Bútor, vagy világítás? Vagy bútor ÉS világítás!

vilagitobutor3

Akinek van kertje, egész biztosan tudja, hogy annak a megvilágítását sem egyszerű megvalósítani. Rengeteg lehetőségünk van, állólámpák, falikarok, földbe szúrt égők, földre helyezett világítótestek, sőt még mennyezeti lámpák is. Vagy….válasszunk világító bútort!

 

A világító bútorokkal két legyet ütünk egy csapásra, hisz ezek nem csak bútorként használhatók, kényelmesek, praktikusak, hanem szépek és vidámak, ráadásul hangulatvilágításként is funkcionálhatnak egyidőben a kertünkben.

PLust márkanév alatt hozta létre a műanyag bútorokkal foglalkozó design brandjét az olasz Euro 3 Plast SpA design 2007-ben. A cég valódi Made in Italy termékeket gyárt, s a világ minden pontjára értékesít.

A LED fényekkel ellátott műanyag bútorok fantasztikus hangulatot varázsolnak a kertünkben, teraszunkon, ugyanakkor nappali fényben, világítás nélkül is gyönyörűek, a kertbe vonzanak bárkit.

Az egyértelmű, hogy a világító bútorok remek hangulatot tudnak varázsolni a kertünkben, és emellett ráadásul a szürkületben, sötétben szükséges fényt is biztosítják számunkra.

A világító bútorok különféle megoldást alkalmaznak, használhatjuk őket hálózatról, vagy akkumulátorral. Választhatjuk a fehér színt, illetve, ha merészebbek vagyunk az RGB színeit is. Ráadásként a sötétség mértékéhez, illetve a hangulatunkhoz igazodva 3 fényerősség közül választhatunk, melyet távirányítóval vezérelhetünk.

 

 

A PLust kollekciót itt tekintheti meg.