Cattelan Italia étkezőasztalok

cattelan keramik premium

A modern bútorok emblémájává vált Cattelan Italia design étkezőasztalai 45 éve teszik egyedivé a lakótereket.

Cattelan Italia néhány szóban

Az 1979-ben alapított családi vállalkozás, a Cattelan Italia, kollekciója képlékeny és testre szabható, a legkülönbözőbb esztétikai és térbeli igényekre reagál, a részletekre való aprólékos odafigyeléssel és a magas minőségű gyártással. Átlátszó vagy díszített üveg, finoman formázott fa, lenyűgöző kerámia, lakkozott vagy kézzel csiszolt felületek, puha kárpitok és finom bőrök alkotják a Cattelan Italia minőségi design széles választékát a lakótér számára.

Exkluzív étkezőasztalok

Széles választékában olyan modern étkezőasztalok találhatók, melyek exkluzív megjelenésükkel és anyagfelhasználásukkal megdobogtatják a szívet.

Modern kihúzható étkezőasztalaik nyitható rendszere a legjobb helykihasználást célzó mechanizmusokkal valósulnak meg. A funkcionalitás és a dizájn tökéletes harmóniában egyesül, ami a Cattelan Italia kihúzható étkezőasztalait hiteles Made in Italy stílusikonná teszi. Marmi kerámia étkezőasztalaik a praktikum és az esztétikai kifinomultság ötvözésével hangsúlyt adnak a lakótereknek. Üveg étkezőasztalaik különlegessége lehetővé teszi elegáns életterek kialakítását, könnyedségének köszönhetően. Az anyag ragyogása és szilárdsága teszi modern fa étkezőasztalaikat kötelező darabokká azok számára, akik mindig otthonosan akarják érezni magukat.

Étkezőasztalok kermia asztallappal

A kerámia étkezőasztalok egyik legnagyobb előnye az időtállóság, a kerámia, legyen az márvány vagy akár kőhatású, fényes vagy matt, soha nem megy ki a divatból. Tisztítása rendkívül egyszerű és nem igényel akkora odafigyelést, mint például egy fa étkezőasztal, a lényeg, hogy ne dörzsöljük, karcoljuk.

A Cattelan Italia folymatosan bővíti a választható színek palettájt. A kínlatban számo márvány vagy kő utánzatú kerámiat találhatunk.

Marmi Alabastro (KM02), Supreme (KM03), matt Golden Calacatta (KM05), fényes Golden Calacatta (KM06), matt Portoro (KM07), fényes Portoro (KM08), fényes Sahara Noir (KM09), Makalu (KM11), Breccia (KM12), Arenal (KM13), Corcovado (KM14), Kaindy (KM16), matt Borghini Calacatta (KM18) vagy fényes Borghini Calacatta (KM19), valamint a 2024-es év újdonsga a KM21 Colosseo (mészkő hatású) kerámialap.

Lássuk milyen lábra választhatjuk a különböző kerámialapokat.

A Cattelan Italia, de a többi gyártók esetében is, étkezőasztalainál igaz, hogy bármelyik típusú lábra, a kínálatban szereplő bármelyik színű asztallapot választhatjuk.

Cattelan Italia Skorpio étkezőasztal Colosseo kerámia asztallappal

Cattelan Italia Tyron étkezőasztal kerámia asztallappal

Cattelan Italia Stratos étkezőasztal Arenal kerámia asztallappal

Cattelan Italia Atlantis étkezőasztal kermia toppal

 

Cattelan Italia Atrium étkezőasztal kerámia toppal

Cattelan Italia Boulvard étkezőasztal kermiaC toppal

Cattelan Italia Butterfly étkezőasztal Breccia kerámia toppal

 

 

Cattelan Italia Dragon étkezőasztal Sahara noir kerámia toppal

 

Cattelan Italia Eliot étkezőasztal matt vagy fényes Portoro kermia asztallappal

 

Cattelan Italia Giano Round étkezőasztal kerámia asztallappal

Cattelan Italia Gordon étkezőasztal kermia asztallappal

 

Cattelan Italia Lancer étkezőasztal kerámia toppal

Cattelan Italia Mad Max étkezőasztal Breccia kermia asztallappal

 

Cattelan Itali Planer étkezőasztal Portoro kermia asztallappal

 

Cattelan Italia Premier étkezőasztal Arenal kermia asztallappal

 

Cattelan Italia Scott étkezőasztal kermia asztallappal

Cattelan Italia Spider étkezőasztal Breccia kerámia asztallappal

 

És, ha még ennél is exkluzívabb megjelenésre vágysz, válaszd a keramik Premium asztalokat. Ebben az esetben a kermia egy fa keretbe van illesztve, mely széle gyönyörűen lekerekített, s maga az asztallap 3 cm vastagságú. 

Tekintse meg Cattelan Italia termékeinket ide kattintva!