Atrium Keramik étkezőasztal

Gyártó: Cattelan Italia
  • Anyag: üveg, kerámia
  • Méret: 240x120x74cm, 240x120x74cm lekerekített, 300x120x74cm, 300x120x74cm lekerekített, 320x138x74h lekerekített
  • Szín: lásd a pdf-ben
  • Kategória: Étkezőasztalok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
PDF letöltés

A Cattela Italia Atrium Keramik étkezőasztala az Atrium étkezőasztal család kerámia asztallappal ellátott étkezőasztala.

Az Atrium asztalcsalád számos étkezőasztal változatot tartalmaz, hogy megfeleljen a legkülönbözőbb esztétikai igényeknek, és optimálisan berendezzen egy modern étkezőt.

Az Atrium étkezőasztal családot  Paolo Cattelan tervezte 2022-ben.

A központi talapzat két finoman megmunkált, couture tükörüvegből készült lemezből áll. Az asztal lágy tükröződések játékát hozza létre, amelyben a környező tárgyak és fényforrások visszaverődnek. Az üveget egy példátlan technikával alakították ki, amely a felületnek háromdimenziós hatást kölcsönöz. Az Atrium termékcsalád asztallapjai a fától a kerámián át egészen a fa és kerámia kombinált kerek asztalokig terjednek. Számos vonzó változat áll rendelkezésre: Atrium Keramik, Atrium Keramik Premium, Atrium Keramik Round, Atrium Keramik Premium Round, Atrium Ker-Wood Round, Atrium Wood és Atrium Wood Round. A családot a bájos és funkcionális Atrium Keramik konzol teszi teljessé.

Az Atrium Keramik egykerámia asztallapos étkezőasztal tükrös bronz vagy füst színű ívelt üvegből készült talapzattal. A lap kerámia Marmi Alabastro (KM02), Supreme (KM03), Ardesia (KM04), matt Golden Calacatta (KM05), fényes Golden Calacatta (KM06), matt Portoro (KM07), fényes Portoro (KM08), fényes Sahara Noir (KM09), Makalu (KM11), Breccia (KM12), Arenal (KM13), Corcovado (KM14) vagy Kaindy (KM16).

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!