Aliante: új moduláris kanapé a Bonaldotól

bonaldo-kanape-aliante1

Az Aliante kollekció standard kanapéként is kapható, de számos modul, például sarokegységek, puffok és chaise-long kombinálásával saját, testre szabott kanapékompozíciót is létrehozhatunk.

 

A Bonaldo, az Olaszországban és világszerte sikeres, elegáns bútorokat és dizájner kiegészítőket gyártó vállalat a design iránti nagy szenvedélyből indult ki. Az asztalok, székek, kiegészítők, modern kanapék és ágyak kizárólag Olaszországban készülnek, és a világ minden tájára exportálnak, a legmodernebb technológiák és a legfinomabb, gondosan kiválasztott és eredetiséget igazoló tanúsítványokkal ellátott anyagok felhasználásával. A széles termékkínálatot eklektikus, dinamikus és egyedi stílus jellemzi.

A Sergio Bicego által tervezett Bonaldo Aliante design kanapé egy széleskörű, moduláris ülőgarnitúra-kollekció része, amely egyszerre folyékony és rugalmas, nevét az olasz sikló szóból kapta.

 

A párnázott váz vizuálisan könnyed megjelenésű, kényelmes tollal és szálakkal töltött párnákkal. A könnyedséget tovább hangsúlyozza a fémlábak karcsú, minimál formája, amelyek többféle kivitelben kaphatók.

 

A teljesen levehető kárpitok több kategóriában választhatók szövet, műbőr, vagy bőr, hatalmas színválasztékban. Az elegáns megjelenés érdekében lehetőség van két különböző szövet/bőr kombinálására is, így egy igazán modern kanapé összeállítást kapunk.

A kollekció kiegészítéseként vannak hozzá illő Aliante oldalasztalok Canaletto diófa vagy kerámia asztallappal, amelyek elhelyezhetők a kanapé mellett, a kanapé előtt, vagy a kompozíció két eleme között.

Mivel ennyi lehetőség van, egész biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb összeállítást, egy klasszikus formát, vagy akár egy modern design kanapét.

 

Részletesebb termékinformációkért nézze meg az Aliante kanapé termékoldalát,

vagy keresse kollégáinkat elérhetőségeinken!