AkB_08 konyhabútor

Gyártó: Arrital
  • Anyag: széles anyagválaszték, minden egyéni választás alapján
  • Méret: Egyedi megoldások, személyre szabott konyha, egyedi méretek.
  • Szín: egyedi tervezés szerint, anyagminta alapján
  • Kategória: Konyhabútorok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
PDF letöltés

Az olasz Arrital praktikus design konyhabútora, az AkB_08, egy szakmai praktikum megálmodásának az eredménye.
Exkluzív projekt, amelyet két szakértő személy, Franco Driusso tervező és Andrea Berton séf tehetséges keze alkotott, a professzionális konyha praktikusságát egy modern dizájnnal gazdagított otthoni környezetbe helyezi át. Mert valóban…, ki tudná jobban egy séfnél, hogy mire, hol, hogyan van szükség egy professzionális konyhában.

Először egy otthoni konyhát terveztek meg és fejlesztettek ki, a magas teljesítmény és a praktikum igényeinek megfelelően, amelyet egy haute cuisine szakember gondolt ki, minden kompromisszum nélkül,  az Arrital dizájnjára jellemző tiszta vonalak és moduláris elegancia bevonásával. A készülékeket és a terek, a kiegészítők és az anyagok szervezését gondosan választották ki, tükrözve a séf és a tervező magas igényszintjét, akik a tervezés minden egyes aspektusán együtt dolgoztak, mindegyiküknek értékes és egyedi kreatív hozzájárulása volt a konyha végső megjelenéséhez és kialakításához.

 

3D konyha látványtervet szívesen elkészítjük Önnek ingyen, vagy csak segítünk összeállítani, megtervezni konyháját.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!