Műalkotás az otthonunkban kőpercelán burkolatból

Emilceramica Tele di Marmo onyx kőporcelán

Az onyx ikonikus szépségét csodálhatjuk meg az EmilCeramica legújabb gres / kőporcelán burkolat alkotásaiban. A kerámiafelületek igazi műalkotásokká alakulnak át. Az onyx az Emilceramica új Tele di Marmo Onyx kollekciójának középpontjában álló kő, amely csábító, pazar kőporcelán lapok sorát hozza létre.

EmllCeramica tele di marmo onyx hatású kőporcelán burkolata

EmilCeramica Tele di Marmo onyx hatású kőporcelán burkolata zöld színben

Az ónix a mikrokristályos kvarcok vagy más néven kalcedonok egyik változata, félig átlátszó, és eltérő színű sávok díszítik. Az Ónix ásványt a középkor óta ismerjük.

A kerámiafelületek igazi műalkotásokká alakulnak át.

Emilceramica Tele di Marmo onyx hatású kőporcelán

Emilceramica Tele di Marmo onyx hatású kőporcelán

Az onyx az Emilceramica új Tele di Marmo Onyx kollekciójának középpontjában álló kő, amely csábító, pazar kőporcelán lapok sorát hozza létre.
A Tele di Marmo Onyx rendkívül kifinomult, lenyűgöző színpalettáján – a csábító elefántcsonttól az elegáns rózsaszínig, a mélyzöldig és kékig, valamint a drámai onyxfekete színig – a 120×278 cm-es, nagyszerű méretű Tele di Marmo Onyx olyan mélységet és színgazdagságot kínál, amelyet korábban soha nem sikerült elérni.

 

Emilceramica Tele di Marmo Onyx haású kőporcelán burkolat

Emilceramica Tele di Marmo Onyx hatású kőporcelán burkolat

 

Ráadásul a SilkTech technológia kiváló csúszásgátló teljesítményt nyújt, miközben megőrzi a kerámiafelület puha, selymes tapintását.

A Tele di Marmo Onyx az ónix csábító szépségét ünnepli: az ónix lenyűgöző áttetsző tulajdonsága; a gazdag, kontrasztos, átlátszó rétegek és a végtelen váltakozások a tónusban. A kollekció öt kerámia táblát tartalmaz, amelyek visszatükrözik a természet szépségét, és a műalkotás tökéletességére és egyediségére is törekszenek.

 

Emilceramica Tele di Marmo Onyx hatású kőporcelán burkolat fekete

 

A nagy méret nagyszerűsége kiemeli a mélyen ülő mintázatot és a színt. Az árnyalatváltozatok és az áttetsző hatások amelyek az ónixra jellemzőek, a felszín alatt rétegződnek, kifinomult háromdimenziós megjelenéssel mély benyomást keltve. Kivételes simaságának és teljesen egyenletes tükörfelületének köszönhetően a Tele di Marmo Onyx egy kifinomult és pompás kerámia burkolat, amely egész biztosan kiállja az idő próbáját.

 

Emilceramica Tele di Marmo Onyx haású kőporcelán burkolat

Emilceramica Tele di Marmo Onyx hatású kőporcelán burkolat kék

 

A SilkTech technológia a kiváló csúszásgátló teljesítményt selymes tapintású kerámia felülettel ötvözi.
Az Emilgroup K+F laboratóriumainak szakadatlan kutatása most a SilkTech-et adja, egy innovatív technológiát, amely növeli a kőporcelán felütének súrlódási együtthatóját, miközben megőrzi a hihetetlenül puha tapintását. Az eredmény egy olyan kőporcelán burkolat, amely kiváló műszaki teljesítményt garantál a biztonság, a tapintható vonzerő, a könnyű tisztítás és az idő múlásával járó tartósság tekintetében.

 

Emilceramica Tele di Marmo Onyx hatású kőporcelán burkolat pink

 

5 különböző méretben, 3 féle vastagsággal, kapható  az Emilceramica  Tele di Marmo Onyx gres burkolata.

vastagság: 6,5 mm 120×278 cm

vastagság: 10,5 mm 90×180 cm

vastagság: 9,5 mm 30×60 cm 60×120 cm 90×90 cm

Az Emilceramica Tele di Marmo Onyx hatású kőporcelán megtekintése honlapunkon.

Kőprcelán burkolataink megtekintése honlapunkon.