Gardróbot mindenkinek

sangiacomo-bellavista-gardrob

A kiegyensúlyozott reggelek titka: egy jó gardrób.

Pakolás-pakolás, de nem mindegy hogyan! Ki ne találkozott volna az örök pakolási problémával: Hol a piros szoknyám, hova tűnt a kék csíkos pulóverem, hova pakoltad el a zöld kockás ingemet?  Ha szerencsések vagyunk és sok ruhánk, cipőnk, kiegészítőnk van, érdemes mindenképp egy gardróbszekrényt, vagy ha még helyünk is van hozzá, egy átjárható gardróbhelyiséget kialakítanunk.

Gardrób: szoba vagy szekrény

A gardróbot, legyen az akár egy egész helyiség, egy leválasztott tér, vagy csak egy kisebb/nagyobb beépített szekrény, a ruháink, cipőink, ruházati kiegészítőink tárolásra használjuk. Ami még különlegesebbé teszi a gardróbot egy sima szekrénnyel összevetve, az annak az átláthatósága. Mindennek találjuk meg és alakítsuk ki a helyét, könnyen átlátható, rendezett és elérhető lesz minden ruhadarab,a mire épp  szükségünk van. Saját igényeinket, használati tárgyaink sorát összevetve magunkra alakíthatjuk a megfelelő elrendezésű gardróbot.

 

Gardróbot mindenkinek!

A hely méretétől függően tudunk tervezni “átjárható” gardróbokat, illetve tolóajtós, vagy hagyományos nyíló ajtós megoldásokat is. Mindegyik esetben az Ön ízlésének megfelelően ki tudjuk választani a gardrób színeit és anyagait, melyek akár kombinálhatók is. Ez a külcsín, de gardróbról lévén szó, igen fontos a belbecs is.

 

Egy új gardrób kialakítását több lépésben javasoljuk:

Első fázis: Gardrób megtervezése

  1. lépés: SZELEKTÁLÁS. Mielőtt megterveznénk a gardróbot érdemes átválogatni a készletünket, így megszabadulhatunk a fölösleges daraboktól, melyek már csak a helyet foglalják, illetve olyan kincsekre lelhetünk, melyeket már rég el is felejtettünk, mert valahogy hátratolódtak.
  2. lépés. Rendszerezés. Ha megvagyunk a szelektálással, próbáljuk külön kupacokba rendezni a polcra helyezendő ruhákat, az akasztani-valókat, a fiókba-helyezendőket. Ezeken a kupacokon belül is teremtsük meg a rendszert, rendezzük külön a különböző típusú és más-más évszakokban használandó ruhadarabokat (pl egy kupacba a lezser rövid-ujjú trikókat, másik kupacba az elegánsabb rövid-ujjú felsőket, stb).

Gardrób tervezés második fázis

  1. lépés. Gondoljuk át melyik csoportnak hol lenne a legmegfelelőbb helye, mik azok, amiket a legtöbbet használunk.
  2. lépés. Nézze át velünk együtt milyen megoldások vannak a gardrób belsejének kialakítására, tervezzük meg együtt, hogy az Ön szempontjai alapján milyen belső elemekre, polcokra, akasztós megoldásokra, fiókokra van szükség, melyikből mennyire.
  3. lépés. Ha nincs lehetőség átjárható gardróbra, hanem “csak” gardróbszekrényt tervezünk, válasszuk ki, hogy hagyományos nyíló-ajtós vagy tolóajtós verziót szeretnénk, mire van helyünk, illetve, hogy milyen felületű ajtót szeretnénk, ami illeszkedik az enteriőrbe.
  4. lépés. Az 5. lépéssel egyidejűleg haladva tervezzük meg a gardrób elhelyezkedését, hova, milyen térbe szeretnénk elhelyezni. Ha esetleg nem teljesen egyenes a felső fal felület, akkor sem kell kétségbe esni, tetőtérbe is remek megoldásokat találunk, egyedi méretre szabott gardróbbal.

 

Rengeteg stílusú, méretű, formájú, anyagú gardróbbal (hozzá számos praktikus funkcióval) állunk rendelkezésére, találjuk meg együtt a legmegfelelőbbet.  Honlapunkon ízelítőként megtalál jó néhány gardrób összeállítást , de ez közel sem minden. Több lehetőségért keressen minket (Kapcsolat), 25 éves tapasztalattal és szakmai tudással segítünk akár megtervezni is, vagy kiválasztani a legmegfelelőbbet!