Tele di Marmo Selection, márvány ihlette kőporcelán burkolat

Tele di Marmo Selection fekete fehér márvány burkolat - desidea.hu

A Tele di Marmo Selection, az Emilceramica  – emil tele di marmo – új kőporcelán burkolata, a legkitűnőbb kőnek szentelt kollekciója, a márvány időtlen eleganciáját ötvözi a természetben fellelhető gyönyörű geometrikus mintákkal. A klasszikus márvány erezetminták a virágok világa által inspirált pompás dekorokkal ötvöződnek, így egy teljes, hatalmas kifejezőerővel bíró projekt jön létre.

A kontrasztok, a fekete és fehér finom egyensúlyán alapuló merész kollekció, amely erős konnotációjú, műalkotásként egyedülálló belső terek kialakítására szolgál.

Egészen egyszerűen lenyűgöző, semmi másra nem hasonlító, igazi egyedi burkolat! A belsőépítészek titkos favoritja is lehet, és remek választás, ha igazán stílusos belső megjelenésre vágyott. A márvány hatású fal készítése ezekkel a termékekkel könnyedén megoldható.

Tele di Marmo Selection kőporcelán burkolat

Tele di Marmo Selection – a márvány eleganciája és a természet gyönyörű geometrikus mintái.

A kollekciót három különböző márvány –

  • Nero Marquinia,

  • White Paradise és

  • Arabescato Corchia

– natúr és magasfényű változatban – köré tervezték, hogy feltűnő színkontrasztokat és erős vizuális hatású kompozíciókat tegyenek lehetővé.

Ezek közül Ön is ki tudja választani a leginkább megfelelő burkolatokat, melyek stílusukban követik egymás, mások, mégis, egységes design-t alkotnak.

A nagyméretű márványtáblákat a Tarsia dekor egészíti ki, amelyet az antik intarziaművészet ihletett, és amely nagy kifejező erejű virágmotívumokat tartalmaz, amelyek mélységet és dinamizmust kölcsönöznek a felületnek.

A szárak, bimbók és virágok érzéki mintái a legapróbb részletekig kidolgozott színkombinációkkal vannak a táblákra nyomva, hogy a kompozícióban lévő természetes erezetet kiemeljék. Természetesség, és művészi megjelenés, a drámai, fekete és fehér használatával.

Kőporcelán burkolat az Emilceramica tervezőitől

Mint egy festményen, ezek a jelzések megerősítik az intarzia perspektivikus hatását, monumentális, kortárs hangulatú kompozíciókat hozva létre, amelyek leginkább egész falra szerelt installációkban érvényesülnek.

A kollekció éppoly lenyűgöző, mint amilyen sokoldalú, végtelen kompozíciós lehetőségeket kínál az építésznek, a legapróbb részletekig gondosan megtervezett, teljes belsőépítészeti tervek létrehozásához.

 Emilceramica Tele Di Marmo Selection - desideiea.hu

Emilceramica Tele Di Marmo Selection – desideiea.hu

Gondolt már arra, hogy nagymáretű kőporcelán lapokat használ belsőépítészeti projektjeihez? A nagy, márvány megjelenésű, letisztult, elegáns porcelán lapok tökéletesek különféle felületek, például padlók, munkalapok és falak díszítésére. Ha valaha azon kapta magát, hogy döbbenten bámulva néz egy klasszikus műalkotásra vagy emlékműre, akkor el tudja képzelni, milyen spontán érzéseket kelt a pazar és elegáns márvány hatású lapokkal díszített ház.

Jöjjön el budapesti bemutatótermünkbe, ahol szívesen válaszolunk minden kérdésére.