Antares, ha konyha, csakis olasz

antares-ak14-modern-konyhabutor6
Az olasz konyha fogalom, legyen szó az ételről, vagy a konyhabútorról. Mi a másodikban, az olasz konyhabútorok terén mozgunk otthonosan. Az olasz konyhabútor pont olyan, mint az olasz konyha: kifinomult, egyszerű, mégis összetett, ízléses és kifejezetten egyedi. Egyik kedvenc olasz konyhabútor gyártó cégünk, az Antares, amit 1973-ban alapítottak Veneto-ban.
A több, mint 45 éves tapasztalat valamint a know-how és a kézművesség kombinálása tette lehetővé számukra a szaktudás és a technika tökéletes szintézisét. A szaktudás és a megbízhatóság a garanciája a minőségi, egyedi termékek gyártásának. Minden konyhát önálló projektként kezelnek, figyelembe véve a különféle követelményeket, így minden alkalommal egy egyedi, olasz gyártmányú remekművet készítenek. Az óriási anyag- és kivitel-választék lehetővé teszi, hogy mindegyik modellt egyedi és exkluzív változatban kínálják: minden igényhez más és más stílust fejlesztenek ki. A konyhát mindig egyedi igények alapján készítik el, nagyon sok szempont alapján tudjuk összeállítani a nekünk megfelelőt.

Egyes bútorcsaládoknál választhatunk az ajtók vastagságában, vékony, illetve vastagabb ajtópaneleket. Megválaszthatjuk az ajtók, fiókok nyitásának módját, ami lehet ujjal nyitható, fogantyúval, vagy rejtett fogantyúval. A szekrények polcait, azok mechanizmusát is megválaszthatjuk, illetve természetesen kiválaszthatjuk a nekünk megfelelő bútor-elrendezést.

AK14 design konyha: az ajtók vékonysága kiemeli a konyha eleganciáját, ennél a konyhánál kérhetjük a legvékonyabb ajtókat. 

Az esztétikus megjelenés  kedvéért, kombinálhatjuk az extra vékony ajtókat, kifejezetten vastag felületekkel. Ujjal nyitható, vagy fogantyús verzió is kérhető.

AK20 konyha: a zárt és nyitott felületek váltakozása teszi játékossá és változatossá a konyhát. az eredeti, Fenix-szel ellátott rétegelt lemezajtó megkülönbözteti ezt a lenyűgöző térfogatú elrendezést, amelynek könnyedebb vizuális hatást kölcsönöznek a nyitott fa polcok által létrehozott kontrasztos szilárd anyagok és üregek. Az AK20 konyhabútor fogantyúval, vagy fogantyú nélküli változatban is kapható.
AS10 City konyhabútor: A fogantyút az ajtóba süllyesztik – vízszintesen vagy függőlegesen is lehelyezhető, és különböző méretekben – ennek eredményeként sima, áramvonalas felületek jönnek létre.
AS10 Easy konyhabútor: egy igazi modern olasz konyha. Funkcionalitás és a kreativitás összefonódása jellemzi a konyhabútor minden szegletét.
AS10 LINE: az anyagok kifinomult egyensúlya és az ajtó minimalista mélyedése az elemekkel teli, áramvonalas elrendezéssel kombinálva exkluzív bútorokat hoz létre egy kifinomult, klasszikus, mégis kortárs konyha számára.
MOOD: szofisztikált és exkluzív modern konyha. Az alsó, a fali és a magas szekrények, valamint a munkalapok Ecomalta OL 33 kivitelben készültek, míg a falburkolatok
a polcokkal felszerelt falburkolat Grafite Eucalyptus színű.
Sistema: elagáns és egyedi. A testre szabható, fogantyú nélküli csatornarendszer különleges kialakítása olyan grafikai hatást kelt, amely a technikai részletet esztétikai értékké változtatja.
Skill box: minimál stílusú konyhabútor, a vékony ajtóinak köszönhetően éri el a minimál desigh hatást. Az alap, a falon lévő elemek és a magas elemek, valamint a konyhasziget: grafit Eucalyptus, ezeket párosítják a Focos Roccia gres-ben készült fiókokhoz és munkalapokhoz.
A konyha részét képezi egy könyvespolc elem is. Nyitott fémszerkezetével a polcegység beilleszkedik a félsziget alapegységeibe, és elválasztja a konyhát a nappalitól. Az állványok vasfestékkel vannak ellátva, fekete bevonattal, míg a polcok eukaliptusz fa furnérral vannak ellátva.
Skill Frame: egyszerre klasszikus és modern. A felhasznált anyagok választásánál ez a konyha nyújtja a legnagyobb szabadságot, köszönhetően az alumínium keretes, fogantyú nélküli (csatornás fogantyú) megoldásnak. A kifinomult anyagok, fém részletekkel és kiegészítőkkel párosítva, valamint a nyitott térbe elhelyezett minimalista megjelenésű bútorok, olyan konyhát hoznak létre, amely egy klasszikus-modern enteriőrt alkotnak. A konyhát kiegészíti egy karcsú, nyitott fémszerkezet, mely egy nyitott polcegységet hoz létre, amely a konyhát a lakóterülettől elválasztó térelválasztóvá válik. Az állványok fekete fényezésű, festett vasból készültek, a polcok pedig alumínium sárgaréz fémre lakkozottak.
Antares Zen és Zen Plus modern, minimalista olasz konyhabútor. Minőség és egyedi design, modern technológia megoldások. Az ajtó szokatlan kialakítása a 35°-os vágással és az ujjhúzós nyitással, olyan innovatív megoldást kínál, amely képes egy technikai részletet stíluselemmé alakítani. A Zen konyhát két változatban kínálják: ipari és luxus kivitelben.
A minimális stílusú konyhák tágasak, világosak és megfelelnek a modern élet új igényeinek, amelyek teljes szabadságot jelentenek a térhasználatban és az esztétikai megjelenésben, amelyet finomítás és elegancia jellemez. Ezek a megoldások lehetőséget nyújtanak arra, hogy különböző anyagokat és burkolatokat integrálhassunk az eredeti megjelenés biztosítására. Az Antares konyhái tökéletesen megfelelnek ezeknek az igényeknek.
Elképzelését INGYENESEN megtervezzük, alaprajzot, nézeteket és 3D látványtervet biztosítunk. Bővebb információért keresse kollégánkat!