Kandalló: lakásból meghitt otthont

kandallo6

Kétségtelen, hogy az embereknek különös kapcsolata van a tűzzel. Évezredek óta vonzódunk hozzá, sokunknak egyet jelent az otthonunkkal, a hellyel ahol élünk. Talán ezért is vált idővel a kandalló egyszerre hasznos, divatos, a modern életterek elengedhetetlen tartozékává.

Planika bioethanol kandallo

Planika bioethanol kandalló

 

Számtalan oka lehet annak, ha valaki kandallót szeretne otthonába. Akinek már van tudja, milyen meghitt, békés élmény egy szomorkás hideg napon a kandalló tüzét nézve, a melege mellett megnyugodni. Kicsit kikapcsolódni, átengedni magunkat az otthon nyugalmának. Akinek még nincs, az pedig talán éppen erre az élményre vágyik. Azonban, biztos van, akinek nagyon tetszik, csak fenntartásai vannak vele kapcsolatban.

Tévhitek a kandallókról

 

Vannak akiket – bár szeretnének kandallót – tévhitek tartanak vissza a megvásárlásától. Az a kép él bennük, hogy

  1. A kandalló drága.
  2. A kandalló nagy.
  3. Nehéz beépíteni. N
  4. Nagy helyet foglal, sok – zajos, és koszos – munkával jár az, hogy ők is élvezhessék a nyugalmat, amit biztosít.
  5. Van akit pedig az tart vissza, hogy a kandallót nem tartja megfelelően biztonságosnak, vagy egyszerűen úgy véli, nem illik a modern otthonba.
  6. Talán nincsen kedve állandóan fát hordani bele.

 

Kétségtelen, hogy az ilyen gondolatoknak van valóságalapjuk: a legtöbb beltéri kandalló nagy, elengedhetetlen tartozéka a kémény, és valóban fával vagy szénnel fűthetőek. Emellett léteznek kerti kandallók is – például esti sütögetéshez – melyekre szintén igazak lehetnek a fent leírtak.

 

A kandallók harmadik nagy típusa a bio kandallók, melyek a kandallók új generációját képviselik. Kecses formavilágúak, tiszták, nem igényelnek kéményt (szabadon állóak) ezért oda helyezi otthonába, ahová Ön szerint legjobban illik.

Planika bioethanol kandalló, ahová csak szeretné

A design kandallók

A fenti félelmek eloszlatására néhány információ:

Fejlett mikroprocesszor figyeli és irányítja a kandallót, biztosítva a készülék megfelelő és biztonságos működését. A kandallókonstrukció lehetővé tette, hogy jelentősen csökkentsék az égő felületet és több oxigént juttassanak a tűzbe, ami nagyon tiszta és hatékony égési folyamatot eredményezett, nem kívánt melléktermékek, például füst, kellemetlen szag, korom vagy hamu nélkül. A funkció kiküszöböli a kandallóhoz csatlakoztatott további elszívórendszerek szükségességét.

 

A legmagasabb szintű biztonság és kényelem érdekében a kandalló több biztonsági érzékelővel van felszerelve. Ez segít az eszköz működésében fellépő szabálytalanságok hatékony felderítésében. Ez a speciális kialakítás lehetővé teszi az égési folyamat leállítását a kandalló működésében esetlegesen megjelenő hibák esetén. Technológiánk segítségével teljesen ellenőrzött, biztonságos, tiszta és gyönyörű tűz van, kémény és egyéb kemény csatlakozás nélkül.

 

Az automatikus utántöltő rendszer létrehozásával egyszerűvé és hatékonnyá tették az üzemanyag-feltöltést, kiküszöbölve az emberi hibával kapcsolatos problémákat. A speciálisan tervezett szivattyú kommunikál az eszközzel, és szállítja a szükséges mennyiségű bioetanolt. Így hatékonyan kiküszöbölve a tartály túltöltésének és az üzemanyag kiömlésének kockázatát.

 

És, ami a a hab a tortán, a biokandallók nagy száma automatikusan programozható, mikor induljon el, kapcsoljo ki, illetve távirányítóval irányíthatók.

Távirányítós biokandalló

 

A nagyon könnyű telepítési módszernek együtt biokandallóink önálló bútorokként is elrendezhetők, a falhoz való érintkezés nélkül.

Planika bioetanol kandalló önálló bútor

 

A bioetanol kandallók sokféle lehetőséget kínálnak Önnek ahhoz, hogy belső terét eredetivé varázsolja. Egy teljesen nyitott biokandalló szabadon elhelyezhető, akár még a szoba közepére is. Testreszabhatja a hosszát, vagy több modult összekapcsolhat.

Planika bioetanol kandalló a nappali közepén

 

A mi kandallóink minden lakást otthonná varázsolnak. Csak neves, elismert kandallógyártó cégek válogatott alkotásait találja kínálatunkban: az Ön igényeit szem előtt tartva. Design kandallóink mindegyike letisztult formavezetésű: a legmagasabb esztétikai élményeket ötvözik a praktikummal, a felhasználhatósággal, és a biztonsággal, miközben pontosan azt az élményt adják, melyet elvárt. Kandallóink biztosan illenek otthonába, hiszen kínálatunkban éppúgy megtalálja a falra rögzíthető üvegkandallót, mint a sarokkandallót, vagy akár az asztali kandallót is. Az Ön, és családja biztonságát a hőálló üvegfelületek, és a mesterséges kövek garantálják. A design kandallóink bioetanollal működnek, ezért az égés 100 százalékos, és füstnek nyoma sincsen, sőt, hatalmas aromakínálatból is választhat, ezért égése közben kellemes illatot varázsol otthonába. Beépítésük egyszerűbb, mint gondolná, hiszen nem igényelnek semmilyen szaktudást.

 

Bioetaol kandalló a szoba közepén

Ismerkedjen meg a kandallók új generációjával. Biokandallóink