Aviator állítható magasságú étkezőasztal

Gyártó: Cattelan Italia
PDF letöltés

Cattelan Italia Aviator lift: állítható magasságú kerámia asztallapos étkezőasztal

Az Aviator Keramik Lift egy állítható magasságú asztal, amely ötvözi az intelligens életmód követelményeit a kortárs luxusbútorok vonzerejével. Ez az emelhető asztalmodell Paolo Cattelan kreatív tollából született, de mindenekelőtt nagyon világos elképzeléssel készült arról, hogy milyen igényeket képes kielégíteni.

Mindazoknak ajánljuk, akik szeretik a társasági életet, és szeretik megnyitni otthonuk ajtaját a barátok és rokonok előtt, a letűnt korszakokhoz tartozó formaságok nélkül.
Az egyszerű és intuitív elektronikus mechanizmusnak köszönhetően ez az állítható dizájnasztal különösen alkalmas egy olasz stílusú aperitifhez vagy egy álló vacsorához, ahol a rugalmasság kulcsfontosságú.
A Cattelan Italia stílusjegyei a szabálytalan alakú lemezből és egy középső, két homorú kagylóval bélelt oszlopból álló acél talapzaton mutatkoznak meg. Az alap exkluzív kivitelben kerül bevezetésre ezzel a modellel: Oxybrass, amely oxidált sárgarézből készült, teljesen szabadkézi csiszolással. Végül, de nem utolsósorban, a formázott teteje számos lenyűgöző árnyalatban kapható, amelyeket a természetes kövek és márványok ihlettek.

Aviator Lift étekzőasztal technikai információk

Elektromosan állítható magasságú asztal. Szerkezet / láb dombornyomott lakkozott titán (GFM11), bronz (GFM18) vagy bronz (GFM18) – oxibrass acél. Asztallap Marmi Alabastro (KM02), Supreme (KM03), matt Golden Calacatta (KM05), fényes Golden Calacatta (KM06), matt Portoro (KM07), fényes Portoro (KM08) kerámia, fényes Sahara Noir (KM09), Makalu (KM11), Breccia (KM12), Arenal (KM13), Corcovado (KM14), Kaindy (KM16), matt Borghini Calacatta (KM18) vagy fényes Borghini Calacatta (KM19). Opcionális: akkumulátor és akkumulátortöltő.

Technikai információk
Alap és váz acélból, epoxi porral lakkozott. A teteje 12 mm-es átlátszó üvegből, 6 mm-es laminált porcelánnal kombinálva. Felületek a mintakártya szerint. A porcelán matt vagy fényes portoro kivitelben th. 5 mm. Elektromos motoros szabályozórendszer.
Csak beltéri használatra alkalmas.

 

Mérete: 240x120x73/105h

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!