Ízelítő a Bonaldo kanapé és franciaágy újdonságaiból

bonaldo-blend-kanape4

A Bonaldo, Olaszországban és világszerte sikeres, elegáns bútorokat és dizájner kiegészítőket gyártó vállalat a design iránti nagy szenvedélyből indult ki.Ennek eredményei a 2022-es kanapé és franciaágy újdonságok is.

1. Kriss franciaágy

A Bonaldo Kriss franciaágya egy modern, mégis meghitt hangulatot sugárzó franciaágy.

A Kriss igazából nem is csak egy ágy, hanem egy kollekció, mely a franciaágyból és a hozzá tartozó, összehangolt kiegészítőkből áll. Egy olyan koncepció, amely a kontrasztot hangsúlyozza az anyaghasználattal, s amelyben mégis  tökéletes lenyűgöző az anyagok harmóniája: a szövet elegáns puhasága a fa hagyományos szilárdságával kombinálva. A fából készült szerkezet látható és jellegzetes elemmé válik, miközben a fejtámlát alkotó párnák extra kényelmet biztosítanak
A fa és a szövet, e két  anyagot kombinálva, meleg, barátságos és exkluzív megjelenést kapunk.

 

A Kriss kollekció a franciaágyon kívül egy padot is tartalmaz, mely szintén a képen látható.

2. River franciaágy

A Bonaldo River franciaágy esetében a fejtámla az ágy igazi vizuális fókuszpontja.

A River franciaágy puha és szuggesztív: az oldalsó “szárnyak”, a River az elülső rész folytatása, egy dekoratív elem, melytől az ágy nagyon hangulatossá válik.

Nagyszerű személyre szabhatóság jellemzi, köszönhetően a számos, teljes mértékben egyedi kialakítású
szövet, bőr vagy műbőr kárpitnak, melyek közül választhatunk.

A River franciaágy tökéletesen illeszkedik minden enteriőrbe, modern, kortárs, vagy klasszikus hangulatba is.

A harmónia sugárzik az ágyból, a fejtámla díszes vonalainak kellemes eleganciája, az ágykeret józanságával és könnyedségével párosul.

A River franciaágy 4 méretben kapható, ágyneműtartóval is kérhető.

 

3. Blend franciaágy

Bonaldo Blend modern franciaágy: erős karakteres és meghatározó stílusú franciaágy. A fejtámla, amely
bőrből készül, mely a párnázás puhaságának kombinált kialakításával játszik. A szerkezet tömörsége növeli a kárpitozott rész értékét, szigorú vonalat hozva létre, amely alulról felfelé szélesedik, és összeolvad a két nagy párnából álló, barátságosan párnázott fejtámlával. Az összhatás egy elegáns és egyben lágy nyugalmat árasztó franciaágy. A bőrszerkezet fontos esztétikai jellemző, egyfajta keret, amely az anyagok kutatását felhasználva olyan formákat hoz létre, amelyeknek közös a kortárs, elegáns dinamikája, barátságos és puha érzés.

3 kivitelben választható: Blend bed: az alap franciaágy, 17 cm-s ágy alaplappal, Blend bed Plus: 29 cm-s ágy alaplappal, illetve Blend bed Open: nyitható, ágyneműtartós franciaágy.

Az ágy mellett elkészítették a Blend moduláris kanapét is, mely természetesen stílusban tökéletesen harmonizál a Blend franciaággyal.

 

4. Blend moduláris kanapé

A Bonaldo Blend modern moduláris kanapé egy olyan tervezési koncepciót mutat be, amely két ellentétes fogalmat egyesít: a szigort és a formai szabadságot. Innen a kanapé neve: Blend : összekever, elegyít.

A bőrrel borított hát-szerkezet vonalvezetése kiegyensúlyozza és kihangsúlyozza a kárpitozott részt, és egy olyan
szigorú vonalat hoz létre, amely alulról felfelé szélesedik, összeolvadva egy kanyargós és barátságos ívvel, amely visszafelé vezet.
Az összhatás egy olyan elegáns megjelenés, melyet lágy nyugalom jellemez. A bőr oldaltámaszok keretbe foglalják a párnázatot.

 

5. Superhiro moduláris kanapé

A Bonaldo Superhiro egy moduláris kanapé, klasszikus és megnyugtató vonalakkal, amelyek meghitt hangulatot idéznek fel, tele időtlen bájjal és eleganciával.

A Superhiro egy olyan moduláris ülőgarnitúra, amely bőséges helyet biztosít, mely maximálisan személyre szabható modularitásának köszönhetően, s mely harmonikus és kellemesen kifinomult ízlést képvisel.

A Superhiro esetében választhat klasszikus, lineáris kanapét vagy kiegészítheti ezt chaise-longue modullal, vagy sarokkanapé modullal, illetve kombinálhatja a puffokat, vagy kreatívabb kompozíciókat választhat.

A kanapé kárpitja lehet szövet vagy bőr, és a kárpitozás teljesen levehető.

 

A Bonaldo minden évben rengeteg újdonsággal rukkol elő, az asztalok, székek, kiegészítők, kanapék és ágyak kizárólag Olaszországban készülnek, és a világ minden tájára exportálnak, a legmodernebb technológiák és a legfinomabb, gondosan kiválasztott és eredetiséget igazoló tanúsítványokkal ellátott anyagok felhasználásával.

 

A széles termékkínálatot eklektikus, dinamikus és egyedi stílus jellemzi. A mai napig a Bonaldo legreprezentatívabb terméke, amely világszerte stílusikonná vált, egyértelműen a Big Table, amelyet 2009-ben Alain Gilles tervezett. Ma már több mint 700 változatot gyártanak ebből az asztalból (különböző méretekben, színekben és anyagokban), és ez a tény mutatja a siker tényleges jelentőségét, amely nem múlik el. A Bonaldo-nak 80 év alatt sikerült megteremtenie saját, egyedi stílusát, amely bizonyos nagyon jellegzetes elemekre épül, mint például a színek, a formák és vonalak harmóniája, a funkcionalitás és a kényelem.

A Bonaldo a legmodernebbtől a legfinomabb és legelegánsabb termékekig terjedő kínálatával minden lakberendezési igényre megtalálja a megfelelő választ, köszönhetően a személyiség, a dinamizmus és a részletekre való odafigyelés által jellemzett változatos és minőségi kínálatának.

A Bonaldo termékeit itt böngészheti.