AK14 modern design konyha

Gyártó: Antares
  • Anyag: fekete dió, alumínium, üveg, HDF, dekton (anyagminta)
  • Méret: Egyedi megoldások, személyre szabott konyha, egyedi méretek. Elképzelését INGYENESEN megtervezzük, alaprajzot, nézeteket és 3D látványtervet biztosítunk. Bővebb információért keresse kollégánkat.
  • Kategória: Konyhabútorok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948

Antares AK14 modern olasz konyhabútor. Minőség és egyedi design, modern technológia megoldások.

A több, mint 45 éves tapasztalat valamint a know-how és a kézművesség kombinálása tette lehetővé az Antares számára a szaktudás és a technika tökéletes szintézisét. A szaktudás és a megbízhatóság a garanciája a minőségi, egyedi termékek gyártásának. Minden konyhát önálló projektként kezelnek, figyelembe véve a különféle követelményeket, így minden alkalommal egy egyedi, olasz gyártmányú remekművet, egy modern olasz konyhabútort készítenek. Az óriási anyag- és kivitel-választék lehetővé teszi, hogy mindegyik modellt egyedi és exkluzív változatban kínálják: minden igényhez más és más stílust fejlesztenek ki.

A konyhabútor ajtói, fiókjai rejtett fogantyúval, vagy rendes fogantyúval is kérhetők.

Az alap fekete dióból, a magas egységek, fogantyúk és lábazatok alumínium sárgaréz lakkban, falegységek Brunito alumínium keretekkel és Bronzo üveggel készülnek.

Az AK14 modell ajtajai HDF panelből készülnek, amely kiváló mechanikai ellenállást kínál és lakkozva vagy furnérozva kapható.

Elképzelését INGYENESEN megtervezzük, alaprajzot, nézeteket és 3D látványtervet biztosítunk. Bővebb információért keresse kollégánkat.

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!