STRIP: 2021-es Key Cucine konyha újdonság

keycucine-strip-konyha6

Key Cucine, avagy kulcs a konyhához, pontosabban az ideális konyhához! Ezen márkanév alatt kínálja olasz gyártónk gyönyörű, modern konyhabútorait.

Mi is a kulcs a konyhához? Különböző alapanyagok finom összhangja, történjen a séfek ízérzéke vagy a designerek ízlésvilága szerint. A legkülönbözőbb felületek kreatív játéka modern formákkal, praktikus kiegészítőkkel, ergonomikus elrendezésben. (Forrás: design.hu cikke Desidea konyháiról).

 

Ennek újabb gyönyörű példáját a 2021-es nagyszerű újdonságot, a Strip konyhát szeretnénk ma Neked bemutatni.
A Strip esetében a konyha és a nappali keveredik. A kialakítás, a design alapvetően minimalista, mégis az anyagok gazdag választékéban (beleértve a Canaletto diót, az üveget és a Mustang márványt) tudjuk összeállítani a számunkra kedves elrendezést.

A Key Cucine-t és Nevio Tellatint a színpadi függönyök inspirálták a Strip megalkotásakor, így hoztak létre egy olyan konyhát, amely minden szakács színpadává válik, ötvözve a formát és a funkciót, az egyediséget és a szórakozást.

A konyhai előadóknak tervezett Strip a főzőlapot a vendégek felé fordítja, lehetővé téve a beszélgetést a főzés során, mintha a házigazda egy színész lenne egy olyan előadásban, amely a kulináris művészet és a szórakoztatás művészete mellett áll. Az amerikai fekete dió a közös nevező, amely bársonyos színeivel, kifinomultságával és stílusával mintázatot kölcsönöz a szabályosságnak, különösen az ajtóknak függőleges marással, amely fényűző, kifinomult hatást kölcsönöz nekik.

 

Az 1978-ban alapított Sbabo Cucine Vicenza székhelyű vállalat, az elsők között, aki egyénre szabott konyhát kínál. Key Sbabo, gyönyörű minimál stílusú, design konyhabútorok gyártója. Náluk minden konyha egyedi, pontosan az adott enteriőrhöz, mérethez adaptálva. Konhya designjaik formailag modern és letisztultak, praktikus kiegészítőkkel, ergonómikus elrendezéssel, kicsiben és nagyban, kis és nagy alapterületre.

 

Konyháinkhoz ingyenes 3D-s látványtervet is biztosítunk!

Tekintse meg konyhabútorainkat!

Tekintse meg Key Cucine termékkínálatunkat!