Minőségi ágyazható kanapék

Felis Aston ágyazható kanapé

Minőségi ágyazható kanapék – a látvány és komfortérzet maximalizálása jegyében

A kanapék a végtelen kényelem bútordarabjai. A tökéletes ülő- és alvóalkalmatosságok megválasztásával megteremthetjük otthonunk és irodánk harmóniáját is.

A kanapéágy kettős funkcionalitásának köszönhetően ezt az összhangot ennek az egyetlen bútordarabnak a beszerzésével meg is tudjuk valósítani.

Nem véletlenül egyre népszerűbbek az ágyazható kanapék

Azon túl, hogy az ágyként is funkcionáló kanapék a helykihasználás optimalizálásában is segítséget nyújtanak, mivel rendkívül stílusosak és komfortosak. Nem utolsósorban 2 az 1-ben biztosítják a nappali és az éjszakai pihenés élményét.

Ha mindennapos alvásra szánjuk a franciaággyá alakítható kanapé lesz a befutó. Egy extra hosszú kanapé arról gondoskodik, hogy a családi eseményeken, baráti összejöveteleken mindenki kényelembe tudja helyezni magát.

Az ággyá alakítható kanapé egyik legfőbb előnye mégis az, hogy pillanatok alatt szolgál kellemes alvóhellyel a vendégeknek is.

L alakú kanapé, kényelmes kanapéágy

Hogyan válasszuk ki az ideális ágyazható kanapét?

Ha tehetjük, próbáljuk ki személyesen és képzeljük el magunkat rajta a tervezett helységben.

A tartósság és a terhelhetőség elsődleges szempont legyen a kiválasztásánál. Szem előtt kell tartanunk, hogy lesz-e elég hely egy teljes értékű ággyá alakítható kanapé számára. Kifejezetten fontos, hogy ne csak az alap, hanem a kinyitott állapotban lévő méretet is számításba vegyük.

Nagy térben, sok ismerőssel ajánlott az L alakú verzió beszerzése. Kialakítása megengedi, hogy plusz 1-2 főt kényelmesen le tudjunk ültetni.

Ne feledkezzünk meg a funkcionalitásról sem. Elengedhetetlen, hogy nyitás-zárás folyamatát zökkenőmentesen, könnyedén el tudjuk végezni – nem nyikorog, nem ragad be közben.

Rendelkezzen egy megfelelő szögben támasztó, akár állítható háttámlával. A matrac minőségét is érdemes ellenőrizni, hiszen a jó kemény, de kellően rugalmas típus a jó alvás kulcsa. Amennyiben állandó éjszakai fekhelyként fog szolgálni, olyan szövetet válasszunk, ami nem hideg és a lepedő sem csúszkál rajta. Ha napi szinten szükséges mozgatnunk, azt egyedül is könnyen el tudjuk-e végezni.

Gondoljuk át előre, hány ember számára biztosítson elengedő alvási lehetőséget. Rendelkezzen-e olyan extrákkal, mint a tárolórész, ágyneműtartó, könnyen kivehető, dönthető párnák vagy a plusz fejtámla és a kartámasz.

Kényelmes, kinyitható, kihúzható kanapéágyak, ülőgarnitúra

Miért igazítsuk az ágyazható kanapét a szoba méretéhez?

Ha túl széles egy kis helységet zsúfolttá tesz, a tágas térben egy túl kicsi pedig elvész.

Hogy ne érjen minket meglepetés, még a vásárlás előtt rendelkezzünk pontos méretekkel.

Ehhez figyelembe kell vennünk a szoba méreteinek arányát, valamint, hogy a használatát mindennap vagy alkalmanként tervezzük-e. Elhelyezés tekintetében mindenki mást preferál. Legtöbbször a fal előtt helyezzük el, ahol van hely, vagy ahol véleményünk szerint jól mutat.

A legfontosabb szempont mindig az, hogy legyen elég helyünk kinyitni.

A minőségi lakberendezés a részletekben rejlik

A kényelem és a praktikum mellett igény a tartósan stílusos élettér.

Vágyunk rá, hogy olyan adottságokkal rendelkező, inspiráló környezetben létezzünk, ami tükrözi a személyiségünket és ahogyan érezni szeretnénk magunkat. Figyelmünk fókusza egyre inkább az érzékeinken van. Számos kutatás bizonyítja, hogy az otthonunk és a munkahelyünk légköre hatással van a hangulatunkra és az egészségünkre is – a testreszabott design a jó közérzetünkre.

A világjárványnak köszönhetően legtöbbünk életének fő színterévé az otthon vált. Itt éljük a mindennapokat, itt dolgozunk és hajtjuk álomra a fejünket. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen érzéseket vált ki belőlünk, amivel nap mint nap vesszük körül magunkat.

Patrick Sofa Bed | Sofabeds | Sofas

A kanapéágy hosszútávon a legpraktikusabb lakberendezési befektetések egyike

Számos előnnyel járhat magas minőségű ágyazható kanapéval bővíteni lakóterünket.

Többféle stílusban és ágymechanikával kaphatók. Könnyen összecsukhatók, ezáltal napközben nagyobb életteret biztosítanak. Biztosítják a pihentető éjjeli alváshoz szükséges komfortot. Használatával bármelyik helység vendég szobává alakítható. Ráadásul különböző méretű fekhellyel rendelkező ágykanapék közül lehet válogatni.

A gyönyörű megjelenésű, letisztult forma világgal rendelkező darabok segítségével már nem kell feláldozni a stílust a helytakarékosság érdekében. A legjobb minőségű típusok az igényekre szabott megjelenésen túl akár vízzel is könnyen tisztíthatók, stabilan alátámasztó matracokkal rendelkeznek és tökéletesen alkalmasak a pihenéshez. Szerkezetük nagyon tartós és olyan anyagokból készülnek, hogy évekig kitartsanak, nagy igénybevételnek is ellenálljanak.

Kanapé és ágy egyben, a hosszantartó vizuális vonzerő

Egy jól megválasztott ággyá alakítható kanapé képes bármilyen helyiséget különlegessé, stílusossá és a pihenés paradicsomává varázsolni. Az ízlésünkhöz és életmódunkhoz illeszkedő design kanapé modern megjelenése idilli hangulatot kölcsönöz.

A szobába belépve ez lesz az a bútordarab, ami először megragadja a tekintetünket, és arra ösztönöz, hogy belehuppanjunk. A kényelmesen ágyazható kanapé ezt éjjel-nappal könnyedén teszi lehetővé számunkra.

Ha már a vizualitás van a fókuszban, mutatunk néhány példát arra, hogyan tudja pozitívan befolyásolni az „alvó kanapé” életminőségünket:

Felis Aston – a családi méretű kanapéágyak

Ez a gyönyörű kanapé ideális a komfortos családi körben töltött estékhez. Letisztult vonalai illeszkednek a modern belső terek berendezéséhez. Nagyszerű bázisa az összejöveteleknek. Egy moziest után könnyedén alakíthatjuk át egy kétszemélyes és egy egyszemélyes ággyá.

Kényelmes ASTON ÁGYAZHATÓ KANAPÉ Gyártó: Felis ANYAG: szövet kárpit

Felis Didier – a teljes értékű ággyá alakítható kanapé, ami kis helyen is elfér

Nappalink diszkrét központja éjjel hálószobává alakul. A kisebb terekben megkönnyíti az életet, tárolórésszel is rendelkezik. A zsúfoltság érzetét teljesen kizárhatjuk vele. Magasabb, dönthető fejtámasza, válaszható kartámasza extra komfortot biztosít.

Felis Hans – amikor egy ágyazható kanapé is tud meglepetést okozni

Kanapéból egy pillanat alatt alakul át emeletes ággyá. Egyszerű mechanizmusának és három különböző biztonsági szintnek köszönhetően praktikus és kényelmes alvóhely két személy számára.

Felis Truman – a teljes értékű ággyá alakítható kanapék tökéletes példája

Egy-két egyszerű mozdulattal helyszűkében is perceken belül kanapéból ágy lesz, majd ágyból kanapé. A karcsú kartámaszok és a háttámla bő párnáinak kontrasztja eleganciát sugároz. A háttámla magasabb fejrésze, a beleintegrált fejtámlája dönthetősége a kényelem magasabb szintjét biztosítja.

Kanapéágy, kihúzható, kinyitható, ágyazható ülőgarnitúra

Felis Steve – ággyá alakítható kanapé otthoni és irodai használatra egyaránt

Szűkös lakóterek és az irodák dísze. Hosszabb és rövidebb kikapcsolódásra és feltöltésre is kiválóan alkalmas. Munkahelyünkön képes felidézni az otthon melegét és kényelmét.

A márvány falburkolatok és a kőporcelán burkolat varázsa:

Saját egyéniségünket, az otthonunk és irodánk által képviselt stílust nem csak a központi kanapé megfelelő kiválasztásával tudjuk kifejezni. A helyiségek kialakításánál legalább olyan fontos tényező az igényes fal- és padlóburkolatok burkolatok használata.

A márvány burkolat elképesztően modern látvány.

Olyan exkluzív hatást lehet vele elérni, amit képtelenség megunni – és nem is kell. Megfelelő ápolás és karbantartás mellett keménységének és összetételének köszönhetően egy életen át élvezhetjük szépségét a falakon és a padlón egyaránt.

CHATEAU KŐHATÁSÚ KŐPORCELÁN Gyártó: Emilceramica, Emilgroup

A kőporcelán bármilyen stílusú épületbe beilleszthető akár kültéri akár beltéri burkolatról legyen szó. Keménysége legyőzi a gránitot, minimális vízfelvétellel rendelkezik, rendkívül könnyen takarítható. Időtlen eleganciája lenyűgöző és megnyugtató kombinációt képez.

A Desidea küldetése olyan egyedi életterek alkotása, melyek a legtökéletesebben szolgálják ki használójukat.

Tegye próbára csúcsminőségű ágyazható kanapéinkat budapesti bemutatótermünkben!