2022 lakástrendek – Mi az aktuális divat?

lakastrendek - desidea_1

A lakberendezés egy olyan szegmens, ami folyamatosan változik, szinte lehetetlen lekövetni, és megjósolhatatlan, mi lesz a következő, újító elem. Mire elkészülnénk az aktuálisan divatos berendezésével otthonunknak, már meg is jelenik egy újabb elem, szín, vagy formavilág, ami új tereket hódított meg a lakberendezés területén.

A Desidea.hu weboldalon igyekszünk lépést tartani a lakástrendekkel! Éppen ezért nálunk mindig a jelenlegi divatnak megfelelő, stílusos darabok közül válogathat. Nem kell tartania attól, hogy egy újabb tömegcikkel találja szemben magát, termékeink teljesen egyedi formavilágúak. Ráadásul időtálló darabok, vagyis sosem fognak kimenni a divatból! Van olyan termékünk, ami 20-30 éve gyártásban van, de nem mondanád meg róla, mert most is megállja a helyét, a jelenlegi lakberendezési stílusvilágban!

Cikkünkkel szeretnénk Önnek is segíteni, hogy 2022-ben milyen divatos elemekre számíthat. Ha érdeklődik a téma iránt, vagy épp készül lecserélni otthona megjelenését, akkor olvasson tovább…

Lássuk hát 2022 lakberendezési trendjeit!

Azonban ne felejtse el, hogy akármi is legyen az aktuálisan közkedvelt, divatos berendezés, mindig a saját ízlésének megfelelően alakítsa ki otthonát, különben nem fogja szeretni! Ön fog benne élni és családot alapítani, és minden nap használni a kanapét, ami lehet, hogy mégsem olyan kényelmes és nem is tetszik Önnek, de ezt vette meg, mert éppen ez volt a divat!

Cikkünkben található ötletekre inkább inspirációként, iránymutatásként tekintsen, egy olyan útmutatóra, ami az idei évben elterjedt darabokat szeretné megmutatni, de nincs kőbe vésve, hogy ezeket is kell beszerezni!

Idén a romantikus jegyeké a főszerep

2022-ben a nosztalgikus, nőies elemek lesznek rivaldafényben, virágmintákkal és bohókás kinézetekkel. Visszatér a gyapjú és a len anyag használata, ismét mindenhol szőrmés, bársonyos párnákkal, kanapékkal és egyéb kellékekkel találkozhatunk!

Szereti a márványos színeket és mintákat? Akkor remek hírünk van, mert ezek továbbra is az élre törnek! Dobja fel pár növénnyel a márványpultot, illetve ha a nappaliba is hasonló hatást szeretne elérni, akkor a színezett és repedezett üvegeket és porcelánokat keresse!

lakastrendek szinek, formak, anyagok - desidea.hu

Vissza a klasszikushoz!

Önnek mi jut eszébe a retró kifejezésről, ha lakberendezésről van szó?

Ugye, hogy a sárgás és szürkés színek keveréke, illetve a már megkopott, régies bútorok, amiket pont tavaly selejtezett le, mondván, hogy már nem divatosak.

De van egy rossz hírünk…

Nem kellett volna megválni tőlük, mert ezek a régi darabok most újra utat törtek maguknak!

Geometrikus és absztrakt motívumok, a rozsdamentes acél, kő és fém dekorációk, a részletes, precíz, 3D hatást keltő kidolgozottság, ezek mind-mind visszatérő elemek. Szóval, ha van ilyen kiegészítője, takarója, függönye, asztaldísze, nehogy megváljon tőle, mert most ismét büszkélkedhet ezekkel a divatos, időtálló darabokkal!

divat a retro - desidea.hu

divat a retro – desidea.hu

Kerek formák a természetes hatásért!

Ha Ön is olyan típus, aki minden asztal sarkába beveri a lábát, akkor a lekerekített formákat Önnek találták ki!

Idén az ívelt, kerek megjelenés a divat, ami erősíti a lakás természetességét. Ezt nagyobb bútorokkal, vagy kisebb berendezési tárgyakkal is elérheti, mint kávézóasztal, váza, tükrök vagy képkeretek. Nézze meg ezeket virtuális bemutatótermünkben.

ivelt kerek megjelenes, lakastrendek . desidea.hu

ivelt kerek megjelenes, lakastrendek . desidea.hu

Természetközpontú hatás – nagyvárosi stílussal keverve

A levél és növény motívumok megmaradnak, ezekkel tárgyakban, mintákban, vagy anyagokban is találkozhatunk. A növénymintás anyagok mellett bátran halmozzon fel élő, lélegző növényeket is, amihez a bambusz, rattan, parafa és a fenyő, tölgy, egyéb fa, vagy fahatású anyagok tökéletes kiegészítőket biztosítanak. Nem csak természetközeli mivoltuk, de környezetbarát, strapabíró, és a fenntarthatóság jegyében való felhasználásuk miatt is népszerűek.

level es novenyi motivumok, termeszet kozeliseg - desidea.hu

level es novenyi motivumok, termeszet kozeliseg – desidea.hu

Szívesen látjuk Ön személyesen is, jöjjön el hozzánk, és tapasztalaja meg testközelből bútoraink, kiegészítőink minőségét. Szakértő kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.