Emilceramica: Level Marmi hatalmas gres márványlapok

level-marmi-marvany-koporcelan-calacatta-paonazzo1

Márvány hatású kőporcelán padló illetve falburkolat felhasználásával gyönyörű, stílusos belső teret varázsolhatunk.
Elegancia és természetes ragyogás, a kifinomult, elegáns, mégis egyszerű enteriőr kialakításához.

Level Marmi: Nero Antico

 

Márvány a belsőépítészetben

A márvány az egyik legszebb, legnemesebb, legtartósabb anyag, amely bármilyen helyiségbe szépséget hoz. Ugyanezt a hatást érhetjük el, egy sokkal könnyebben beszerezhető, kedvezőbb árú anyaggal, a márvány hatású kőporcelánnal.
A kivitel elegáns és nagyon dekoratív, ragyogó és természetes, és finom kifinomultságot és egyszerű, de elegáns benyomást kelt. Abszolút arisztokratikus egyszerűség, amelyet csak márvány hatású kőporcelánnal érhetünk el.

 

level-marmi-marvany-koporcelan-calacatta-paonazzo1

Level Marmi: Calacatta Paonazzo

A nagy felületek szépsége

Nagyméretű márvány hatású kerámia

Az olasz EmilCeramica gyár újat hozott a márvány hatású greslapok kínálatába, a nagy méretű kőporcelán burkolatával, a márvány hatású Level Marmi család bevezetésével.

 

Level Marmi: Macchia Vecchia

Hatalmas méret: Hatalmas hatás

A Level Marmi kollekckió nagyméretű márvány hatású kerámia burkolatok köre. Falburkolat és padló burkolat egyaránt. Ideális alapanyag olyan alkotásokhoz, amelyek az életminőséget remekművé emelik.
Ez a gyönyörű hatalmas gres lap – 162×324 cm méretű, 12 mm vastagságú , vagy 160×320 cm, 6,5 mm vastagságú– lehetővé teszi a konyhák és fürdőszobák, munkalapok, asztalok, ajtók, padlók és falak zökkenőmentes burkolati megoldásainak fed- és hátlapjainak létrehozását.

Emilceramica: Level Marmi

18 szín/minta

A Level Marmi kollekció 18 különböző színt/mintázatot tartalmaz, ezek közül választhatjuk ki a hozzánk stílusban legjobban illőt.

 

Tekintse meg mind a 18 Level Marmi mintázatot!