Arrital, a név, ami egyet jelent az olasz konyhával

arrital-ak_07-konyhabutor3

Lassan már két éve megtalálhatók kínálatunkban az olasz konyhabútor gyár, az Arrital, exkluzív megjelenésű és minőségű konyhái.

 

Az Arrital számos nemzetközi díjat és elismerést tudhat magáénak, a legfontosabb talán a “100% MADE IN ITALY” elismerés, mely a gyártói kapacitást és minőséget fémjelzi, a kizárólag olasz alapanyagok használatának biztosításával együtt.
Az Arrital 2021-es konyha újdonsága, az Ak_07 (Franco Driusso építész által tervezett) 2021-ben elnyerte a GOOD DESIGN® Award díjat, a Product Design Office and Residential Furniture kategóriában.
A díjat a The Chicago Athenaeum ítélte oda: Museum of Architecture and Design és a The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies.A 71. GOOD DESIGN zsűrije november-decemberben ülésezett, hogy több mint 50 ország több mint 1100 projektje közül kiválassza a design kiválóságáért járó díjat.

 

Hatalmas modularitása, csakúgy, mint az összes Arrital kollekció, gondos tervezése lehetővé teszi a kiegészítők, a színek, a munkalapok és a tárolóhelyek maximális személyre szabását, a rendszert bármilyen enteriőrhöz igazítva, stílusától függetlenül.

A moduláris kínálat különös sokoldalúsága lehetővé teszi a tökéletes testreszabást, még az extra nagyméretű háztartási gépek beillesztését is.

A hat különböző hangulatban javasolt, kifinomult és nemzetközi stílusát erősítő Ak_07-et úgy tervezték, hogy megfeleljen az ízlés különböző területeinek, a vidéki házikótól a városi loftig, különböző tervezési elemeket kínálva, amelyek garantálják a maximális funkcionalitást és a terek teljes optimalizálását.

Az Ak_07 Castagno Spazzolato négy árnyalatban – Fjord, Royal, Luxor és Wild – és 20 homoklakkozott színben kapható.

 

A tömör fából készült vékony keretprofil praktikus, integrált fogantyúval van ellátva, amelynek fogását a ferde felület megkönnyíti, ami az egész konyha jellegzetessége. Az ajtót keretező négy sáv az öles kötés jegyeit mutatja, ami a tömörfa jellegzetes tulajdonsága.

Az AK_07 modern konyha praktikus megoldásairól kollégáink részletes felvilágosítást adnak, illetve teljesen meg is tervezik a konyha elrendezését.

 

 

 

Tekintse meg az AK_07 konyha termékoldalát!