Arrital, exkluzív olasz konyhabútor a DESIDEA-nál

arrital-ak05-konyha7

2020 novemberétől a DESIDEA kínálatában a 41 éves múltú neves, nemzetközileg is elismert, olasz Arrital, exkluzív konyhabútor kínálata. Az Arrital több mint 35 éve a modern konyhai tervezés szektorában dolgozik,

egyre inkább képviselve a modern tervezés, a kutatás értékeit, valamint a sikeres megoldások és minőségi termékek tervezésének és gyártásának képességét. A termelő létesítmények Fontanafredda (PN) területén találhatók, a vállalat központjával és az általános vezetéssel együtt. Az elmúlt 10 évben a márka elismertségre tett szert, és világszerte több mint 40 országban értékesítik.

arrital-modern-konyhabutor-showroom

Arrital bemutatóterem

 

Az Arrital számos nemzetközi díjat és elismerést tudhat magáénak, a legfontosabb talán a „100% MADE IN ITALY” elismerés, mely a gyártói kapacitást és minőséget fémjelzi, a kizárólag olasz alapanyagok használatának biztosításával együtt.

Arrital bemutatóterem

 

Jelenleg öt modern konyhabútor család van az Arrital kínálatában.

1. AK_04 moduláris modern konyhabútor

Moduláris rugalmasság
Az Arrital AK_04 konyhabútora egy modern projekt, amely ötvözi a moduláris rugalmasságot, a technológiát és az új anyagokat. Az ajtók szabadalmaztatott extrudált alumínium keretből készülnek: könnyűek, tömörek, vékonyak, növelik a konyha értékét 4 és 6 mm vastag előlappal kombinálva. A konyhabútor külső frontja számos különböző kivitelben kapható. A Fenix ​​Ntm®-től, a nanotechnológiai technikákkal kezelt legújabb generációs anyagtól, amely rendkívül kompakt és vízállóvá teszi a felületet, puha tapintású és piszokálló hatással, a Corian®-ig és az új fa bevonatokkal, a Rovere Antico és a Fiammato-val. meglévő Rovere Termocotto Tranchè. Sőt, szatén csiszolt extra tiszta és edzett üveg, számos fényes, matt és oxidált lakkozott szín, rozsdamentes acélból készült profi ajtó és porcelán grès panel. is választható.

 

 

2. Ak_05 Taylor-made (testreszabott) konyha

Ak_05 TailorMade konyhája egy konyhai rendszer a legigényesebb tervezők/felhasználók számára; értékes anyagok, jellegzetes kiegészítők és új elrendezési modulok alkotják ezt a gyönyörű egyénre szabott konyhabútort. A felhasznált anyagok széles választékának köszönhetően, létrehozhatunk egy teljesen modern design konyhát, vagy egy vintage stílusú konyhát is.

A funkcionalitás és a minőségi anyagok együttesen olyan megoldásokat tesznek lehetővé, amelyek részletgazdagságukkal minden igényt kielégítenek. Már a tervezés során lehetővé válik a konyhai projektekre jellemző különféle funkcionális igények vizsgálata és teljesítése. Végül, de nem utolsósorban a moduláris kínálat különös sokoldalúsága lehetővé teszi még az extra nagyméretű háztartási gépek beillesztését is.

 

 

3. Ak_Project teljes konyha rendszer

Arrital Ak_Project konyhabútor egy teljes konyhai rendszer. A dizájn és a praktikum egy új tervezési cél felé vezetett.
Különböző esztétikai és gyakorlati megoldások, egyetlen konyhabútor kollekcióban, amely harmonikusan ötvözi a célokat és az anyagokat.
A rendelkezésre álló burkolatok széles választéka és a moduláris rendszerek választéka biztosítja, hogy a konyha kialakítása a felhasználói igényekhez igazodjon. Ugyanaz a projekt minden enteriőrhöz, minden tervhez igazítható, anélkül, hogy lényeges változtatásokat kellene tennie.
A többféle nyitási megoldást úgy tervezték, hogy kielégítsék a gyakorlati, ergonómiai és esztétikai igényeket.
Ak_Project, egy teljes rendszer.

 

4. AkB_08 konyhabútor

Az Arrital praktikus design konyhabútora, az AkB_08, egy szakmai praktikum megálmodásának az eredménye.
Exkluzív projekt, amelyet két szakértő személy, Franco Driusso tervező és Andrea Berton séf tehetséges keze alkotott, a professzionális konyha praktikusságát egy modern dizájnnal gazdagított otthoni környezetbe helyezi át. Mert valóban…, ki tudná jobban egy séfnél, hogy mire, hol, hogyan van szükség egy professzionális konyhában.

Először egy otthoni konyhát terveztek meg és fejlesztettek ki, a magas teljesítmény és a praktikum igényeinek megfelelően, amelyet egy haute cuisine szakember gondolt ki, minden kompromisszum nélkül, az Arrital dizájnjára jellemző tiszta vonalak és moduláris elegancia bevonásával. A készülékeket és a terek, a kiegészítők és az anyagok szervezését gondosan választották ki, tükrözve a séf és a tervező magas igényszintjét, akik a tervezés minden egyes aspektusán együtt dolgoztak, mindegyiküknek értékes és egyedi kreatív hozzájárulása volt a konyha végső megjelenéséhez és kialakításához.

 

5. Village klasszikus hangulatú konyhabútor
Arrital Village konyhabútora: egy gyönyörű, modern konyhabútor, vidéki stílusban.
A fő jellemző a tömör kőrisfa keretes ajtó, a Village konyhára jellemző speciális, személyre szabható elemekkel kombinálva. A rácsos ajtó finom dupla bemetszése, sima változatban is kapható, a kompozíció kiegészíthető különböző vastagságú burkolatokkal, keretekkel vagy befejező oldallemezekkel, mindez 7 színben kapható. A konyha örök varázsa.
A Village hatalmas modularitása, csakúgy, mint az összes Arrital kollekció, gondos tervezése lehetővé teszi a kiegészítők, a színek, a munkalapok és a tárolóhelyek maximális személyre szabását, a rendszert bármilyen enteriőrhöz igazítva, stílusától függetlenül.
A Village projektek testreszabásának további lehetőségei megtalálhatók a különféle típusú fogantyúkban vagy különféle felső burkolatokban, például a munkaterület Vintage rozsdamentes acéljában, ahol a mosogató és a főzőlap egyetlen felületre épül. Különösen az acélkezelés vonzó „kopott” megjelenést kínál, jól passzol a vidéki és a modern-retró stílusaihoz egyaránt.

 

Teljes Arrital konyhabútor kínálatunk.

Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére a konyhája megtervezésében is, konyhához ingyenes 3D látványtervet biztosítunk. Forduljn hozzánk bizalommal!