NAOS a nyitható asztalok királya

Naos-quasar-nyithatoetkezoasztal1

NAOS: Against fixed ideas

A KNOW-HOW MŰVÉSZETE TÖBB MINT 40 ÉVE.

Az olasz NAOS gyár neve egyet jelent a nyitható asztalokkal.

A nyolcvanas évek közepén Olaszországban a design teljes kibontakozásban volt. Az egész világon elismerték és utánozták az olasz designt. Mario Morbidelli (a Naos alapítója) egy új forgatókönyvet képzelt el: egy tervezőcsoporttal együtt kutatni, megvalósítani és javasolni egy olyan lakberendezési kiegészítőkből álló kollekciót, amelynek közös vonása a mozgás. Ez a Naos eredete.

A gyár fő profilja: nyitható étkezőasztalok és dohányzóasztalok, amelyek eredeti mozgó mechanizmusok segítségével képesek átalakítani a méretüket és a formájukat.

A Naos volt az első a világon, aki kifejlesztette és szabadalmaztatta a távirányítóval nyitható asztalokat. Minden szigorúan és büszkén Made in Italy.

A „mozgás mechanikája” határozza meg a Naos márka egységességét.

A NAOS nyitható étkezőasztalainál és kávézóasztalainál az alkalmazott mechanizmusok a mozgások széles skáláját teszik lehetővé a lakótérben – nem egyszerűen a nyitást, hanem az asztallapok különböző irányokba történő elmozdítását, felemelését vagy leengedését, kinyitását vagy bezárását. Mindezt rendkívül egyszerű mozdulatokkal. Az eredetileg rejtett mechanizmusok, ma néhány újabb terméknél vizuálisan láthatóvá válnak, így kiemelve a „háztartási esztétikai gépezet” értékét. Gyönyörű, hatalmas óraszerkezetre emlékeztető mechanizmusokbat csodálhatunk így meg működés közben, ahogy kinyílik az asztal.

Az étkezőasztal fontossága

Az étkezőben központi helyen az étkezőasztal helyezkedik el. Egy jól megválasztott design étkezőasztal meghatározza az étkezőnk hangulatát.
Számtalan féle modern és design étkező garnitúra található kínálatunkban, az egészen kicsitől a hatalmas méretűig. A modern étkezőasztal székekkel kiegészíve az igazi, ezeket is megtalálja kínálatunkban, és persze, megnézheti bemutatótermünkben is.

Válasszon bővíthető étkezőasztalt!

Előfordul, hogy a mindennapokban elegendő méret, alkalmanként kicsinek bizonyul. Ilyen esetekben ajánljuk a kinyitható, kihúzható, hosszabbítható étkezőasztalt. Modern étkezőasztalaink magas minőségűek megjelenésben és minőségben egyaránt. Egyedi étkezőasztal más, mint a többi.

Az étkezőasztal napjainkban nem csak funkcionális, a ház középpontját jelentik: itt gyűlik össze minden nap a család, ha vendégeink vannak, ez lesz a helyszíne az étkezés utáni beszélgetésnek is.

Bővíthető étkezőasztal

A bővíthető étkezőasztal a legpraktikusabb megoldás, hiszen egyszerre helytakarékos és több ember leültetésére is alkalmas. Abban az esetben, ha a mindennapokban kényelmesebb egy kisebb méretű asztalt kerülgtni, illetve meghittebb kevesen egy kisebb mérethez leülni, viszont alkalmanként szükség van a nagyobb méretre, akkor tökéletes megoldás a nyitható / bővíthető étkezőasztal.

Extra nagy méretű nyitható étkezőasztalok a NAOS kínálatában

S ha nagyon nagy a család, a Naos-nak arra is van megoldása, a legnagyobb asztalai 300 cm-ről 400 cm-re nyithatók, így már akár 14-16 ember is kényelmesen is elfér az asztal körül.

Naos asztalok megjelenése

Mind az étkezőasztalok, mind a kávézóasztalok választhatók üveg vagy kerámia asztallappal. A lábszerkezet színeinek is nagyon széles a kínálata. Ezeket üzletünkben megtekintheti, kiválaszthatja.

Egy NAOS asztal egész biztosan az enteriőr dísze lesz.

NAOS étkezőasztalainkat és kávézóasztalainkat folyamatosan töltjük a honlapunkra. Egyes típusokat üzletünkben is megtekinthet.