámia (gres) burkoló lapjait mutatjuk be részletesebben.

A legmelegebb, legotthonosabb hatást keltő gres (kőporcelán) burkolat. A fa hatású kőporcelán burkolólapok gyönyörűen kiemelik a különböző színű fajtájú fák erezetét, mintázatát. Sőt! Olyan fa-hatású burkolatot is tudunk mutatni, ami kissé ódon -használt hatást kelt. A fa padlóburkolat jóvoltából meleg, kellemes és természetes hangulatú lesz a tér. A fali faburkolat felmelegíti a minimalista tereket, lágyságot kölcsönöz az egyébként éles vonalaknak is. A végső hatás: melegség és elegancia kombinációja.

 

  1. Mirage Jurupa fa hatású kerámia burkolat: Az elegancia és a melegség tökéletes összhangja, ahol a felület élethűen imitálja a simára gyalult fa mintáját, elérhető öt semleges színárnyalatban.

    Mirage fahatású kerámia burkolat

     

  2. Koru: Mirage fa hatású kerámia, kőporcelán burkolat: Természetből design: gyümölcsfák új felhasználás területen. Az egyedülálló szépségű fahatású gres kerámia burkolatok gyönyörűek, egyediek, melegséget, otthonosságot sugároznak. A gyümölcsfa kollekció minden típusa valamelyik gyümölcsfa mintázatát imitálja.

    Mirage Koru fahatású kerámia burkolat

     

  3. Mirage Noon fa hatású kerámia (gres) burkolat.  A Noon kőporcelán burkolat az egyszerű élet modern kifejezése. A NooN 5 színben, 2 felületben és 3 méretben értelmezi az öregített fa lényegét. A kollekció egyesíti a természetes fa melegét és a fényes fa eleganciáját, magában foglalva a Mirage kőporcelán minden rendkívüli műszaki tulajdonságát.

    Mirage Noon fahatású burkolat

     

  4. Mirage Signature fa hatású kőporcelán burkolat. A Signature gres burkolat egyediséget és személyiséget adnak fának.  A színváltozatok, a felületek és a különböző méretek meleg, egyedi és lenyűgöző tereket teremtenek.

    Mirage Signature kőporcelán burkolat

     

  5. Mirage NAU fa hatású kőporcelán burkolat. A NAU kerámia lapok nevében a NAtural (természetes) és Urban (városi) találkozik. Egy olyan gres kollekció, ahol minden részletet – karcolások, gyalulás, kopás jelei és a kézműves munka nyomai – alaposan kidolgoztak, hogy egyedi kerámia lapokat  lehessen létrehozni. A fa hatású kerámialapok őreg fa hatását keltik.

    Mirage Nau fahatású kőporcelán burkolat

     

  6. Mirage Allways fa hatású kőporcelán burkolat maga a letisztultság megtestesítője. Az Allways gres kollekció felhasználja a természetes elemeket, és puha, pasztell tónusú kerámia termékké alakítja őket.

    Mirage Allways fahtású kerámia burkolat

     

  7. Mirage Rail fa hatású kőporcelán burkolat kültérre. Két különböző színben elérhető (grafit, jégszürke) gres kültéri felhasználásra.

    Mirage Rail fahatású kerámia burkolat

     

  8. Mirage SunDeck fa hatású kőporcelán kerámia burkolat kültérre. Három egyszerű szín, figyelem a részletekre és gondos felületválasztás jellemzik a SUnDeck kerámiát, amelyet kifejezetten kültéri felhasználásra A színek és a felületek szépen kiegészítik egymást a SunDeck fa hatású kerámia burkolat esetében, a Mirage kőporcelán minden műszaki előnyével. Így garantálva a maximális biztonságot a 2 cm vastag, R11 csúszásgátló felületű kültéri padló számára.

    Mirage SUnDeck fahatású kőporcelán burkolat

     

    Fentieken kívül még számos fa hatású kőporcelán burkolatot forgalmazunk. Nagyobb kínálatért, tekintse meg fa hatású kerámia burkolat kínálatunkat!