Atrium Keramik Premim Round kerek asztal

Gyártó: Cattelan Italia
PDF letöltés

A Cattelan Italia Atrium asztal családja számos étkezőasztal, s kisasztal változatot tartalmaz, hogy megfeleljen a legkülönbözőbb esztétikai igényeknek, és optimálisan berendezzen egy modern étkezőt.

A központi talapzat két finoman megmunkált, couture tükörüvegből készült lemezből áll. Az asztal lágy tükröződések játékát hozza létre, amelyben a környező tárgyak és fényforrások visszaverődnek.

Az üveget egy eddig példa nélküli technikával alakították ki, amely a felületnek háromdimenziós hatást kölcsönöz. Az Atrium termékcsalád asztallapjai a fától a kerámián át egészen a fa és kerámia kombinált kerek asztalokig terjednek. Számos vonzó változat áll rendelkezésre: Atrium Keramik, Atrium Keramik Premium, Atrium Keramik Round, Atrium Keramik Premium Round, Atrium Ker-Wood Round, Atrium Wood és Atrium Wood Round. A családot a bájos és funkcionális Atrium Keramik konzol teszi teljessé.

Az Atrium Kermik Premium egy étkezőasztal bromz vagy füstszínű tükrös  ívelt üvegből készült talapzattal. Asztallap kerámia Marmi Alabastro (KM02), Supreme (KM03), Ardesia (KM04), matt Golden Calacatta (KM05), fényes Golden Calacatta (KM06), matt Portoro (KM07), fényes Portoro (KM08), fényes Sahara Noir (KM09), Makalu (KM11), Breccia (KM12), Arenal (KM13), Corcovado (KM14) vagy Kaindy (KM16) Brushed Bronze vagy Brushed Grey lakkozott és lekerekített alsó profillal.

 

Az Atrium Keramik Premium Round kerek asztal átmérője 160 cm, magassága 73,5 cm.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!